Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
Re: С лодка в морето 2015 - ЧЕРНОКОП
Айде и ние от севера идваме при юга да опитаме тази година риболов на чернокоп, че Варна ни прескочи...
- Encho-master
- вече хвърля и на тежко
Чернокоп от юга
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Ееееех кога ша видим и чернокоп от севера

Днес 2 ма Поморие...около 10+кг. 12 литровата кофа се напълни и още малко..
Чепаре май яде всякакво, когато се намери рибата. Аз бях с шарено на бате Здравко 18ном, колегата беше с октоподчета. Вземаше се еднакво...и на двамата ни опаса по едно чепаре..
Сутринта обикаляхме около селата от лодки, но само единични риби... след 11 до към 13.30 върнахме към Поморие извън другите лодки. Там около 20-21метър беше. Ако помните платформата където беше на Южен поток миналата година...
Е целите сме мокри, защото лодката е малка и много вятър и вълни, но беше забавно. ..
Много силно течение и ни местеше. Трудно следяхме пасажа...
Основно рибата беше на дъното. На моменти пасажи през 15тия метър или запълващи екрана...но рядко..
Лодки повече от 100. Не зная кой каква слука е имал...
Наслука през уикенда !
Чепаре май яде всякакво, когато се намери рибата. Аз бях с шарено на бате Здравко 18ном, колегата беше с октоподчета. Вземаше се еднакво...и на двамата ни опаса по едно чепаре..
Сутринта обикаляхме около селата от лодки, но само единични риби... след 11 до към 13.30 върнахме към Поморие извън другите лодки. Там около 20-21метър беше. Ако помните платформата където беше на Южен поток миналата година...
Е целите сме мокри, защото лодката е малка и много вятър и вълни, но беше забавно. ..
Много силно течение и ни местеше. Трудно следяхме пасажа...
Основно рибата беше на дъното. На моменти пасажи през 15тия метър или запълващи екрана...но рядко..
Лодки повече от 100. Не зная кой каква слука е имал...
Наслука през уикенда !
Хахахахах за мокрите газове си много прав, сутринта на обрули южния на обед запука тоя източен направи морето мармалад. Резултата в селата е крайно незадоволителен ние излезнахме към 14:00 след един час път на Созопол заради тая вълна разултата 2кг на човек. колегите до нас бяха излезнали с 8-сем риби, така че вие сте направо шампиони. Наслука.
- smel1968
- ще става разбирач
Днес и аз си хванах/за мен доволно/ 4,5 кг. чернокоп пред Поморие.За първи път съм на тази дестинация за риба-но ми хареса,дали до година,но ще повторя,потретя.......
Свестните у нас считат за луди, глупецът вредом всеки почита.” -Христо Ботев
- tiho_roev
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Вчера и ние направихме запис на сагата Поморие
Влязохме сутринта от Сарафово в една отвратително потискаща мъгла
с видимост не повече от 15м в центара на залива
Риба се вземаше на епизоди като мине пасажчето
от няколко рибки обикновенно без да подбира
цвят на чепарето ноо изкаше малка кука 5-7 номер
Като се вдигна мъглата се оплашихме
много лодка можеби над 300 бяхме
Ние бяхме по встрани от селото и каточели
вземахме по добре приключихме с 14-15 кг
среден чернокоп за 3 ма
Набарахме една градинка с едри дракони
ама морето се сгувняса и излязохме

Влязохме сутринта от Сарафово в една отвратително потискаща мъгла
с видимост не повече от 15м в центара на залива
Риба се вземаше на епизоди като мине пасажчето
от няколко рибки обикновенно без да подбира
цвят на чепарето ноо изкаше малка кука 5-7 номер
Като се вдигна мъглата се оплашихме
много лодка можеби над 300 бяхме
Ние бяхме по встрани от селото и каточели
вземахме по добре приключихме с 14-15 кг
среден чернокоп за 3 ма
Набарахме една градинка с едри дракони
ама морето се сгувняса и излязохме

