Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Яз. Фисек
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Яз. Фисек
Здравейте, колеги ! Бих искал да ви информирам, че язовир Фисек е от скоро със статут за любителски риболов, необходим ви е само риболовен билет.
Договорът на арендатора с НС ЕАД е изтекъл.
Язовира дава много добре каракуда и шаран, също така има бяла риба и сом.
Преди една седмица хванах десет каракуди по 300-400гр. и един шаран 3 кг.
Договорът на арендатора с НС ЕАД е изтекъл.
Язовира дава много добре каракуда и шаран, също така има бяла риба и сом.
Преди една седмица хванах десет каракуди по 300-400гр. и един шаран 3 кг.
Re: Яз. Фисек
Къде се намира?
-
- новобранец
- Обратна връзка:
https://www.google.bg/maps/place/%D1%8F ... 607d51a3b9" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;
Разрешени ли са лодките ?
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Красиво местенце. Пазете го.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
-
- новобранец
мисля че даMOSKOW83 написа:Разрешени ли са лодките ?
-
- научил се да хвърля
По моя информация вече има пазачи и не пускат!
-
- новобранец
tzetzo62 написа:По моя информация вече има пазачи и не пускат!
Попитай в ИАРА Шумен и ще получиш отговор. Въпросния пазач няма право да гони хората.
Статута на язовира е за любителски риболов.
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Мисля че тука не ни стана ясно дали става дума че не пускат лодките или че не пускат рибарите,а щом има пазач,пазачи винаги е имало на стените на големите язовири и винаги достъпа и риболова е забранен.Справка Тича,Цонево,Шуменския,Съединение и Бели Лом.Leibstandarte написа:tzetzo62 написа:По моя информация вече има пазачи и не пускат!
Попитай в ИАРА Шумен и ще получиш отговор. Въпросния пазач няма право да гони хората.
Статута на язовира е за любителски риболов.
Ситуацията днес :
В 9 и 30 ч. дойде господин Галин еди кой си , представи се за собственик на фирма "Гита" ООД и каза , че нямаме право да ловим. Попитах го на какво основание и показа договор за наем между Напоителни системи и фирмата. Споделих , че няма официална информация в Държавен вестник , той каза , че нямало да има …, което не ми стана ясно . В ИАРА също нямали официална информация за наемателя. Мисля си , че този папирус , който развява е предварителен договор. Писах два майла на Напоителни системи, но нямам отговор. Нека всички заинтересовани да потърсят информация за ситуацията.
А иначе риба има много и то доста добри екземпляри .
Поздрави
В 9 и 30 ч. дойде господин Галин еди кой си , представи се за собственик на фирма "Гита" ООД и каза , че нямаме право да ловим. Попитах го на какво основание и показа договор за наем между Напоителни системи и фирмата. Споделих , че няма официална информация в Държавен вестник , той каза , че нямало да има …, което не ми стана ясно . В ИАРА също нямали официална информация за наемателя. Мисля си , че този папирус , който развява е предварителен договор. Писах два майла на Напоителни системи, но нямам отговор. Нека всички заинтересовани да потърсят информация за ситуацията.
Поздрави
- Fishing_Fan
- разбира нещата
Мисля че трябва да звъннеш тука http://www.irrigationsystems.bg/klonove/shoumen.html" rel="nofollow" onclick="window.open(this.href);return false;ispoline написа:Ситуацията днес :
Поздрави
-
- научил се да хвърля
ее, най-накрая ! Откога искам да го пообиколя с каяка със спининг....
- pacho109
- сериозен играч
Минавал съм там преди 2 години и имаше рибари по брега.

Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
- jamc
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Абе, колеги я някой по-навътре с нещата да сподели как стоят работите. Аз чувам, че нещо германеца завел дело, че не му били предложили да си продължи договора, пък язовира вече бил даден на друг. До колкото съм чувал връщат колеги и към момента никой не лови на язовира.