Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Янтра- всичко за и по реката
Модератор: sapuna
- къца - кълве
- сериозен играч
Re: Янтра- всичко за и по реката
Бракониерите ще изчезнат,но рибите ще останат.maranzika написа:В България бракониерите ще изчезнат когато изчезне и рибата.Неизбежно е.........
А дано ,но надали ,и сега на много места освен слънчаци друго не остана.къца - кълве написа: Бракониерите ще изчезнат,но рибите ще останат.

Късмет.Всичко е до късмет. 

- къца - кълве
- сериозен играч
Един бракониер от български произход създава 1-2 деца,от цигански 10-15.Една добра риба създава 100-200 хиляди.От тази сметка виждаме кой има най-голям шанс за оцеляване.Може би причината е в сезона.Павел Три написа:А дано ,но надали ,и сега на много места освен слънчаци друго не остана.къца - кълве написа: Бракониерите ще изчезнат,но рибите ще останат.
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Тук някой да знае нещо за реката край В. Търново и селата из околността ? (Скалско, Гостилица, Ветринци, Пушево, Леденик, Шемшево...) Преди седмица обиколих първите 3 споменати и беше пълна нула, та дали се е променило нещо...
чух че на пушево излизали хубави кефали ,и някой друг скобар ,но незнам дали е истина ,тази зима ощене съм ходил там
Прав си за децата ,прав си и за рибите ,само че ако можеш ,обясни ми защо сиганите се увеличават а българите и рибите намаляват.къца - кълве написа: Един бракониер от български произход създава 1-2 деца,от цигански 10-15.Една добра риба създава 100-200 хиляди.От тази сметка виждаме кой има най-голям шанс за оцеляване.

-
- новобранец
Колеги, ходил ли е някой на вира под бирената фабрика, как е положението там? Къде в района на В.Търново и Г.Оряховица излизат хубави кефали?
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Дано не е като миналта зима, че на 2 кв.м. не ми се лови, тва си беше изтезание, реших веднъж да ида и на това станах свидетел, а поне във въпросния ден почти никой нищо не хвана, а само преди 2-3 години си бях сам на целия вир там, нещо се прочу мястотоtopspin написа:чух че на пушево излизали хубави кефали ,и някой друг скобар ,но незнам дали е истина ,тази зима ощене съм ходил там

Аз хванат скобар нямам на въпросното място, все не мога да ги уцеля да са активни, иначе си ги има там винаги.
- begleca_sv
- кандидат преподавател
еми като няма риба никъде и хора ходят от всякъде аз също ходих стоял съм по цяла нощ на 0 градоса да вардя места и като съмне рибата не е активна хахах
Обичам природата, но не само на картинка !!!
- къца - кълве
- сериозен играч
Българите раждат малко и бягат от управлението на "Калинките".За рибите не съм съгласен,най вероятно сезона пречи да се разбере,че има риба.Павел Три написа:Прав си за децата ,прав си и за рибите ,само че ако можеш ,обясни ми защо сиганите се увеличават а българите и рибите намаляват.къца - кълве написа:
къца - кълве написа:Българите раждат малко и бягат от управлението на "Калинките".За рибите не съм съгласен,най вероятно сезона пречи да се разбере,че има риба.Павел Три написа:Прав си за децата ,прав си и за рибите ,само че ако можеш ,обясни ми защо сиганите се увеличават а българите и рибите намаляват.къца - кълве написа:
не съм съгласен с теб колега , тази година е най слабата ми досега , и не случайно е така , ИАРА-ТА са разпуснати от пролетта останали са по един или двама служителя в град ,които си стоят само в офиса за администрация и нямат никакви средства за проверки , а лодкарите с мрежите и токаджиите по дунава и другите реки и язовири по 24 часа не се спират , риба не остана !!!става все по трудно да я намериш
- begleca_sv
- кандидат преподавател
така е риба няма на мен също ми е най слабата то това да дойде есента и да няма сом мряна щука не било никога ......
- къца - кълве
- сериозен играч
[/quote]topspin написа: не съм съгласен с теб колега , тази година е най слабата ми досега , и не случайно е така ,
Има слаби и силни години.Тази година нивата на реките бяха ниски.Вярвам,че следващата година ще бъде успешна.
За тази година ако кажеш че са ниски нива-на всичките тези дъждове дето се изляха- 

- begleca_sv
- кандидат преподавател
какви дъждове бе колега и Дунава и Янтра са критично ниски ....