Шарково

Модератор: Кърцата

Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Шарково

Мнение от padi4o »

Утре съм на яз.Малко Шарково :lol: Някой ходил ли е скоро там да даде някакво инфо :?:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Re: Шарково

Мнение от Local »

Не съм ходил, но много ще се радвам, ако споделиш подробно инфо колега. Успех ти пожелавам утре.
Клавиатура риба не лови!!!
Gogata
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Gogata »

И ако има слука, цъкни някоя друга снимка! :P :D
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Ясно, ще снимам и ще напиша какво е положението като се върна :wink:
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

Колега как протече излета? :)
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Local написа:Колега как протече излета? :)
Както се очакваше - времето беше хубаво, но водата още е много студена и рибата я няма никаква. Търсихме я на червей, царевица, пинки, блесна, но резултат за съжеление нямаше. Надявам се, че ако времето се задържи така към края на март рибата ще се активизира. :)
Аватар
Local
учете се от него
учете се от него

Мнение от Local »

padi4o написа:
Local написа:Колега как протече излета? :)
Както се очакваше - времето беше хубаво, но водата още е много студена и рибата я няма никаква. Търсихме я на червей, царевица, пинки, блесна, но резултат за съжеление нямаше. Надявам се, че ако времето се задържи така към края на март рибата ще се активизира. :)
Благодаря за инфото колега. Нека са повече хората, които като теб споделят актуална информация. Пролетта и лятото ще има доста излети на този водоем, хвърлил съм му мерак.
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

И аз благодаря за споделената инфо, колега!

Това ми е любимият водоем в БГ, но от тази година нямах никакво инфо. Тайфата масово ходят по реката, където се лови кефал и много уклей (преди малко повече от седмица последен излет на Елхово).
За Шарково и аз мисля, че трябва малко да се затопли водата.
Истинският рибар е най-вече истински природозащитник, нека мислим за природата!
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
ali baba
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ali baba »

сега се връщам от там защото заваля ,бяхме на воденския ръкав,играеше много алаи ,един дядо хвана 4 ,които беше срещу мен ,ние само червеноперка
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега ali baba,

Това, което пишеш определено е мехлем за душата :D Значи все пак може да се разчита на заигравка с червеноперката! Би ли споделил каква беше успешната тактика за червеноперка (предполагам бели, фина линия и доста подхранка)? Кефала си иска по-специален подход, предполагам на рибе са го търсили
Риболовен клуб Балканка http://www.balkanka.bg" onclick="window.open(this.href);return false;
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колеги, никой ли не е ходил скоро на Шарково? :(
sevir
новобранец
новобранец
Обратна връзка:

Мнение от sevir »

Колеги инфото е малко късно но във сряда бях на Шарково.Бях от към страната на селото (М.Шарково)На единия ръкав с боровете,водата наистина е много студена,съответно за 5 часа нито една рибка,пробвах на почти всичко възможно.Може би роля изигра и страшно променливото време.
Бъди рибар а не касапин...........
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Колега, съжалявам за капото, което си спретнал там! Убеден съм, че макар липсата на риба, красотата на този язовир е допринесла за един хубав излет, па макар и само с пикник :-)
Та, мнението ми е, че си избрал кофти тактика: местата, където си бил (доколкото разбирам това е Шарковския ръкав) рано пролетта не зная дали може да се очаква добра слука. По-скоро Воденския ръкав открива рибарската слука пролетта. Не зная дали в момента и там въпбще излиза риба, но ако рано пролет идеш на Шарково, съветвам те да се установиш именно на него.

Как беше нивото на водата?
Аватар
krasii
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от krasii »

Здравейте колеги,никога не съм посещавал този язовир а съм чувал само хубави неща.Дайте малко информация,има ли къде да се спи ,някаква база-хижа ,бунгала..въобще за всякаква информация ще съм ви благоарен.Каква риба може да се търси по това време,места, монтажи...
mita4eto
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от mita4eto »

Здравей, колега krasii!
Красотата на язовира е без всякакво съмнение, определено! Спокойствие, природа, въздух, доста често комбинирани и с прилично количество рибичка :wink: Що се отнася до места за спане, честно казано до момента винаги съм бил там на палатка и именно това си предпочитам аз, та затова и не съм се интересувал от места за спане. Доколкото знам има някакви бунгала на стената, но за съжаление не съм наясно кой ги стопанисва и дали ги отдават въобще. Принципно не ти препоръчвам да отсядаш точно на стената - не е най-красивата част с тези камънаци, а и точно там има заведение за душевно болни хора. Хвани си едно ръкавче, разпъни си палатчицата, стъкни си едно огънче и дай воля на душата си - там тя ще е в нирвана :-) Че даже и рибка може да хванеш ;-) За съжаление нямам прясно инфо в момента как е слуката там, но обикновено пролетта рибата започва да дава най-рано на Воденския ръкав, като най-масово се лови бабушка и костур (къде без костура), има също и добра каракуда, която май почва да дава малко по-късно.
За шарана няма да говоря още - доста е рано за него.

Успех и ако имаш път натам, моля те да щракнеш малко снимки и да ги качиш тук :)
Публикувай отговор

Обратно към “Отивам naRiba”