Чепинци -още му е рано

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Чепинци -още му е рано

Мнение от MITKO70 »

Е ,аз няма да се чудя като някой колеги къде да пиша ,то си е за тук от към риболов.На мойто място от към дигата /сега срещу него е драгата/захранване и 1-2ч. нищо.За капак тия дето събират в един шлеп глината и боклуците ,и ги изсипваха в средата ,сега ги карат до брега и там насипват добрите места.То е доста променено цялото място при голямия шавар ,май вече не може да се стигне до малкия гьол.

PIC_0008~2.JPG
PIC_0008~2.JPG (193.08 KiB) Преглеждано 562 пъти
След това се преместихме по към околовръсното,пак захранка вътре с пинки и бял ,но никакво пипане ,от 2-5м. дълбочина.Едни колеги пробваха на влачене ,към 1ч. ,но се отказаха.И след това наблегнахме на пикника,рибата не ни беше най-важната задача.Поне направихме сефте на кемпера,а и си починах ме
PIC_0016~1.JPG
PIC_0016~1.JPG (176.47 KiB) Преглеждано 562 пъти
А ,най-вече ме радва ,че мойта малка рибарка все повече се запалва по риболова
PIC_0019~1.JPG
PIC_0019~1.JPG (218.38 KiB) Преглеждано 562 пъти
п.с.Има и още снимки ,но в галерията.
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Re: Чепинци -още му е рано

Мнение от ceco65 »

радва ме,че не се отказваш лесно :smt041 ние горнобанци сме такива и да не кълве ще намерим повод за по питие :drinkers: лошо е само сефтето на кемпера но от тук нататък багажника да ти е малък :smt023
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Тя идеята беше да му направиме сефте ,като излет ,а рибата на второ място.Така ,че всичко си беше добре,а ,и от тези гьолове чудеса не могат да се очакват,особено толкова рано :wink:
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Аватар
joroNH
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от joroNH »

Митак най-важното е че си направил излет,ще дойде времето и на успешните излети :wink: ,а относно малката рибарка :smt041 и аз моята дъщеричка я съм я подготвил за рибарка ама е още малка четири години и половина,но ще дойде и това време :D живот и здраве.
Никога на колене пред когото и да е.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Така е Жоро,ще дойде и това време.Мойта е на 5 и половина години ,още не съм и давал истинска въдица ,но съм и приготвил една за лятото.Да се заучва ,а хване ли първото рибе ,после лесно.
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”