Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Чепинци -още му е рано
- MITKO70
- кандидат преподавател
Чепинци -още му е рано
Е ,аз няма да се чудя като някой колеги къде да пиша ,то си е за тук от към риболов.На мойто място от към дигата /сега срещу него е драгата/захранване и 1-2ч. нищо.За капак тия дето събират в един шлеп глината и боклуците ,и ги изсипваха в средата ,сега ги карат до брега и там насипват добрите места.То е доста променено цялото място при голямия шавар ,май вече не може да се стигне до малкия гьол.
След това се преместихме по към околовръсното,пак захранка вътре с пинки и бял ,но никакво пипане ,от 2-5м. дълбочина.Едни колеги пробваха на влачене ,към 1ч. ,но се отказаха.И след това наблегнахме на пикника,рибата не ни беше най-важната задача.Поне направихме сефте на кемпера,а и си починах ме А ,най-вече ме радва ,че мойта малка рибарка все повече се запалва по риболова п.с.Има и още снимки ,но в галерията.
След това се преместихме по към околовръсното,пак захранка вътре с пинки и бял ,но никакво пипане ,от 2-5м. дълбочина.Едни колеги пробваха на влачене ,към 1ч. ,но се отказаха.И след това наблегнахме на пикника,рибата не ни беше най-важната задача.Поне направихме сефте на кемпера,а и си починах ме А ,най-вече ме радва ,че мойта малка рибарка все повече се запалва по риболова п.с.Има и още снимки ,но в галерията.
Re: Чепинци -още му е рано
радва ме,че не се отказваш лесно
ние горнобанци сме такива и да не кълве ще намерим повод за по питие
лошо е само сефтето на кемпера но от тук нататък багажника да ти е малък 

- MITKO70
- кандидат преподавател
Тя идеята беше да му направиме сефте ,като излет ,а рибата на второ място.Така ,че всичко си беше добре,а ,и от тези гьолове чудеса не могат да се очакват,особено толкова рано 

Всичко може,но не всеки го можe.

Митак най-важното е че си направил излет,ще дойде времето и на успешните излети
,а относно малката рибарка
и аз моята дъщеричка я съм я подготвил за рибарка ама е още малка четири години и половина,но ще дойде и това време
живот и здраве.

Никога на колене пред когото и да е.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Така е Жоро,ще дойде и това време.Мойта е на 5 и половина години ,още не съм и давал истинска въдица ,но съм и приготвил една за лятото.Да се заучва ,а хване ли първото рибе ,после лесно.
Всичко може,но не всеки го можe.