Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Излети
Информация за активноста на рибата по морето.
naRiba.com

Форум

Зарган 2015
Модератори: emo vasilev, alekst
Re: Зарган 2015
Минокоп
Това е мурмура никакъв минокоп и сарпа нее . В България я наричат овчица. Много рядка и вкусна риба за България е
Хапвай я спокойно на скарата

Ще направи по богата рибената ми чорбица.Kikimora написа:Това е мурмура никакъв минокоп и сарпа нее . В България я наричат овчица. Много рядка и вкусна риба за България еХапвай я спокойно на скарата

-
- научил се да хвърля
Днеска синковеца малко насила ме закара на Тюленово, ( щот аз натисках да пускаме лодката в нашия залив), ама май не е сбъркал, зарганата се отчете доволно.
Малко на север от Варна за 10ч над 40 хубави заргани
На плочите на яхтеното пред Рубин....от 10,30 до 17 ч - 21 заргана от които 2 каиша.....пръсната риба, но качествена. Най-добре се завъртя между 13 и 14 ч. на мястото където бях Аз.
0885022272 / 0885897615
- shturetc
- ще става разбирач
За сефте чувам за мурмура,ноооо,странни риби се въдят по туй наш'то море:))) Дано по-често и повеКе навестяват куките на колеги-въдичари (и да избягват гадните тралове на рк-тата,мрежи,даляни и други гадории;)) !
Днес на Моста Бс 10 подбрани каиша на жива атеринка.
Все повече се замислям при редките си воаяжи към Царево-Ахтопол-Синеморец да пробвам(колкото и дискомфортно да е това) да пробвам тапа на жива рибка от скалите!!? Редките каиши,които взимам там на бомбарда(между многото средни и дребни),може да се окажат и не толкова редки?!?!
Все повече се замислям при редките си воаяжи към Царево-Ахтопол-Синеморец да пробвам(колкото и дискомфортно да е това) да пробвам тапа на жива рибка от скалите!!? Редките каиши,които взимам там на бомбарда(между многото средни и дребни),може да се окажат и не толкова редки?!?!
-
- научил се да хвърля
To днес и пред Тюленово 7 РК-та как не направиха някоя КАТАСТРОФА,(в кръга на майтапа) ама майстори са, разбират си от работата....кво събираха само един колега тук може да каже....shturetc написа:За сефте чувам за мурмура,ноооо,странни риби се въдят по туй наш'то море:))) Дано по-често и повеКе навестяват куките на колеги-въдичари (и да избягват гадните тралове на рк-тата,мрежи,даляни и други гадории;)) !

-
- новобранец
Вчера на Тюленово 43бр.
днес на вълнолома от 6:30 до 12 : 00ч. 7 бр
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- biserkehayov
- вече хвърля и на тежко
Вчера на Тюленово с колегата Милен от 10,30 до 16,30 ч, 25-18 броя за Милен.
Нормални заргани, повечето бяха наблизо до скалите. Времето приказно и който беше отишъл по-рано си тръгна с повече. към 16 ч отряза и настоявахме още малко. Времето край морето и удоволствието от хванатите риби за нас беше напълно удовлетворяващ. Не сме отишли да пълним фризера, макар че след хубавата вечеря и Формула 1 остана рибка и за тъстовете
Поздрави и успехи на всички!
Нормални заргани, повечето бяха наблизо до скалите. Времето приказно и който беше отишъл по-рано си тръгна с повече. към 16 ч отряза и настоявахме още малко. Времето край морето и удоволствието от хванатите риби за нас беше напълно удовлетворяващ. Не сме отишли да пълним фризера, макар че след хубавата вечеря и Формула 1 остана рибка и за тъстовете

Поздрави и успехи на всички!
Аз не случих на Тюленово днес.Тръгване в 4.30 с булката,заредени с оптимизъм и червеи и в 6 сме на мястото.С първите хвърляния рибки и усмивките се появиха,но.....Явно не случихме на позиция защото в 1.30 вдигнахме багажа с 14 уловени рибки,един хванат корморан и опита на кучето ни да донесе при нас палатката,която открадна от една колега влачейки я упорито над 100метра.Това е от мен,търсенето продължава.
Е, че ти си хванал всичко, което трябва. Без корморана.
Бройката риби също е прилична.
Днес даваше. Поне на север от Варна.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Нито едно животно не е пострадало при опитите ми за риболов.С изключение на 14те зарганчета.miroki написа:Е, че ти си хванал всичко, което трябва. Без корморана.

Днес на Дружба 32 заргана и 9 иларий от10 до 17 часа
Риболов и Off road-are the best!!!!!!