Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
djago1981kn
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от djago1981kn »

Шаро е 2.300
Прикачени файлове
2015-11-01 11.39.49.jpg
2015-11-01 11.39.49.jpg (1.5 MiB) Преглеждано 1816 пъти
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от кирил великий »

На платения Пънч пуснаха ли пъстърви, ако да, активни ли са?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

кирил великий написа:На платения Пънч пуснаха ли пъстърви, ако да, активни ли са?
Вчера бях на клатушка от 2 до 4 - 2 пъстърви ,на блесна по едри,на стръв по дребни.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мерси, колега - американки ли са или сивени?
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

bogno написа:
кирил великий написа:На платения Пънч пуснаха ли пъстърви, ако да, активни ли са?
Вчера бях на клатушка от 2 до 4 - 2 пъстърви ,на блесна по едри,на стръв по дребни.
И аз бях с един колега, активност много слаба, за цял ден 5 риби, само американки има
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Мерси, мерси и на двамата, а други риби някой извади ли - по-специално ЕВРОПЕЙСКО сомче мЕ вълнува??
Kaloqn19
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kaloqn19 »

Днес на Герман се получи добър риболов на сивен, хванах осем кила и едно европейско сомче три и двеста.
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Kaloqn19 написа:Днес на Герман се получи добър риболов на сивен, хванах осем кила и едно европейско сомче три и двеста.
Браво колега, все така да ги ловиш.Между другото, успяли да си платиш улова? Там не съм стъпвал от 2 години,ако закачиш някое рибе един от работниците тичаше с един дълъг кеп да ти извади рибата за да отидеш на кантара.Това ме отврати и повече не съм стъпил там и няма да стъпя.Сега как се процедира? Просто л ю б о п и т с т в о. Благодаря
Аватар
bogno
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от bogno »

На платения Пънч освен американки в събота вадеха шарани,една есетра-4-5кг.и една бяла риба-2-3 кг.
Жена ми мисли,че съм на работа, шефът мисли, че съм болен, приятелите знаят, че съм НА РИБА!
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Mistor ribar написа:
Kaloqn19 написа:Днес на Герман се получи добър риболов на сивен, хванах осем кила и едно европейско сомче три и двеста.
Браво колега, все така да ги ловиш.Между другото, успяли да си платиш улова? Там не съм стъпвал от 2 години,ако закачиш някое рибе един от работниците тичаше с един дълъг кеп да ти извади рибата за да отидеш на кантара.Това ме отврати и повече не съм стъпил там и няма да стъпя.Сега как се процедира? Просто л ю б о п и т с т в о. Благодаря
Колеги, приятно съм изненадан! Първо, на Герман ходя поне един път на два месеца, а понякога и всеки месец, за да се заредя с риба - шаран лятото, сомчета за тъщата :lol: и пъстърви от есента до пролетта. Рибата е качествена и чиста. И да си направя доволно кефа на плувка и от тая година с директен. Не съм виждал да се хване ЕВРОПЕЙСКИ сом никога. Хващал съм африкански дълъг, дето живее и на сухо - един път и американски постоянно, той, човекът, това пуска. Еле пък три и двеста тежък. На Петко сомчетата са американски по около кило или малко отгоре. Така че Калоян е бил с невероятен успех.
За на колегата Майстор рибар наблюдението. Там работници няма, колега. Само стопанина Петко и съпругата му. Те се грижат за всичко и добре се грижат. Общо взето им знам всички задачи и как се справят. А Герман си е един магазин за риба на открито - хващаш-плащаш. Това е. И често съм виждал картинката на овесени носове и никакво кълване. Давал съм да ми взимат от кофата риби, а риба винаги има много. Най-изненадан съм бил, когато един старец улови и измъкна на брега толстолоб 16 кг. и Петко ми обясняваше, че никога не е пускана риба по-тежка от пет кила в бетона. Т.е. колко бързо качва килата толстолобът.
bogno написа:На платения Пънч освен американки в събота вадеха шарани,една есетра-4-5кг.и една бяла риба-2-3 кг.
Благодаря ти, колега! :smt023
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

Колега, Кирил Великий да така е хващаш и си плащаш, ако не те устройва не ходиш това е положението.Да се огъне шестицата, да поводиш рибето, да и усетиш борбата за живот,да ти се вдигне адреналина, нали това е тръпката от риболова.......... Човекът,стопанина Петко, аз него познавам и ако съм написал Р А Б О Т Н И К това не е мръсна дума, но ако е обида за него МОЛЯ за ИЗВИНЕНИЕ
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

И ако отида за пъстърва, а на въдицата се закачи един шаран (сом) 6-7 кг. в началото на риболова, трябва да приключвам. А шарана ще се чудя като го платя какво да го правя после. Тези правила по скоро са свързани с целенасочена търговия, а не толкова със спорта и удоволствието. Това естествено си е лично мое мнение.
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Аз съм ходил 2 пъти на въпросното място като и в двата случая при мен идваха хора без въдици, които искат да си купят прясна риба. Последния път хванах 7 шарана, (5 между 1 и 1.2кг и 2 по 2.5кг) раздадох ги всичките и си платих 4 кинта само за въдицата :D
Аватар
кирил великий
разбира нещата
разбира нещата

Mistor ribar написа:Колега, Кирил Великий да така е хващаш и си плащаш, ако не те устройва не ходиш това е положението.Да се огъне шестицата, да поводиш рибето, да и усетиш борбата за живот,да ти се вдигне адреналина, нали това е тръпката от риболова.......... Човекът,стопанина Петко, аз него познавам и ако съм написал Р А Б О Т Н И К това не е мръсна дума, но ако е обида за него МОЛЯ за ИЗВИНЕНИЕ
Разбира се, че не е обида, колега Майстор рибар, аз просто правя уточнение. И лични наблюдения.
Mistor ribar
новобранец
новобранец

Мнение от Mistor ribar »

ОК, де да бях Майстор!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”