Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Язовир Лобош (Пчелина)
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: Язовир Лобош (Пчелина)
Табелите все още си стоят,но ние отидохме късно и нямаше никой и като тръгвахме пак ни се размина,но според мен си събират още,просто ние сме изкарали късмет.djago1981kn написа:Колега,има ли все още такса паркинг?
Колеги, здравейте! Някакви новини от Пчелина? Къде е най-подходящото място според вас в момента, освен понтоните? Ще ми се да се фокусирам върху хищник.
На стената дали излиза костур?
На стената дали излиза костур?
- Martin Mihailov
- учете се от него
Излиза стига даму хванеш цаката
Вчера на понтоните имаше много костур, но предимно дребен. