Колегиалност ?

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Колегиалност ?

Мнение от Митев »

Дайте , колеги мнение за това:
MiTaKa™ написа:
imitev72 написа:Купувам я :D
кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с нея :twisted: :twisted:
Аватар
Paublo_Eskobar
Модератор
Модератор

Re: Колегиалност ?

Мнение от Paublo_Eskobar »

Не бива така да се отговаря!Човека може да е решил в последния момент,и да си е казал "абе дай да си я взема" и това не оправдава по никакав начин отговора на MiTaKa.Не знаех че има такива грубости във форума. :shock: :shock: :shock:
Този който никога не е грешил, никога не е опитвал нещо ново!
Алберт Айнщайн
ceco65
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceco65 »

простотията ходи по хората не по животните и хора със такова просташко държание нямат място във форума :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

То само това да е,с мед да го намажеш :shock: То завист,то некоректност .......нямам думи.И във крайна сметка,Фиксера и модераторите са разумни хора и съм сигурен че ще въведат ред в нещата.Ако някой продава и човека след него е написал купувам,това означава че зделката е факт и другите след купувача да си търсят въпросната стока от другаде.Дори си мисле че във повечето случай е по-добре човек да си ги купи от магазина,защото исканите цени понякога са над МАГАЗИНСКИТЕ.Та Днапише ли някой КУПУВАМ зделката си е ФАКТ.Колега нарушил това неписано правило заслужава БАН веднага и без обяснения.Така мисля че е коректно,зада престанат да правят търгове или след лично съобщение със лев -два отгоре,продавача да се измята от зделката.И накрая ще добавя....Българска работа :lol: :lol: :lol: :lol:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Nedeltcho Delev

Мнение от Nedeltcho Delev »

imitev72 написа:Дайте , колеги мнение за това:
MiTaKa™ написа:
кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с нея :twisted: :twisted:
Просто това не подлежи на коментар,и то да го кажат баш на Митев,Кроки мисля че изчерпи коментара но да разберете какво е imitev72 ще пусна нова тема :idea:
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

imitev72 написа:Дайте , колеги мнение за това:
MiTaKa™ написа:
Абе плачкоо0о оплачисе ако иска и на Президента , първо си виш твойта постъпка после коментираи мойта и пускаи други теми и търси колегиалност м/у колегите. А за другите дето коментират без да знаят какво точно е станало немисля ,че са мн прави и те. Сигорен съм , че ако те бяха пуснали тема като мойта и колегата имитев72 така постъпи по същия начин , нямаше да му написат честито колега със здраве да си я ползваш . а за другите хакери на +40 години дето мислят че са мн на ти с нещата по форимите да не заплашватс бан , щото винаги мога да си сменя IP-то :finga:
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

МиТаКа,май не следиш мисълта на хората.Поста ми е относно некоректните продавачи.Неможе човек да пише че продава,другия след него да напише че го купува и продавача да се измята.Според теб такъв продавач цветя ли заслужава или БАН :evil: Я се4 вземи в ръце и чети правилно.Що се отнася до това колко АЙ Пи ТА ще смениш,знаеш ли колко ми дреме.Нито съм хакер нито ме интересува.А също така не ме интересува и защо се е стигнало до такива реплики между вас.Това си е ваш проблем :idea: :idea: :idea: Модераторите,защо бе приятели не затворите този пазар :lol: :lol: :lol: :?:
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
svil
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от svil »

Извинявам се че се намесвам в темата, но мисля, че ставаше въпрос за това че колегата Митака беше пуснал тема, че търси да си купи род-под или нещо друго (не се сещам точно). Друг колега му беше казал, че предлага нещо и в този момент се появи третия колега, който се намеси в темата и реши той да купи предложената стока, без човека пуснал обявата да се е изказал. Кажете сега кое е коректност и кое не е.
Орлите може да летят на високо, но невестулките не ги кълцат в двигателите
на самолетите!
Аватар
Livo
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Livo »

svil написа:Извинявам се че се намесвам в темата, но мисля, че ставаше въпрос за това че колегата Митака беше пуснал тема, че търси да си купи род-под или нещо друго (не се сещам точно). Друг колега му беше казал, че предлага нещо и в този момент се появи третия колега, който се намеси в темата и реши той да купи предложената стока, без човека пуснал обявата да се е изказал. Кажете сега кое е коректност и кое не е.
След като се търси мнението на хората от форума и аз ще изкажа моето, а то напълно съвпада с цитата, който съм поместил по-горе.
Обема на мозъка на обикновен рибар бил около 500 пъти по-голям от на рибата!
Е и какво от това?
Аватар
Big^Fish
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Big^Fish »

Не съм никой за да съдя,ама Митев беше некоректния в случая...
СЪБИРАЙТЕ СИ БОКЛУЦИТЕ, НЕ БЪДЕТЕ СВИНЕ!
Аватар
Dedy
учете се от него
учете се от него

Мнение от Dedy »

:!: :!: :!: :!:

Кой крив, кой прав!? Тук никой няма право да нарушава добрия тон и подобни постове са недопустими!
MiTaKa™ написа:кВо праим бе колега , никва коректност от твоя страна , ако ти е требвало стойка пусни си тема кура да ми фанеш с нея :twisted: :twisted:
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

Според мен, Митака е прав в конкретната ситуация :|
Аватар
MiTaKa™
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от MiTaKa™ »

Всеки човек с различно мнение ,Но важното е че ние се оправихме , и си мисля че въпросният под е бил закупен с добра калза , след като видях друга тема , в която се изказват благодарности за збъдната мечта. Таа мисълта ми беше кой крив кой прав не се разбра , всеки изказва лично мнение по въпроса , важното е че ние се разбрахме с колегата :D а на Кроки искам да се извиня че не прочетох добре поста му в бързината :)
Изображение
Аватар
Митев
учете се от него
учете се от него

Мнение от Митев »

:supz: :smt023 :smt023 :D
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”