Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
Re: Инфо за р. Струма!
Може би има предвид ISEAMA.
-
- новобранец
OWNER ISEAMAtcekata написа:Колега, дай някакъв линк за тази кука, че гоглето не "знае" нищо.srdbregalnica написа: OWNER INSIMA 10 ка номер и нема откачанета.
Мартине, верно ли ядеш к'вото хванешMartin Mihailov написа:Добреде за скобарите ясно.Намене неса ми приоритет заради костите а мрената и клена как са.

Последно промяна от naskobo на Пон Окт 19, 2015 6:14 pm, променено общо 1 път.
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- Jumpi
- фен клуб-скобар
Хмм с фуната не ми се откачат много 16-ка... много пъти се получава от не правилно подаване на стръвта да се закача от страни. В повечето случай свали малко дълбочината.

- prodigy666
- разбира нещата
Дълбочината е фактор вчера 1вия закачен беше отдолу 2рия странично и още 7 право в средата горе ... 1 фанах за окото гадна картинка ..... рибите беха луди за 2 часа немах празно вадех ги по 10 15 мин срашна борба .. предишния път ми късаха 0.12 флуро вчера си ги вадех с 0.10 ... скобара си е долна риба

не че съм ебати риболовеца на скобар , но вече мисля че знам кога вода правилно за това според мен тая опция отпада
Като освирепеят на троха, слагам № 8, стигал съм до 15 без нито един откачен.srdbregalnica написа:
OWNER ISEAMA
- Martin Mihailov
- учете се от него
Взимам и ядем само колко ми трябва поради това че мога всеки ден да ходя на риба в раиона от Лобош до Кьостендил.Такава ми е работата че имам такова пьтуване.По тоя начин мога да имам винаги пресно мезе без да слагам по фризерите.naskobo написа:Мартине, верно ли ядеш к'вото хванешMartin Mihailov написа:Добреде за скобарите ясно.Намене неса ми приоритет заради костите а мрената и клена как са.
Колеги уикенда обмислям да на направя един риболов на Струма. Може ли да ме насочите за по перспективно място мислех си за (Невестино, Пастух или някъде около Бобошево). Нямам много опит с реката моля за помощ!! Благодаря предварително.
- prodigy666
- разбира нещата
По благоев дъжд мн ако и нагоре вали нема риби събота неделя

Пичове, от утре софиянци ще стигаме до Бл за по-малко час. Никой не знае колко мераклии има сред тия над 2 млн новософиянци и колко ще се юрнат към скобара, още повече че след месец това ще е единствената риба, която ще може да се лови с въдица. Аз съм от 200 год. в София, но съм свидетел, че сега изпростяването тук е тотално, месарството си е практика, оставянето на боклуците-също. Освен това и стандарта в Сф е малко по-висок, имат по-хубави въдици.Ако нападнат реката, нито место, нито риба ще остане.
Просто се налага вече да бъдем по-дисктретни, нито тук нито във ФБ е разумно да се дава инфо на непознати.
Последно промяна от naskobo на Чет Окт 22, 2015 11:09 am, променено общо 1 път.
Съгласен съм напълно с колегата naskobo

Които е искал да ходи до реката си е ходил и без магистрала така,че не смятам,че ще се юрнат повече хора да ходят.Просто магистралата ще си е едно улеснение за нас които си ходим често до реката 

vwsport89 написа:Които е искал да ходи до реката си е ходил и без магистрала така,че не смятам,че ще се юрнат повече хора да ходят.Просто магистралата ще си е едно улеснение за нас които си ходим често до реката
Едва ли ще е същото, една благина винаги е съпроводена с някакъв гъзобрък.

- prodigy666
- разбира нещата
Къде сте бе Чо велека
великани имам уважение към старите хора ама някои не заслужават ... не бех виждал толко смешни хора дори и по струма (а там е пълно с такива )