Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- bobolinzer
- вече хвърля и на тежко
Re: Инфо за р. Струма!
Днес полових на Бело поле с щечката. Риболовът за мен беше сутринта и след като се скри слънцето. Реката и времето бяха чук, нивото почти не мръдна цял ден.
До Бобошево реката е синьозелена, при моста на Мурсалево вече е замътена. Довършват магистралата, камионите продължават да вървят натоварени от кариерата. Какво точно правят не знам, но определено това е причината за мътната вода.
- tcekata
- вече хвърля и на тежко
Някоя снимка от днес, малко след 10 часа, ако някой е решил да ходи на Невестино :
И едно клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=wsHf-fk ... 3Mb_zk_B9g
И едно клипче:
https://www.youtube.com/watch?v=wsHf-fk ... 3Mb_zk_B9g
-
- вече хвърля и на тежко
Днес под Благоевград на баражите за три часа никакво пипане.После бърза обиколка Художника,Железница,Монца,слаб риболов с много силен вятър.Колегите събираха и отзивите не бяха добри.От 12.30до14.30на Бяло поле един изваден скобар над кило и два откачени на бял .Силния вятър бе отказал много колеги и места имаше доволно.Риба играеше по целия вир.Реката беше много мътна .
аз пък мога да кажа че днес под Благоевград направих много приличен риболов.Въпреки супер тегавите обстоятелства визирам вятъра който на моменти мислех че ще ми счупи болто както си го държа в ръката и студа сутринта.като цяло не хванах много риби но поради факта че бяха много трудни , пипаха плахо съм доволен.нямаше много колеги по реката днес,водата е екстра.рибите не реагираха на храната и както по план график риболова приключи към 13-14 часа се едно под команда спират да се хранят това вече 4ти път го наблюдавам. само 1 арматура замина за тигана че баща ми искаше да си я земе па и без това беше кръвнал яко.
- Прикачени файлове
-
- 20151031_154146.jpg (265.69 KiB) Преглеждано 1438 пъти
От бело поле на долу реката днес е била много кална.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
беше си екстра не подлъгвайте...последните месец и половина хода почти всяка седмица.днес ЦВЯТ-ПЕРФЕ. ако днеска беше ''много кална'' преди 2 седмици нз каква беше 

-
- фен клуб-скобар
Батка отношението ти към рибите е за пример за пореден път!Евала за риболова!Много се дразня на хора дето казват много слабо и снимат 6-7 риби;) Тука се казва ,,много приличен риболов,, мнение без грандомания! Мисля,че Иво пишеше за кална река като въпрос,не като мнение:)bounce написа:аз пък мога да кажа че днес под Благоевград направих много приличен риболов.Въпреки супер тегавите обстоятелства визирам вятъра който на моменти мислех че ще ми счупи болто както си го държа в ръката и студа сутринта.като цяло не хванах много риби но поради факта че бяха много трудни , пипаха плахо съм доволен.нямаше много колеги по реката днес,водата е екстра.рибите не реагираха на храната и както по план график риболова приключи към 13-14 часа се едно под команда спират да се хранят това вече 4ти път го наблюдавам. само 1 арматура замина за тигана че баща ми искаше да си я земе па и без това беше кръвнал яко.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

мдааааа... 4 дни никой не ходил на рекатаааа..... 

На всички невярващи за килограмите мога да им кажа че : Риба и Цици се разбират колко са голями само ако ги държиш в ръцете си!!!
Един приятел в момента е под Благоевград.Реката е перфектна на цвят и ниво.Откъм риби тегаво.До преди 1 час беше с един скобар 

Потвърждавам инфото.Брадчеда е на БП 6 човека към момента са капо!Немат пипане!!!Миналата седмица са ловили добре пак там!
Вчера беше същата трагедия
разбира се че се ходи по реката ама докато в тоя форум пишат 10 човека се на се и по 350 400 човека преглеждат снимките инфото ше си е се толкова оскъдно...
- prodigy666
- разбира нещата
От благоевградската може да тече малко мътилка щото прават баражи ... у събота ако е арно времето ще хода да права ново место треа да е убииствено 

Taско, разкрит си-предай сеbounce написа:разбира се че се ходи по реката ама докато в тоя форум пишат 10 човека се на се и по 350 400 човека преглеждат снимките инфото ше си е се толкова оскъдно...

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн