Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Къца- кълве воблери BG
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- ще става разбирач
Re: Къца- кълве воблери BG

- къца - кълве
- сериозен играч

- Vid
- кандидат преподавател
Най добрите, контраста между глава и тяло дава много добър резултат особено при тролинг... Ама тия за кефал ли са направени?
Да добавя ли, че големите ти воблери са една много успешна имитация на Денсъра на Рапала..
В това няма нищо лошо, даже напротив, БРАВО за усърдието и работата....
Да добавя ли, че големите ти воблери са една много успешна имитация на Денсъра на Рапала..
В това няма нищо лошо, даже напротив, БРАВО за усърдието и работата....

Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.С всичките воблери от 61 ва страница съм ловил кефал.Най-голямо разнообразие имам с жабката,кефал,костур,мряна,щука,разпер и шутовица.Със сигурност ще ловят и пъстърва,но при нас няма.Това са воблери от десет и седем сантиметра,които познаваш добре.Мисля,че ако ги пуснеш на 50 метра зад каяка ще останеш доволен при тролинг.Vid написа:Най добрите, контраста между глава и тяло дава много добър резултат особено при тролинг... Ама тия за кефал ли са направени?
- Vid
- кандидат преподавател
А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива...къца - кълве написа:Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.

Големите ти воблери определено стават и за тролинг..... и играта им много кефи...
Ама, сега съм вече на джиг и ще ги мъча в друго време...
Сенека
Сенека
- daniel defoe
- разбира нещата
Червената лопатка мЪ кефи много повече, но по-важното е - какво "мислят", аджеба, рибоците по този казускъца - кълве написа:... Показвам ви това оцветяване комбинирано с прозрачна,бяла и червена лопатка.Очаквам критиците.

p. s. Иначе играта на воблерите е уникална

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.Vid написа:А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива...къца - кълве написа:Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.![]()
Големите ти воблери определено стават и за тролинг..... и играта им много кефи...
- къца - кълве
- сериозен играч
Като започнах да правя воблерите ме интересуваше единствено какво мислят рибоците. Под ваш натиск започнах да се съобразявам и с риболовците,но рибоците са с предимство.daniel defoe написа:Червената лопатка мЪ кефи много повече, но по-важното е - какво "мислят", аджеба, рибоците по този казускъца - кълве написа:... Показвам ви това оцветяване комбинирано с прозрачна,бяла и червена лопатка.Очаквам критиците.
p. s. Иначе играта на воблерите е уникална

- Vid
- кандидат преподавател
Много точно казано, ама нали знаеш, че за да продаваш масово трябва да ловиш риболовците първо, а второ рибоците? И двете неща са задължителни, ама както в она българска поговорка- "по дрехите посрещат, по ума изпращат", Та...къца - кълве написа:Като започнах да правя воблерите ме интересуваше единствено какво мислят рибоците. Под ваш натиск започнах да се съобразявам и с риболовците,но рибоците са с предимство.

Сенека
Сенека
- къца - кълве
- сериозен играч
Благодаря,Видю !Vid написа:къца - кълве написа:, ама както в она българска поговорка- "по дрехите посрещат, по ума изпращат", Та...
Много хубава поговорка и на място.Аз предпочитам ума пред дрехите.

- къца - кълве
- сериозен играч
Вчера хванах това на Огоста.Някой ще се запита,защо ви казвам,че активния сезон е свършил като още ловя.Ловил съм и на сняг,но това е инцидентно.Аз искам,като купите "къца-кълве" да направите серия и да останете доволни,а това сега не може да стане.
- къца - кълве
- сериозен играч
Бай Вес,всичко е изпълнено според желанието ти.Очаквам да им ебаваш мамите зад Океана.Bai Ves написа:Добре, искам 5 жабки потъващи, заминавам скоро за щатите и там ще им ебавам мамите на басове и прочие. Ще те наглася! Две да са такива като на снимката ми и другите да бъдат реални, тоест такива с лек тъмен слой отгоре, успех. Останалото на лични..искам да имат червено петно под лопатката на муцунката....малко да е но да има, може и червена линия по дължина на корема но не повече широка от 2 мм.... оффф, ужас стана....

Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойницикъца - кълве написа:Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.Vid написа:А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива...къца - кълве написа:Аз не разделям воблерите за кефал и други риби.![]()

- Прикачени файлове
-
- 11248945_10203870603525596_2598059900856974936_n.jpg (84.43 KiB) Преглеждано 921 пъти
Хигиената е мерило за културата на човека!
"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

"-Кълве ли?
-Неще неще, па спре!"

- къца - кълве
- сериозен играч
С този пост показваш на чичо Кръсто,че има какво да научи от младите хора. Виното е готово.gorgazm написа: Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойнициОчевидно размера не ги смути особено. От едно по-високо място пък видях и три щуки в преследване на воблера! Страхотна гледка, за съжаление безрезултатна

- къца - кълве
- сериозен играч
Аз мислех същото,но един дволитров кефал налапа и двете тройки на този от десет сантиметра и промени мнението ми.[/quote]gorgazm написа: А, трябва да го правиш, защото не виждам кВи кефали ще ловЪ с големите ти воблери, освен много големи такива...![]()
Миналата седмица направих двучасов опит да хвана щука на този 10см воблер, но бях изненадан от тези двамата разбойници

Видю, виждаш ли какво прави този младеж с големия воблер.Кефалите не са толкова големи и сезона не е подходящ.Това изненада и мен.Интересно ми е дали са захапали или са хванати странично.