Спасителна жилетка?

Допълнителна екипировка, която ще направиви къмпингуването ви по-лесно и удобно.

Модератори: emo vasilev, Ачо ♣

Публикувай отговор
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Спасителна жилетка?

Мнение от Aglia »

От каде може да се купи,колко струват и какви модели има.Един приятел имаше някаква която не беше надута и си имаше на нея патрон с въздух и май и някаква сигнализация.Мисля че я беше взел от познат от летището.Сьщо мисля,че за по сериозни влизания с лодка особенно каквато имам аз от МЕТРО(тея там дето струваха по 65лв. на пимоция :D преди 1-2 год. и ако тожа може да се нарече лодка де :D )чувството по нявьтре в язовир е доста едно такова несигурно.
Аватар
HOOLIGAN
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от HOOLIGAN »

Лаго Пасарел, струват около 40-50 лв.
Орозов магазина на Възраждане 48лв
Магазин Viva sport на Евлоги Георгиев с/у Военна академия
Изображение
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Моята си е купих от Асеновград за 47 лв . Досега не ми се е налагало да я ползвам , но съм плувал с нея да разбера дали е здрава . Колега според мен тия с патрон въздух за малко рискови , обикновените са по-добри . Но това си е само мое мнение. :)
Клавиатура риба не лови!!!
Аватар
Aglia
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Aglia »

Local написа:Моята си е купих от Асеновград за 47 лв . Досега не ми се е налагало да я ползвам , но съм плувал с нея да разбера дали е здрава . Колега според мен тия с патрон въздух за малко рискови , обикновените са по-добри . Но това си е само мое мнение. :)
Съгласен сьм с теб(по надежни са обикновенните сигурно имаш на предвид),защото ако патрона нещо откаже и не е добре :roll:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Aglia - точно така.
Клавиатура риба не лови!!!
VRABCHO1974
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Re: Спасителна жилетка?

Мнение от VRABCHO1974 »

направи си сам вземаш парчета донапрен 20/30см. ламинираш ги после пъхаш в обикновено елече с повече джобове та да има каде да слагаш такъмите зашиваш го да стане като бронежилетка върши работа повярвай
Публикувай отговор

Обратно към “Екипировка”