Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

р.Марица около Пловдив
Модератор: Paublo_Eskobar
р.Марица около Пловдив
Здеавейте колеги , от доста време съм регистриран , но само наблюдавам без активност от моя страна , и реших и аз да се вкюча 
Днес след като спря дъжда , реших да се разходя по реката , по-точно под "циганския" бараж.
Риболов в момента има на мерни скобари, морунажчета и кефалчета , иска си захранка кълве на червеи ,
хляб не иска да погледне все още .
Аз ги ловях на къса дистанция, около 7-8 метра пред мен с 6м. боло 1,5грама плувка ,и ползвах 3кг захранка Winner -река , течението там е бавно , и това ми позволяваше да стрелям и червеи....

Днес след като спря дъжда , реших да се разходя по реката , по-точно под "циганския" бараж.
Риболов в момента има на мерни скобари, морунажчета и кефалчета , иска си захранка кълве на червеи ,
хляб не иска да погледне все още .
Аз ги ловях на къса дистанция, около 7-8 метра пред мен с 6м. боло 1,5грама плувка ,и ползвах 3кг захранка Winner -река , течението там е бавно , и това ми позволяваше да стрелям и червеи....
- Прикачени файлове
-
- jj 010.jpg (712.18 KiB) Преглеждано 2173 пъти
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: р.Марица около Пловдив
Добър улов, какта забелязвам до тъмно.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
Тя над вечер започва най добре да дава .oneillbgm написа:Добър улов, какта забелязвам до тъмно.
Циганската махала е в Пловдив колега.
А около Пловдив значи извън самият град.
Сериозно ли бе , извини ме за моето невежество ..Hills написа:Циганската махала е в Пловдив колега.
- ignatov78
- ще става разбирач
Браво колега хубави риби си хванал! 

хубави риби, поздравления!
Ние, с мой колега цяла седмица (по време на панаира), по час сутрин и час вечер я раздрахме на спининг реката (около моста на захарния) и не пипна нито веднъж, но си бяхме наумили спининг, та спининг.
Та, браво за майсторлъка, Марица си е капризна река.
Ние, с мой колега цяла седмица (по време на панаира), по час сутрин и час вечер я раздрахме на спининг реката (около моста на захарния) и не пипна нито веднъж, но си бяхме наумили спининг, та спининг.
Та, браво за майсторлъка, Марица си е капризна река.