зов към сливналий

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

зов към сливналий

Мнение от slivnalia »

колеги от сливен имам една молба към вас даите тук от форума да си уговорим една среща някаде на маса и да се съберем да се запознаем да пием по едно и да отделим един ден да почистим от боклуци нашите ловни полета.мисля че сме към 10 човека а може да привличем и съмишленици от града ДАИТЕ ДА ПОЧИСТИМ че и е......ме мамата на тази природа :oops: :oops: :oops:
Изображение
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Re: зов към сливналий

Мнение от d_bozhkov »

:smt023 :smt023 :smt023

Аз съм за !
Макар да съм много ограничен към риболовни излети.Просто жената,детето,на село при родителите.Не разполагам със себе си последно време.Все на някой друг решавам проблемите и не ми оставя време за забавления и за хоби Усещам че в последно време съм се превърнал в ратайче.
Колега а за къде става въпрос.Миналата събота обиколих всички дупки и констатирах ,че положението е плачевно навсякъде.Навсякъде е пълно с пластмасови шишета ,кутии от червеи и торбички.Един ден едва ли ще ни стигне...
За среща съм пак за .Крайно време да се опознаем. :D
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ми то насякаде е КОЧИНА но като се съберем(ако се съберем)ще решим аз вярвам че ще стане даже имам идея да си поръчаме фланелки с надпи снапример nariba.com-Sliven или нещо такова незнам но трябва да почистим
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Напълно съм съгласен.Аз в Сливен се прибирам към края на март и се надявам да се позастоя за по-постоянно ако е рекъл Господ.Иначе плачевна картинка е с тези боклуци.От моя страна ни бройте двама човека - мен и брата.
Общо всето ние едни и същи места посещаваме и е потресаващ факта,че на всеки риболов почистваме и като идем пак е кочина,а става въпрос за пауза от 2-3 дена.Култура никаква.А и за фланелките идеята е супер смятам.:D
Очакваме и пазителят на закона да вземе отношение по въпроса.;)

П.П.Мислех скоро да ви пускам тема за едно състезание регионално,ама тази идея може и да почака.Че май наистина по-наболели въпроси има.Иначе ако има желаещи,мисля че може да се получи нещо интересно :D

Поздрави на всички.
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

ok момчета значи към края на март ще има развитие като се прибереш Big^Fish пиши веднага дори и само ние четиримата с bozhkov пак ще го наяправим АБЕ САМО НИЕ ЛИ В ТОЗИ ФОРУМ СМЕ ОТ СЛИВЕН БЕ СРАМОТА Е КАДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ МИЛИ МОИ ЗЕМЛЯЦИ???????? :smt006 :smt006 :smt006
Изображение
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

slivnalia написа:АБЕ САМО НИЕ ЛИ В ТОЗИ ФОРУМ СМЕ ОТ СЛИВЕН БЕ СРАМОТА Е КАДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ МИЛИ МОИ ЗЕМЛЯЦИ???????? :smt006 :smt006 :smt006
Не са я видели още темата земляците :)Има време...
slivnalia
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от slivnalia »

надявам се да е така :smt023 :smt023 :smt023
Изображение
Бат Мирче-5кила
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Бат Мирче-5кила »

и аз сьм един вид сливналия-поне там сьм роден,ама сьм живял само до двегодишна вьзраст-подкрепям ви сьс сто рьце-мен тая тема за боклука ми е крайно болна и доста пьти сьм пускал тук работи по вьпроса-както на всички така и на вас ще ви кажа какво е разковничето-не да се сьбираме да ЧИСТИМ,ами като се сьберем-да НЕ СВИНИМ :wink: докато това не се зацепи от народа-оправия НЯМА :!: особенно вьв вашия край-ямбол,сливен,бургас...изобщо целия юг е ужасно!!!десет човека пролет няма да направите-дайте не само по форума,ами и по така-в перспектива :wink: един ден може и да се оправят нещата-успех :!: :!: на всеки излет аз напр ДЕМОНСТРАТИВНО фащам,та почвам да правя оборки и да горя боклука(кво друго -това само става в момента) и на околните-гледам им става неудобно и почват сьшото-е малка част от тях де,ама като сьвсем нахално отидеш и вземеш на някой кутийката от киселото мляко,дето я е хвьрлил зад гьрба си и я сложиш на кладата малко или много му става неудобно-помислете по вьпроса :wink:
"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

5кила написа:и аз сьм един вид сливналия-поне там сьм роден,ама сьм живял само до двегодишна вьзраст-подкрепям ви сьс сто рьце-мен тая тема за боклука ми е крайно болна и доста пьти сьм пускал тук работи по вьпроса-както на всички така и на вас ще ви кажа какво е разковничето-не да се сьбираме да ЧИСТИМ,ами като се сьберем-да НЕ СВИНИМ :wink: докато това не се зацепи от народа-оправия НЯМА :!: особенно вьв вашия край-ямбол,сливен,бургас...изобщо целия юг е ужасно!!!десет човека пролет няма да направите-дайте не само по форума,ами и по така-в перспектива :wink: един ден може и да се оправят нещата-успех :!: :!: на всеки излет аз напр ДЕМОНСТРАТИВНО фащам,та почвам да правя оборки и да горя боклука(кво друго -това само става в момента) и на околните-гледам им става неудобно и почват сьшото-е малка част от тях де,ама като сьвсем нахално отидеш и вземеш на някой кутийката от киселото мляко,дето я е хвьрлил зад гьрба си и я сложиш на кладата малко или много му става неудобно-помислете по вьпроса :wink:
Абсолютно си прав,личния пример е мнооого важен детайл.И работи,пробвал съм го доста пъти.То трябва да си голяма тръба да не станеш да си обереш свинщината.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

