Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Засмяново какво е положението там?
Модератор: Paublo_Eskobar
Язовир Засмяново какво е положението там?
Уважаеми колеги!
Някой знаели с какъв статут е язовир Засмяново изобщо даржили го някой, има ли такса тази година и най вече дали са го зарибили????
Ако някой има инфо. да сподели. Мерси колеги.
Някой знаели с какъв статут е язовир Засмяново изобщо даржили го някой, има ли такса тази година и най вече дали са го зарибили????
Ако някой има инфо. да сподели. Мерси колеги.
- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Re: Язовир Засмяново какво е положението там?
Еми колега язовира е часна собственост,не е държавен..Но за жалост последното което чух за него е че е изпразнен..(но не е 100% сигурно)..Моля ако някои има друго инфо да го сподели.. 

Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Kогато прочетох за вредата от алкохола,спрях да чета!
Есента беше абсолютно изтармъчен и обезрибен,но въпреки това минаваха мангалите да вземат такса(5лв.).Сега едва ли ще е по-различно.Според мен не си струва да се ходи там.Освен някоя и друга каракуда не виждам какво друго може да хванеш.
Ако говорим за големия язовир а не за ония малки развъдници се съмнявам някой да взима такса. Още миналата година като го обраха до шушка с мрежите не събираха такса. Казаха ми, че наемателя на водоема бил изпуснал водата или нещо такова а нямал право да го прави без разрешението на съответните органи понеже бил вододайна зона или нещо такова. И докато водили дела кой прав и кой крив язовира не се водил на никой. Информацията нито е сигурно нито си я спомням добре, но това е без значение. Въпроса беше че всеки ден в продължение на седмици се влизаше с лодки и с мрежи и се вадеха огромни количества риба. И дори не знам дали наемателя я е изтралил или просто запознати с положението, но и това е без значение. Просто всички знаят какво се случи през изминалата година с язовира така, че едва ли някой ще отиде да им иска пари, а ако все пак поискат не вярвам някой да им даде пък било то и 5 лв. Аз все пак смятам, че е редно да се провери как стоят нещата и дори съм запланувал тези дни да мина от там. Ако някой го стори преди мен нека пише какво е положението.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
Да колеги там наистина работата е много зле последния път само таранки. 

- gogo.ko
- научил се да хвърля

Последно промяна от gogo.ko на Нед Мар 02, 2008 1:27 pm, променено общо 1 път.
По същото време за Засмяново :gogo.ko написа:Колеги,вчера бяхме на КИСЕЛОВО ,за 6 часа 11 ШАРАНА от 1.5 до 2.5кг на бъркано с торен червей,обаче голям вятър ни духа,10лв за 3 пръчки.УСПЕХ ,понеделник мисля да отида пак стига времето да е хубаво.
Колега последно къде ходи вчера???????????????gogo.ko написа:вчера бях там за 6часа 11 шаранчета по 1.5 до 2.5кг и после тръгна малка каракуда ,голям вятър.10лв за 3 пръчки.
Че нещо ????????
- gogo.ko
- научил се да хвърля
извинявай на Киселово бях.
Днес от 13:30 до 17:15 в горичката от към селото близо до стената 1 шаран към кило и осем таранки от които 5 добри.Всичко на фидер с торен.

- old navy
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
HARRY77 това е на яз.Засмяново нали..??
Живеи за удоволствието,защото си се родил от него!
Я че то там риба остана ли.Хари я кажи за хавата там.Да не е зарибен наново,защото аз мислех че му е...а майката миналата година.
Браво Хари най много ме радва шаранчето това е добър знак че не е обран бостан

Явно папура там си е свършил работана и не е позволил на "колегите" да оберат всичко.Аз също си мислех, че е обран бустан.Добре, че мои приятели се обадиха че са там и реших да разходя децата, жената, кучето и две пръчки.Бях много приятно изненадан.Не мина никой за такса, но и за зарибяване не чухме нищо, явно това е останало от "колегите". Някой от тях бяха и вчера там и не се притесняваха да си пробват късмета със специалните куки. 

Вече след близо 3 години взривяване и мрежи мирясаха изрудите,рибата е изтровена няма и 1 таранка даже,язовира е обрасъл яко,водата е бистра,а риба имаше страшно много въпреки бракоиерите,рекорда ми там е 2 шарана диви по 7кг