Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
Re: Риболова около Русе
Аз искам да видя бели риби, щуки, шаранИе и дунавската разна, която си върви.
Та, цепете я активно!
Наслука!
Та, цепете я активно!
Наслука!
Всъбота видях, рак, морунаж, мряна,попче,даже и аз хванах ,3 косата 2 платики ама по малки от йедрте и 1 морунаж ама дребен от по ейдрите.С две думи кекав риболов.Всичко е пробвано ама НЕЩЕ.
щЕ мислим за по напред.

Пак съм АЗ на речна гара Е ЦЕЛИЯ ОБЛЕЗ В реката събрал се там .Един ,,ИДИОТ,, ХВЪРЛЯШЕ сертме и ловеше по 50 бройки на замятане. К акво е окото на това ,,чудо,,пресяваше и водата...........НЯМАМ ДУМИ .Аий до нови ,,раздумки,,че ВСИЧКИ СПЯТ,,.

Ей, дайте малко облез за стръв, такива бели вървят сега....
Колега,взимаш едно ,,сертме,, и бой........за половин час пълниш една 10 л. бака и без това ИАРА СПИ.

Днес бях за няколко часа на кошарна много слаба работа хванах един пръскач, който хвърлих за стръв след половин час имаше удар звънчето изхвърча във водата, но докато стигна до въдицата която беше на 15тина метра от мене се откачи. Отсреща имаше трима колеги които си вадеха шарани спокойно на царевица
При мен стръвта беше бял и торен, и рибата буташе съвсем леко
При мен стръвта беше бял и торен, и рибата буташе съвсем леко
- Прикачени файлове
-
- 12233114_859097264211763_257271845_n.jpg (22.09 KiB) Преглеждано 1447 пъти
Ние прибрахме лодката. Може би това ще е за сезон 2015.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Чакай, има време ощеkutinchev написа:Ние прибрахме лодката. Може би това ще е за сезон 2015.

Сравнително топло за сезона го дават времето до края на месеца, а и t на водата е над 10-11 градуса.....има мегдан дет' се вика

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Ловете Вие, аз ще Ви чета. Само ще обикалям да наглеждам

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
По последно инфо на Мартен тече сеч на мрени. Един авер ходил вчера надвечер и разправя , че било голяма лудница - палатки, каравани...г*з до г*з. Ест. се лови вечерно време и то в доста големи количества.
Като гледам тук явно никой не ходи - никой нищо не споменава
Като гледам тук явно никой не ходи - никой нищо не споменава

Сега повечето са заети да правят бурканите и да ловят.
Кой ще ти седне на компа...
Кой ще ти седне на компа...
-
- новобранец
Здравейте,
наскоро се преместих в Русе и предпочитам да искарам събота и неделя на вода.
Предимно ловя на дъно, и ако може някой да сподели място, където ще е възможно да отида. До сега съм ловил само на язовири и риболова на Дунава и местата около Русе са ми тъмна Индия.
Вече ходих на Стълпище, оставих 2 кг олово и куки в водата ( в дясно от мостчето, покрай къщата и ведната долу )
Ходих и на Бръшлен, след рибарското селце, в дясно по пътя,но ми е доста трудно достъпно с леката кола, пожене пътя след рибарското село е адски труден и целия е в храсти и за да ида там трябва да прежаля колата...
Знам и за буните на Мартен, но предпочитам да няма 200 човека.
Благодаря ви предварително
наскоро се преместих в Русе и предпочитам да искарам събота и неделя на вода.
Предимно ловя на дъно, и ако може някой да сподели място, където ще е възможно да отида. До сега съм ловил само на язовири и риболова на Дунава и местата около Русе са ми тъмна Индия.
Вече ходих на Стълпище, оставих 2 кг олово и куки в водата ( в дясно от мостчето, покрай къщата и ведната долу )
Ходих и на Бръшлен, след рибарското селце, в дясно по пътя,но ми е доста трудно достъпно с леката кола, пожене пътя след рибарското село е адски труден и целия е в храсти и за да ида там трябва да прежаля колата...
Знам и за буните на Мартен, но предпочитам да няма 200 човека.
Благодаря ви предварително
Нема такова място, пише ли се във форума всичко е гъз до гъз, колегата ,,бачи йово ,,го сподели и юнаците са там.

ИВО ,ИЗВИНЯВАЙ ,ЧЕ те прекръстих ама
алкохола е жив ДЯВОЛ. 

- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ORadev нямаш грижи и аз съм на вълна
В събота, ако не ми мине котка път, ще пробвам една друга дестинация. Може нищо да не хвана, но поне няма да се бутам м/у шамарите...както повечето знаят мраааааазя навалицата
P.S. Дестинацията е в рамките на града, но по неясни /а може и да са ясни/ причините никой не я посещава или поне не пише за нея
Очаквайте включване 

В събота, ако не ми мине котка път, ще пробвам една друга дестинация. Може нищо да не хвана, но поне няма да се бутам м/у шамарите...както повечето знаят мраааааазя навалицата

P.S. Дестинацията е в рамките на града, но по неясни /а може и да са ясни/ причините никой не я посещава или поне не пише за нея