Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Калине, гледам от снимките че си със същия удължител с който карам и аз. Доволен ли си от него .. аз до сега все го стягам ли стягам и си жуля ръцете по тези му врътки и все намира начин да се измъкне или попревърти и то в движение. Нещо подлагаш ли му преди да го монтираш ?
Там таковата....как седи въпроса с лодките,разбрах,че не е много розово???
Тъкмо вчера го дозавивах, като случайно видях, че се е развил по 1 болт на стяга.vladkooo написа:Калине, гледам от снимките че си със същия удължител с който карам и аз. Доволен ли си от него .. аз до сега все го стягам ли стягам и си жуля ръцете по тези му врътки и все намира начин да се измъкне или попревърти и то в движение. Нещо подлагаш ли му преди да го монтираш ?
Първият път много бързо се разви, вероятно както при теб. След това играха клещите....и изкара по-дълго. Обаче си мисля за една шайба + федер шайба над нея, за да реша проблема един път за винаги...надявам се..

Това което ми идва на ум... да взема да потърся в крепежните елементи перчaти гайки ... поне да мога на ръка да стягам по надеждно.. 

-
- научил се да хвърля
Потърси КРИЛЧАТИ !vladkooo написа:Това което ми идва на ум... да взема да потърся в крепежните елементи перчaти гайки ... поне да мога на ръка да стягам по надеждно..

- smel1968
- ще става разбирач
Лошо-сега говорих с капитана на едното РК от тук до Калиакра риба не е срещнал.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- paynera
- вече хвърля и на тежко
А къде ги е търсел рибите колега?В момента е такъв мъртвак , че незнам как се е движело РК-то???Аз атакувам в сряда и закривам сезона за Варненска област (може и за цялото черно море)smel1968 написа:Лошо-сега говорих с капитана на едното РК от тук до Калиакра риба не е срещнал.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
- smel1968
- ще става разбирач
Ами писах къде-а мъртвака изобщо не го бърка-около 22 метра мисля че е дълго.Zliastar може да ме поправи за кораба на Богито.А за закриването на сезона може би си прав.paynera написа:А къде ги е търсел рибите колега?В момента е такъв мъртвак , че незнам как се е движело РК-то???Аз атакувам в сряда и закривам сезона за Варненска област (може и за цялото черно море)smel1968 написа:Лошо-сега говорих с капитана на едното РК от тук до Калиакра риба не е срещнал.
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Почна и с РК-то ли да сравняваш черупката си ве?????paynera написа:........., че незнам как се е движело РК-то???

Добре де,и РИБа да е.
Не бъркай водоизместваща лодка с глисираща,за различни неща са направени.

В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- paynera
- вече хвърля и на тежко
Аиде и тука няма оправия от кибиците.Не говоря КАПИТАНЕ за водоизместване и ход на лодката.Говоря за риболов - което означава път и миграция на рибата - аиде и този форум вече е спомен за мен.КИРО написа:Почна и с РК-то ли да сравняваш черупката си ве?????paynera написа:........., че незнам как се е движело РК-то???![]()
Добре де,и РИБа да е.
Не бъркай водоизместваща лодка с глисираща,за различни неща са направени.
Наи обичам , зъби на бели риби да събличам
Днес Гaлaтa , Черноморец никво движение и попa не пипaше дaже зетaпихме с кaпо сезонa 

Баси сезона,и на туй ако му викате сезон....
И аз се ослушвах за тия дни,ама кат чета тука,и като слушах прибоя -вечер от мястото (над Слънчев ден съм),че кат закача лодката и айде на Колхозния....
Чудя се какво се промени в последните години в нашия район (щот нагоре казват имало риби)-сондите ли ,л--ната ли-то беден и гладен народ кви л--на ще дава...гмо,коли 2-ра употреба,дрехи 2-ра употреба-народ 2-ра употреба...
Та сигурно и рибите си избират къде да се мотаят...
Хайде....до другия сезон
П.С.Като ям кая си затварям очите и си представям калкана...от детството си де-5 килограмовия...
Тъжно ми е...
И аз се ослушвах за тия дни,ама кат чета тука,и като слушах прибоя -вечер от мястото (над Слънчев ден съм),че кат закача лодката и айде на Колхозния....
Чудя се какво се промени в последните години в нашия район (щот нагоре казват имало риби)-сондите ли ,л--ната ли-то беден и гладен народ кви л--на ще дава...гмо,коли 2-ра употреба,дрехи 2-ра употреба-народ 2-ра употреба...
Та сигурно и рибите си избират къде да се мотаят...
Хайде....до другия сезон
П.С.Като ям кая си затварям очите и си представям калкана...от детството си де-5 килограмовия...
Тъжно ми е...
аз пък като ям калкан си представям агнешко на пещ :Д не мога да чакам до Гергьовден .. ай да правим партия за шиле от Цоневско .. 35-40 кг :П и да закрием сезона ;щ
Днес пред Аркутино и около курикя до 1 на обяд около 3кг едър чернокоп за двама човека...и продължавашр да дава редовно, но трябваше да си ходим...рибата тръгна след 11, колегите да кажат следобяд как е било