Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Много е малко на Дрен,направо си е анти риболов за мен,но това е мое мнение!Риба се намира,но дава на определени места и е до ден!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Щом ще ходите чак до Дрен, защо не идете на Върбица.
Риболова там е хвани - пусни, но поне ще се изкефите на интензивен риболов и разнообразна риба.
Риболова там е хвани - пусни, но поне ще се изкефите на интензивен риболов и разнообразна риба.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-
- научил се да хвърля
Като гледам прогнозата май ще се ходи на някоя Софийска кариера.Някой има ли актуална информация,ходил ли е за хишник или мирна риба?
Ходих за малко до повъртя на Ботаническата. Без удар на блесни и клатушки. Имаше колеги на тапа, но докато бях там и те бях без удар. Не съм ги питал дали са хванали преди аз да дойда.
- ludiqdoctor
- научил се да хвърля
За коя Върбица говориш?chirusa_bg написа:Щом ще ходите чак до Дрен, защо не идете на Върбица.
Антистрес терапия - с въдица в ръка!
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
За водоема срещу завода в Червена могила.
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
Момчета: Дрен, Върбица, Червена Могила и т.н. не са в Софийска област... Хайде да уважаваме все пак темата, в която пишем!
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Д-р Флекс написа:Момчета: Дрен, Върбица, Червена Могила и т.н. не са в Софийска област... Хайде да уважаваме все пак темата, в която пишем!
Докторе,
По принцип си прав, разбира се

Ама и аз съм забелязал, че от доста време Пернишкият регион е вписан някак си естествено в темата

Затова не се изненадвам на постове от Арката, Лобош и други познати и не толкова познати водоеми, но близо до София!
Границите понякога са разтегливо понятие

Жоро, не искам да звуча дидактично и по модераторски, не съм и даскал по география
Аз между другото активно риболовствам по "остта" Дрен-Диканя-Стефаново-Върбица, и всяка информация за водоемите там ме радва - благодаря на всички колеги, които споделят! Обаче, за Пернишкия, за Кюстендилския и т.н. югозападни региони си има отделни теми. Когато използвам функцията "Виж новите мнения", аз отварям дадена тема, защото ме интересуват новите мнения именно по нея, и е малко разочароващо да попаднеш на информация извън темата... Абе, все едно при фидеристите да седнем двама-трима спинингисти- пъстърваджии, да си менкаме информация за Златна Панега и за Искрецка 

Някой да има скорошна информация от Веринско? Излизат ли още костури?
Слаба работа:(Emo-el написа:Някой да има скорошна информация от Веринско? Излизат ли още костури?
А на Челопечене как е или е много кално? Хваща ли се по някой костур или е слабо и там? Благодаря 

Някой да има информация за Смолско ( недалече от Мирково ) ?
Платено ли е, как е пътя и т.н. ?
Благодаря предварително
Платено ли е, как е пътя и т.н. ?
Благодаря предварително
-
- вече хвърля и на тежко
Костури рядко поне на спининг, но в момента е активан бялата и може да се разчита и на нея.Emo-el написа:Някой да има скорошна информация от Веринско? Излизат ли още костури?
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
А някой да знае къде мога да половя пъстърви, ако са пуснали, като е хубаво да се стига с градски транспорт, че колата е у ремонт. Алтернатива е и костура около София, ама пак ми трябва градски
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]