Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Колегиалност ?
Модератор: dantho.mihov
Колегиалност ?
Дайте , колеги мнение за това:
MiTaKa™ написа:кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с неяimitev72 написа:Купувам я![]()
![]()
- Paublo_Eskobar
- Модератор
Re: Колегиалност ?
Не бива така да се отговаря!Човека може да е решил в последния момент,и да си е казал "абе дай да си я взема" и това не оправдава по никакав начин отговора на MiTaKa.Не знаех че има такива грубости във форума.

Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
Алберт Айнщайн
простотията ходи по хората не по животните и хора със такова просташко държание нямат място във форума 

- krokibg
- учете се от него
То само това да е,с мед да го намажеш
То завист,то некоректност .......нямам думи.И във крайна сметка,Фиксера и модераторите са разумни хора и съм сигурен че ще въведат ред в нещата.Ако някой продава и човека след него е написал купувам,това означава че зделката е факт и другите след купувача да си търсят въпросната стока от другаде.Дори си мисле че във повечето случай е по-добре човек да си ги купи от магазина,защото исканите цени понякога са над МАГАЗИНСКИТЕ.Та Днапише ли някой КУПУВАМ зделката си е ФАКТ.Колега нарушил това неписано правило заслужава БАН веднага и без обяснения.Така мисля че е коректно,зада престанат да правят търгове или след лично съобщение със лев -два отгоре,продавача да се измята от зделката.И накрая ще добавя....Българска работа

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Просто това не подлежи на коментар,и то да го кажат баш на Митев,Кроки мисля че изчерпи коментара но да разберете какво е imitev72 ще пусна нова темаimitev72 написа:Дайте , колеги мнение за това:
MiTaKa™ написа:кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с неяimitev72 написа:Купувам я![]()
![]()

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Абе плачкоо0о оплачисе ако иска и на Президента , първо си виш твойта постъпка после коментираи мойта и пускаи други теми и търси колегиалност м/у колегите. А за другите дето коментират без да знаят какво точно е станало немисля ,че са мн прави и те. Сигорен съм , че ако те бяха пуснали тема като мойта и колегата имитев72 така постъпи по същия начин , нямаше да му написат честито колега със здраве да си я ползваш . а за другите хакери на +40 години дето мислят че са мн на ти с нещата по форимите да не заплашватс бан , щото винаги мога да си сменя IP-тоimitev72 написа:Дайте , колеги мнение за това:
![]()

- krokibg
- учете се от него
МиТаКа,май не следиш мисълта на хората.Поста ми е относно некоректните продавачи.Неможе човек да пише че продава,другия след него да напише че го купува и продавача да се измята.Според теб такъв продавач цветя ли заслужава или БАН
Я се4 вземи в ръце и чети правилно.Що се отнася до това колко АЙ Пи ТА ще смениш,знаеш ли колко ми дреме.Нито съм хакер нито ме интересува.А също така не ме интересува и защо се е стигнало до такива реплики между вас.Това си е ваш проблем
Модераторите,защо бе приятели не затворите този пазар

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
- svil
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Извинявам се че се намесвам в темата, но мисля, че ставаше въпрос за това че колегата Митака беше пуснал тема, че търси да си купи род-под или нещо друго (не се сещам точно). Друг колега му беше казал, че предлага нещо и в този момент се появи третия колега, който се намеси в темата и реши той да купи предложената стока, без човека пуснал обявата да се е изказал. Кажете сега кое е коректност и кое не е.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
на самолетите!
След като се търси мнението на хората от форума и аз ще изкажа моето, а то напълно съвпада с цитата, който съм поместил по-горе.svil написа:Извинявам се че се намесвам в темата, но мисля, че ставаше въпрос за това че колегата Митака беше пуснал тема, че търси да си купи род-под или нещо друго (не се сещам точно). Друг колега му беше казал, че предлага нещо и в този момент се появи третия колега, който се намеси в темата и реши той да купи предложената стока, без човека пуснал обявата да се е изказал. Кажете сега кое е коректност и кое не е.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Е и какво от това?
- Big^Fish
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Не съм никой за да съдя,ама Митев беше некоректния в случая...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!

Кой крив, кой прав!? Тук никой няма право да нарушава добрия тон и подобни постове са недопустими!
MiTaKa™ написа:кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с нея![]()
![]()
Според мен, Митака е прав в конкретната ситуация 

- MiTaKa™
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Всеки човек с различно мнение ,Но важното е че ние се оправихме , и си мисля че въпросният под е бил закупен с добра калза , след като видях друга тема , в която се изказват благодарности за збъдната мечта. Таа мисълта ми беше кой крив кой прав не се разбра , всеки изказва лично мнение по въпроса , важното е че ние се разбрахме с колегата
а на Кроки искам да се извиня че не прочетох добре поста му в бързината