Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
То навсякъде където има плоча (бетон), удобна за риболов, може да се каже плоча.
На Ной е това което му казват и камъните. Преди буната в дясно. Вече леко пропаднала.
На други те места не знам кои са.
Сутринта бях на Ной, само се разходих, дори въдицата не извадих.
На Ной е това което му казват и камъните. Преди буната в дясно. Вече леко пропаднала.
На други те места не знам кои са.
Сутринта бях на Ной, само се разходих, дори въдицата не извадих.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Вчера, на север от Тюленово, от 07,00 до 18,20 - 24 заргани дребни и средни и някоя друга над 40 см. и по няколко иларий. Колегата ми малко под 20 бр. Вятъра юг-югоизток, поне 4-5 м/с. Рибата, като цяло беше доста пръсната ,а Ракетото се убиха на 500 м да тралят чернокоп. Вечерта се установихме на една скала по на завет и пробвахме за чернокоп, придружено с барбекю. Резултата до към 11.40 е 4 чернокопа за мен, един лихнус, една татаркая (имаше и дънна пръчка),и 2 едри сафрида и 3 граци на еланкат. Колегата ми взе 3 чернокопа. вятъра усили и макар и завет , не беше много приятно, защото постоянно се налагаше корекции на мястото. Имаше колеги и на Мартината на петромакс, но духаше неприятно срещу тях и май не се застояха много....отделно, че по-рано хвърлиха близо до тях мрежа...... Все пак скаричката , хубавото винце и компанията тушираха тегавия риболов. Мислехме да останем още, но след винцето и цял ден обдухване, ни писна.....не всичко е бройки.
0885022272 / 0885897615
Днес на ной две заргани.
-
- научил се да хвърля
От 15.00 до 16.30 на вълнолома 7 класни риби, въртях до 18.00 че да не съм по задръстените пътища,ама без удар. От кефаловите риби нямаше и помен (на боммарда де) 

-
- вече хвърля и на тежко
Сигурен съм,че си от великите рибари,където при три метрови вълни слагат плаващаemil75 написа:Според мен тези ,които ловят с една кука пречат на хората, които разбират от този риболов. Мое мнение.Момчил Димитров написа:Че някой лови ли още с две куки??Това беше навлязло като мода по едно време,ама според мен е абсолютна глупост.Това е все пак мое мнениеbiserkehayov написа:Днес на Ной 17 риби, като само 4 по 35 см. Другите по 43-45 см и два по 50см. Причина бе и леката бавно потапяща бомбарда и такъм с една кука.
бомбарда,ама няма значение.Успех ти желая!
Някой ден рибата в черно море ще я гледаме само на снимка и то от миналото 

Предлалам да направим състезание,с една кука с две куки....кой колкото има:)
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ
Лошото е че вчера има риба почти навсякаде,а днес НЕ
- orion30
- разбира нещата
Една или две куки няма, кой знае какво значение.
Понякога има ама както обича да казва Дядо Иван айде всеки да е.е жена си както си знае.
Няма нужда от безкрайни спорове по този въпрос
Няма нужда от безкрайни спорове по този въпрос

НАЙ МИ Е ДОБРЕ ЛЯТО КАТО Е!!!

Малко инфо от Поморие - понеделника след 15.30 до мръкнало 17 броя на бавнопотъваща бомбарда. Като размери нормални до едри. Вторника преди обед е дало по десетина бройки, след обяд почти нищо.
pdimitrof написа:Или както бех писал в Манията - Заубера, това е сиромашката Стела ..............
- sardina
- научил се да хвърля
На плочата пред Рубин снощи за час и половина преди мръкване 8 иларии и 5 заргани . Тове беше за загрявка преди нощния за чернокоп.
Добър риболов е този, за който не ти омръзва да разказваш!
-
- научил се да хвърля
Колега, на чернокопа случи ли му се нещо че, таз тема ми е по интереснаsardina написа:На плочата пред Рубин снощи за час и половина преди мръкване 8 иларии и 5 заргани . Тове беше за загрявка преди нощния за чернокоп.

- shturetc
- ще става разбирач
Днес,на ПЛОЧАТА (на бургаския Мост) студ,почти неспирно ръмящ дъждец и ...10 заргана (и няколко платерини покрай тях).
Заргани има,но са изключително капризни и пипат така,че отхапват от блатните червеи ресничка по ресничка (ребърце по ребърце)
Само писалките гълтат като за световно--млади и глупавички.Дъртите са по-"нежни" и от атерина...те,затова и са одъртели,де 
Заргани има,но са изключително капризни и пипат така,че отхапват от блатните червеи ресничка по ресничка (ребърце по ребърце)

Нямам много време да ходя за риба, но преди около 10 дни ходих само за проба. Извадих около 20 броя. Тва за цял ден. Има риба, но си иска търсене, търпение , чалъми или за някой просто късмет... Обикновенно ловя на две куки, но понеже червиите бяха малко карах с една кука.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Преди десет дена, добре, че не е от миналата година.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
-
- разбира нещата