Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

След колебания, купих ето тази "Абу Гарсия",
Модератор: sapuna
- maycal
- ще става разбирач
След колебания, купих ето тази "Абу Гарсия",
средния размер.Произведена е в Китай.Какви са ви мненията за марката и за конкретната макара?
Впрочем, дали по принцип, с оглед на цените, е по-изгодно да се ползват интернет магазините?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=806
Впрочем, дали по принцип, с оглед на цените, е по-изгодно да се ползват интернет магазините?
http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... cts_id=806
- DrAkoN
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: След колебания, купих ето тази "Абу Гарсия",
Щом вече си я купил каквито и да са коментарите те са излищни !! 

щом е шведска марка сигурно е отлична . на слука ,да хвашташ все големи риби.
Мога ада кажа само , да ти е чесъита , дълго време да ти служи и много рибки да надърпаш с ней.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Добър избор ,навива идеално влакното,да си я ползваш със здраве.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- Local
- учете се от него
Ще останеш доволен, грижи се добре за нея. Честито!
Клавиатура риба не лови!!!
- maycal
- ще става разбирач

Няма да останеш разочарован от макаричката, мазно върти и добре нарежда влакната, включително и брейдове.
- maycal
- ще става разбирач
Пробвах макарата по време на риболов, и мога да кажа, че е много хубава! 

- dimitar_
- сериозен играч
Най - важното е , ти да си я харесваш , да ти е честита и винаги да те "прибира" доволен в къщи !
Колкото до пазаруването по интернет , мисля че в повечето случай е по - изгодно , а да не говорим за това , че изборът е огромен , пък и винаги може да се сравнят цените с тези в рибарските магазини , и всеки може да си прецени !
Късмет !
Колкото до пазаруването по интернет , мисля че в повечето случай е по - изгодно , а да не говорим за това , че изборът е огромен , пък и винаги може да се сравнят цените с тези в рибарските магазини , и всеки може да си прецени !
Късмет !
- maycal
- ще става разбирач
Благодаря!dimitar_ написа:Най - важното е , ти да си я харесваш , да ти е честита и винаги да те "прибира" доволен в къщи !
Късмет !

Освен това, съвсем друго е да можеш да видиш и пипнеш някаква стока-това е най-големия минус на интернет магазините!На второ място е таксата за доставка-около 6 лв. за стоки до 0,5 кг.Така, че просто ми е интересно, колко би струвала същата макара (или някаква друга стока-въпросът е да се добие идея за степента на разликите в цените)в обикновен магазин!?
- dimitar_
- сериозен играч
По - принцип при покупка над 100 лева , доставката остава за сметка на доставчика , поне при "Видракс" е така .
Иначе за това , че трябва "стоката" наистина да се види , и както казваш "да се пипне" си напълно прав , защото снимката си е снимка , на каталога нещата винаги изглеждат прекрасни , а друго си е да видиш как ще ти "легне" в ръката ... !
Поне аз съм се убедил , че особено в по - малките градове , където магазините са " кът " , разликата понякога достига и до петнаисетина лева и дето се вика , дори и да платя доставка за 6 лева пак ще съм на сметка , но ние всички сме хора , които , като си "навият нещо на пръста" си даваме парите без да се замисляме , и без дори да сме пипвали , това което си купуваме !
Ама , какво пък , майната му , един живот живеем , поне да е така както на нас ни харесва !!!
Иначе за това , че трябва "стоката" наистина да се види , и както казваш "да се пипне" си напълно прав , защото снимката си е снимка , на каталога нещата винаги изглеждат прекрасни , а друго си е да видиш как ще ти "легне" в ръката ... !
Поне аз съм се убедил , че особено в по - малките градове , където магазините са " кът " , разликата понякога достига и до петнаисетина лева и дето се вика , дори и да платя доставка за 6 лева пак ще съм на сметка , но ние всички сме хора , които , като си "навият нещо на пръста" си даваме парите без да се замисляме , и без дори да сме пипвали , това което си купуваме !
Ама , какво пък , майната му , един живот живеем , поне да е така както на нас ни харесва !!!
- maycal
- ще става разбирач
dimitar_ написа:По - принцип при покупка над 100 лева , доставката остава за сметка на доставчика , поне при "Видракс" е така .
!

над 100 лева - 5%
над 200 лева - 8%
над 300 лева - 10% + безплатна доставка"
-
- и господ не е толокова добър
Затова е този форум.Питаш преди да поръчаш,и хората които са използвали да дена вещ ще ти кажат дали става или не.В магазина дори и да я видиш няма да предобиеш представа за това как се държи в реални условия.
Да хванеш риба е удоволствие,но да и дариш живот,това не се описва с думи.
- val
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Защо се колебаеш след като си я взел. Доставчика поне за мен е коректен , а за марката нямам думи. Преди 10 години подарих прът и макара на колега. До сега си я използва безпроблемно. Честито и да я ползваш с кеф.