5кила написа:и аз сьм един вид сливналия-поне там сьм роден,ама сьм живял само до двегодишна вьзраст-подкрепям ви сьс сто рьце-мен тая тема за боклука ми е крайно болна и доста пьти сьм пускал тук работи по вьпроса-както на всички така и на вас ще ви кажа какво е разковничето-не да се сьбираме да ЧИСТИМ,ами като се сьберем-да НЕ СВИНИМ :wink: докато това не се зацепи от народа-оправия НЯМА :!: особенно вьв вашия край-ямбол,сливен,бургас...изобщо целия юг е ужасно!!!десет човека пролет няма да направите-дайте не само по форума,ами и по така-в перспектива :wink: един ден може и да се оправят нещата-успех :!: :!: на всеки излет аз напр ДЕМОНСТРАТИВНО фащам,та почвам да правя оборки и да горя боклука(кво друго -това само става в момента) и на околните-гледам им става неудобно и почват сьшото-е малка част от тях де,ама като сьвсем нахално отидеш и вземеш на някой кутийката от киселото мляко,дето я е хвьрлил зад гьрба си и я сложиш на кладата малко или много му става неудобно-помислете по вьпроса :wink:
Абсолютно си прав,личния пример е мнооого важен детайл.И работи,пробвал съм го доста пъти.То трябва да си голяма тръба да не станеш да си обереш свинщината.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
d_bozhkov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

НАЙЛОНОВО ПОЛЕ

Мнение от d_bozhkov »

УЖАС !!!
Вчера ходих до селото на майка ми ( Роза Ямболско) да садим овошки и какво да видят очите ми .Направо Ужас.Цялото поле от Сливен до Ямбол в ляво и в дясно на пътя е буквално ЗАСЯТО с найлонови торбички.От силния вятър в последните дни предполагам , че са тръгнали от сметището в Сотиря .Иначе откъде толкова много торбички.Де що има трънка из полето е със закачена торбичка.Не знам ...псувах на ум този дето е измислил найлона.Това нещо се разлага след 100 години .Еколози ,организации ,п...ки майни.Това чудо не може се изчисти ,ако ще цял град да излезе да почиства.

Коментара оставам на Вас.
Аз съм потресен... :( :( :(
Изображение
Насакото Яката:ма странен човек си...като кажа "да ВИ *ба ***ката майна" сьм се ЗАЯЖДАЛ..като кажа нещо по деликатно-не се разбира..бе цел живот ли така ще си прекарам-НЕРАЗБРАН
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

slivnalia написа:ok момчета значи към края на март ще има развитие като се прибереш Big^Fish пиши веднага дори и само ние четиримата с bozhkov пак ще го наяправим АБЕ САМО НИЕ ЛИ В ТОЗИ ФОРУМ СМЕ ОТ СЛИВЕН БЕ СРАМОТА Е КАДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ МИЛИ МОИ ЗЕМЛЯЦИ???????? :smt006 :smt006 :smt006

Ей ма на и мен бе батка!Верно съм повече в София, но си идвам от време на време.Последно си идвах за седмица и се оглеждах да позная някой ама нестана, а и телефони нямам на някой от вас.Актуално инфо можете да получите при братята на "БайМустан" или на ЛС.
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

barutchiata написа:
slivnalia написа:ok момчета значи към края на март ще има развитие като се прибереш Big^Fish пиши веднага дори и само ние четиримата с bozhkov пак ще го наяправим АБЕ САМО НИЕ ЛИ В ТОЗИ ФОРУМ СМЕ ОТ СЛИВЕН БЕ СРАМОТА Е КАДЕ ИЗЧЕЗНАХТЕ МИЛИ МОИ ЗЕМЛЯЦИ???????? :smt006 :smt006 :smt006

Ей ма на и мен бе батка!Верно съм повече в София, но си идвам от време на време.Последно си идвах за седмица и се оглеждах да позная някой ама нестана, а и телефони нямам на някой от вас.Актуално инфо можете да получите при братята на "БайМустан" или на ЛС.
Баруте,днес на ул.Любен Каравелов как ми замяза един пич на тебе ,ма нали само на снимка съм те виждал,хич не бях сигурен ти ли си,не си ли...Ама понеже говорише с някакви чиляци,не си направих труда да го(те) прекъсвам. :roll:
Айде дано се съберем всички в Сливен.
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Ами бате там ми е фризьорския салон, да беше питал не е срамно .Чак ме хваща яд! :evil:
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

А ся де...да са...и в.... :mrgreen:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”