Човек вижда , колкото знае !Човек е като самураѝски меч , или върши работа ,или е тъп.
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Даѝ на умния акъл ,за да ти стане приятел . Даѝ на глупака акъл, за да те намрази .
Хахааааааааа това не са дракони вече ами направо са си змейове, днес на Маслен Нос сафрид много сафрид, ако му са лови на някой може да я мята пред Перла върти пасажа. Наслука на всички.
- shturetc
- ще става разбирач
Днес влязохме малко късничко--10:30ч от Вромос.Алкохолът и породената от него атеросклероза не прощават--забравих си кутията с чернокопени чепарета и воблерите...ама сафридените си киснеха в джеба на чантата ми.До 15:30 .....3 чернокопа,които биха получили инфаркт от шок и ужас при подводна среща със сафрид-хаймана.Резултатите на комшиите по лодки,макар и работещи с тематични (чернокопени) чепарета не беше много по-добър.Абе,карък-ден.И аз пак го уцелих.'Щото неколцина ми разправяха , докато шетахме между Черноморец и Поморие,че вчера (ВЧЕРАААА) са взели по 70-60,та до 100 риби в ма'алата на канала,в участъка най-близо до Поморие!? Други,също достоверни източници (и уважавани колеги-съфорумци),твърдят,че такваз' информация за ВЧЕРА е силно преувеличена,понеже са били баш там (канала до Поморие) и филма е бил съветски,а не шведски,и са взети по 30-ина риби(макс) на лодка,ама.....???????????
Какъв калибър, че последно време грации разни основно...protest написа:Хахааааааааа това не са дракони вече ами направо са си змейове, днес на Маслен Нос сафрид много сафрид, ако му са лови на някой може да я мята пред Перла върти пасажа. Наслука на всички.
Иначе за Варна днес влязох пак...нещо не ме свърта независимо, че знаех какъв ще е резултата...
Сипах 98 на мерчо и много му се зарадва. С тая конкуренция с горивата във Варна му излезе късмета за 1.89.
Иначе след обяд от Галата прерових навътре до баш на майната си.. е няма нищо с изключение на грацата, но по-малко от вчера....
Щурец, за събота е вярно, но риболова беше докато имаше мъгла, след като тя се вдигна, рязко намаля активността на рибата и самите пасажи се разредиха. То честно казано, ако ме питаш мене, дай-добре всеки ден да е пълна мъгла, че ми омръзна джигити с големи лодки да минават на 20 метра от мен на пълна газ, все едно гонят огромни туни, а не чернокопи бурканен размер.
За вчера сам си видял, единични рибки, по 2-3 на 20 минути с постоянно обикаляне.
За вчера сам си видял, единични рибки, по 2-3 на 20 минути с постоянно обикаляне.
- stanevJR
- вече хвърля и на тежко
Снимката е от тази неделя а количеството 4.500кг. Съботата даде малко повече , към 5кг.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
"Над нещата."
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.nariba.com/forum/viewtopic.php?f=135&t=89200" onclick="window.open(this.href);return false;
Събота след мъглата до последно докато ни изгони вятъра 75 риби

Неделя по-слабо 34 риби 2.225 кг.
Събота аверчето от Каварна 130 риби, така че едни могат други гледат и не вярват

Неделя по-слабо 34 риби 2.225 кг.
Събота аверчето от Каварна 130 риби, така че едни могат други гледат и не вярват

- bananaman
- вече хвърля и на тежко
здравейте, разбрах за слуkа днес пред черноморец -чернокоп, както и за 15 кг сафрид на маслен нос !!!
утре го дават зле вятъра но мисля и аз да атакувам!
поздрави!
утре го дават зле вятъра но мисля и аз да атакувам!
поздрави!

За 1 ден НАРИБА Господ два дена дава 
Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.

Там, седнал на един нос, Дарий I огледаждаше Понта (Черно море). В действителност, това море заслушаваше възхищението му, тъй като то е най-прекрасното от всички морета.
"История" , Херодот , 5в.пр.Хр.
Утре атакувам аз Маслен Нос купона още тече там явно и дано задържи повечко тая риба, че тая есен ходенето повече от хванатите риби.