Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


Вкусотии в чинии
Модератор: sapuna
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Вкусотии в чинии
От време на време имам такива залитания.....ма щото съм тийнейджър се още де!Vid написа:... чак се чудехЪЪ, кой още яде подобни боклуци освен тинейджърите?....


Даже младежки пъпки са ме напъпили....

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Pe6o_Tikvata
- сериозен играч
- Мнения: 1815
- Регистриран на: Съб Окт 17, 2009 3:30 pm
- Местоположение: Бургас
Re: Вкусотии в чинии
Реших да изненадам жената с една вечеря.Метнах няколко пържолки на грил тигана и докато се печаха на другия котлон запържих 4-5 глави лук със зехтинче за гарнитурка {жената обожава пържен лук } метнах и една бутилка бяло винце траминерче в хладилника та да видим тя каква ще стане..........




Никога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека
По-добре два грама по-тежка плувка отколкото половин грам по-лека

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
Тъкмо се прибирам умрял от студ и като я видях тая чиния и окончателно са увълчих 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Вкусотии в чинии
Убавиня е тва на Пешо, ама чеки-чеки да видиш след малко мойто зейе със свинско и винско! 

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Красимир Атанасов
- учете се от него
- Мнения: 5903
- Регистриран на: Пет Май 01, 2009 4:24 pm
- Местоположение: Stockholm
Re: Вкусотии в чинии
Аз пък съм на теленце отупано в смрад всякаква около орбитата
Гарнитурата е тинейджърска


Гарнитурата е тинейджърска


- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Вкусотии в чинии
На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Re: Вкусотии в чинии
100% ще еб.ш,Pe6o_Tikvata написа:Реших да изненадам жената с една вечеря.Метнах няколко пържолки на грил тигана и докато се печаха на другия котлон запържих 4-5 глави лук със зехтинче за гарнитурка {жената обожава пържен лук } метнах и една бутилка бяло винце траминерче в хладилника та да видим тя каква ще стане..........![]()
![]()
в смисъл ще си Петелът тая вечер,

баце, ти си от от старата школа, къде уважаваме жените си и ега ти излезне късмЕто, не вервам да И е от лед сърцето.
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
E, те тука си сака кана червено вино 

-
- фен клуб-скобар
- Мнения: 728
- Регистриран на: Пон Юни 23, 2014 4:32 pm
- Местоположение: Плевен
- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
А бе Кольо,ти май верно и разбираш на мурафетите и салтанатите 

-
- фен клуб-скобар
- Мнения: 728
- Регистриран на: Пон Юни 23, 2014 4:32 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
-мурафетите и салтанатите- Да разбирам им много, ама ко туй? 

- GODzillata
- и господ не е толокова добър
- Мнения: 16393
- Регистриран на: Сря Сеп 13, 2006 11:12 am
- Местоположение: Outta space
Re: Вкусотии в чинии
Прав си!N.Dimitrov написа:Кат го гледам още 45мин на око му давам, да се допече, инак ми е леко недопечено сякаш.

Снимката е направена по време на трансфера от тенджерата пУд налягане в тавата за запичане във фурната, след това придоби характерния златист вид, ама тогава вече не ми беше до снимки, а до гнетанье.........след двете омаани чинии, пък ич не ми бе па до снимки, а се оттеглих блажено на дивана да офкам и пъшкам що преядох.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
Аз по принцип сабахлен не закусвам мноо,мноо, сал банани,ябълки и кафе,че не моем да поемем друго,то зависи за коя сутрин иде реч де,да не е онааа с шкембе и джолан чорбите,ама като прегледах горните постове,некво май ша връа да си купа малко кървавица и мек леб и... 
Чух некви фрази,че сутрин трябвало ,да се ядат вредните неща,че уж през деня,се изразходвали калориите И аз съм доста податлив към покачване на масъл мас
,ама и бърже я свалям Обикновено когато съм са прибрал смръзнат от някъде,забравам ко съм ял иърли морнинг 
Сега са присетих,че скоро ядох домашна кървавица и мисла да зема половинка свинска главичка и дробче и другите усталъци и да са пробвам ,че с тия Е та по магазините

Чух некви фрази,че сутрин трябвало ,да се ядат вредните неща,че уж през деня,се изразходвали калориите И аз съм доста податлив към покачване на масъл мас


Сега са присетих,че скоро ядох домашна кървавица и мисла да зема половинка свинска главичка и дробче и другите усталъци и да са пробвам ,че с тия Е та по магазините

- Bigmarlin
- сериозен играч
- Мнения: 2251
- Регистриран на: Чет Сеп 15, 2011 2:06 pm
- Местоположение: Плевен
Re: Вкусотии в чинии
А бе ,баси кофти шибаното време у Плевен ,влага,дъжд и студ
Добре,че са намира и по нещо сгряващо
Още едно димящо дуло,напрао овъгли камерата То цела мортира
Това беше на втория час печене

Телешки опашки,зеленчуци,1/2 бутилка розе,люто и т.н Бе, българския отговор на талианското осо буко
По принцип предпочитам ,кога готва задушено, да слагам коняк и рикия ,така готват на сял,ама прецених,че е по-добре да остане повеке за апиритива

Добре,че са намира и по нещо сгряващо
Още едно димящо дуло,напрао овъгли камерата То цела мортира

Това беше на втория час печене


Телешки опашки,зеленчуци,1/2 бутилка розе,люто и т.н Бе, българския отговор на талианското осо буко

По принцип предпочитам ,кога готва задушено, да слагам коняк и рикия ,така готват на сял,ама прецених,че е по-добре да остане повеке за апиритива
