Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
Re: Къца- кълве воблери BG
къца - кълве написа:gorgazm написа: Имайте си рапали,та да се фукате,колко много пари сте дали но,ползвайте "къца - кълве" да ловите риба.Като гледам,какво правите,може да греша за бавните кефали.
Аз пари за глупости не давам, ако ще и да се разчуе

http://prikachi.com/images.php?images/228/8413228B.jpg" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- къца - кълве
- сериозен играч
Бай Вес ! Виждаш ли каква група заформихме тук ?Не искаш ли да си част от нея ? Не обичам,ама мно......оооого не обичам да ме лъжеш и да се криеш.В Америка имате компютри,света стана едно малко село,не мисли,че ще се скриеш зад Океана.На мен не ми трябват тези воблери.И без това щяха да отидат в колекцията ми.Аз не слагам на въдицата си нищо различно от "къца - кълве".Можеше да кажеш едно"извинявай" и край.Отправям специални благодарности към mundzi.Той показа,че тази лека оса може да работи добре,дори с 0,35

БЛАГОДАРЯ, mundzi !!!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Ееееее , той Весо може още да не е успял да риболовства в УСто бре Къци , не му давай толкоз зор 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- къца - кълве
- сериозен играч
Павка,ти знаеш,а и доста хора тук,че като кажа нещо го правя.Очаквам подобно отношение и от другите.Веско поръча пет тежки жаби със специално оцветяване и две рекламни тениски.Питах го,ще ги плаща,или ще замениме за неговите воблери.Стефан Стефанов ги похвали и ми беше любопитно да ги видя.Той пожела да ги размениме и аз изпратих за моя сметка.След месец му се обадих.Помислих,че куриерите са объркали нещо.По телефона ми каза:Павел Иванов написа:Ееееее , той Весо може още да не е успял да риболовства в УСто бре Къци , не му давай толкоз зор
- Ще те наглася.
Тогава не знаех,какво влага в този израз,но след време,като от телефона му чух женски глас да казва,че Бай Вес е в Америка разбрах,че става въпрос за гласенье.

Извън темата за гласението, оказа се че и голямата рибка, макар боядисана в синьо и черно, също лови доволно

Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- къца - кълве
- сериозен играч
БЛАГОДАРЯ !gorgazm написа:Извън темата за гласението, оказа се че и голямата рибка, макар боядисана в синьо и черно, също лови доволно![]()
Време е да разведрим обстановката.Малко се притеснявах,че сезона свършва,но виждам,че си хванал и с трите вида.

-
- вече хвърля и на тежко
В изборният ден, Маришкият таймен избра да гласува с бюлетина - Къца - Президент

Поздрави на майстора

Поздрави на майстора
РИБКА СИ ХВАНИ И БЪРЗО ТИ ПУСНИ
- къца - кълве
- сериозен играч
БЛАГОДАРЯ, pike13 !!! Първо видях снимката в твоята тема.От тази позиция не можах да позная воблера си.pike13 написа:В изборният ден, Маришкият таймен избра да гласува с бюлетина - Къца - Президент![]()
Поздрави на майстора

- къца - кълве
- сериозен играч
https://www.youtube.com/watch?v=kX4wvjn ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Искам да покажа на моите приятели,а това са всички дали своето мнение за къца - кълве, как правя халки.
Искам да покажа на моите приятели,а това са всички дали своето мнение за къца - кълве, как правя халки.
-
- ще става разбирач
Браво Къца,покажи по-подробно и самото слагане,че се испободох на тройките,като сменях на осите халките.
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
има специални клещи за поставяне на тройките с едно зъбче за по лесно отваряне на халките
- къца - кълве
- сериозен играч
https://www.youtube.com/watch?v=gpUeCjy ... e=youtu.be" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
- Vid
- кандидат преподавател
Бах Къца, мислех че тия неща се правят с машина, напраУ не те мисля, дигай цената или ги продавай без куки и халки....
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Това е върха на айсберга.На фона на другата ръчна работа,това не се брои. До тук свършва работата на машината и почва къртовски,ръчен труд.Освен цена аз получавам и нещо друго,цитирам: „Човека, който ги пройзвежда казва, че ако той лови само с къца- кълве, а вие с каквито примамки други пожелаете, ще хване 2 пъти повече от вас. „Vid написа:Бах Къца, мислех че тия неща се правят с машина, напраУ не те мисля, дигай цената или ги продавай без куки и халки....
”Друсан ли си ?”
„Въпреки,че по-напред,се заканих,че онва ми е последния пост по темата,сега ще действам малко подражателско на политиците -т.е.,да се отмятат от мненията си ,та и аз -и пак -да живей колегата Къца-кълве Хвала на таквиз люде!” ” Така,воблерите са уловисти,спор няма.Аз ти казах какво им куца,поне за мен.А може и малко нов асортимент като модели да добавиш.”
„Понеже си ме цитирал отгоре,казвам ти отново: Не им куца това,за което са направени-да ловят риба.Другото ,за което става въпрос във вашите въпроси,мен лично като потребител въобще,ама грам не ме интересува.” „Това е сериозен облог,но мисля че къци къци ще спечели!!!” „Къци е пич ! Запознахме се , изпихме Бушмийлса , похротувахме и самият той видя че лошо няма Е тука даже му разписах билета :” „Признавам си с ръка на сърцето купих си от твоите воблери и в момент , на който на нищо друго не вземаше на твой воблер успях да хвана. „ „Къца ама кви са тия воблери бре то неска за един час с червената и жълтата жаба(най вече червената) изпонабодох де що има кефал бре .” „И аз едвам ги слагам на карабинките , но щом ги сложа не ги свалям рибката или жабата ! Пък си ловиииии ” „Не съм ползвал упоменатият утежнен воблер , но си мисля , че в случаят си намерил именно идеалният щукарски такъв –„ „За час и половина имах 5 удара и всички риби, случайно или не, атакуваха точно този воблер. Извадих всичките - трите около 20 см ставаха за снимка, последната на светкавица. Другите две бяха по - дребни. В момента има проблем с качването на снимките, така че ще ги пусна утре.
Опитах с още 2 модела, на които често съм имал слука, но пълна тишина. Имам воблери и по 25 лв бройката, на които за няколко години все още нямам удар. Изводите за мен са ясни - никога не е късно човек да научи нещо ново.” „Сложих па жабето , пристъпих до едни скали дет де врязваха у водата и заметнах .
Нищоооооооо , рекох си явно е било късмет първите два пъти , мятам втори път и още с повеждането се натресе един нехранимаѝко .
Направо се изкефих хванах около дваѝсетина куена от педарки до половинката .” „Къца не знам в Америка Бай Вес дали ги бъцка,обаче аз с новите примамки ги разбивам.” „ но останах приятно впечатлен от тази странна играчка. Моя човек с рапалите пък направо не повярва. Евала на Кръсто за това което е създал, „ „Изредих бая примамки,но успех имах само на 2 и те се оказаха за мое учудване къца кълве.” „Извън темата за гласението, оказа се че и голямата рибка, макар боядисана в синьо и черно, също лови доволно ”
Направих си труда да извадя цитати от ваши изказвания.Това не се купува с пари.Няма да вдигам цената.
- къца - кълве
- сериозен играч