Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

яз. Цонево 24.10.
яз. Цонево 24.10.
В съботния ден се получи труден и противоречив риболов. Рибите се активизираха едва в ранния следобед, обезсмисляйки появата ни на водоема в ранни зори.
На плувка претърпяхме тотално фиаско, а активност на хищника отсъстваше напълно.
Бяхме заложили на захранка и галета с шоколадов аромат, умерено захранване в началото и леко дохранване през деня. Стръв - торен и бял червей. Завъртяха се само дребни попчета, а при вдигане на стръвта от дъното, следваше пълно отсъствие на кълване. Успоредно с това, баща ми беше заложил на фидер. По-късно и аз се присъединих към този метод, свивайки знамената на директните телескопи.
До ранния следобед баща ми имаше едва две бабушки на фидера.
След това рибата сякаш се събуди и се събра на захранените петна.
Излизаха хубави бабушки. Пълното отсъствие на платика ни озадачи. Все пак излязоха 2-3 платички. Имахме и по един приличен морунаж. Към четири и половина приключихме с риболова,макар и в пикът на кълването. Бяхме си направили деня и доволни потеглихме. Към дома с мяукане, мъркане и умилкване ни изпрати четириног младеж.

На плувка претърпяхме тотално фиаско, а активност на хищника отсъстваше напълно.
Бяхме заложили на захранка и галета с шоколадов аромат, умерено захранване в началото и леко дохранване през деня. Стръв - торен и бял червей. Завъртяха се само дребни попчета, а при вдигане на стръвта от дъното, следваше пълно отсъствие на кълване. Успоредно с това, баща ми беше заложил на фидер. По-късно и аз се присъединих към този метод, свивайки знамената на директните телескопи.
До ранния следобед баща ми имаше едва две бабушки на фидера.
След това рибата сякаш се събуди и се събра на захранените петна.
Излизаха хубави бабушки. Пълното отсъствие на платика ни озадачи. Все пак излязоха 2-3 платички. Имахме и по един приличен морунаж. Към четири и половина приключихме с риболова,макар и в пикът на кълването. Бяхме си направили деня и доволни потеглихме. Към дома с мяукане, мъркане и умилкване ни изпрати четириног младеж.
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Re: яз. Цонево 24.10.
Чудесен разказ на Златев, за един хубав водоем, който за съжаление стана твърде далечна дестинация за мен.
"Четириногия младеж" получи ли възнаграждение за съпричастността към риболова
?
"Четириногия младеж" получи ли възнаграждение за съпричастността към риболова

Всъщност не, защото очевидно бе в едни други "младежки", по скоро мартенски, настроения 

Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
Супер си е колега / за по това време на годината вече...../ добре че се е намесило фидерчето. Капризничат рибите вече сякаш.
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Браво.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
- Vesko1
- сериозен играч
Супер

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.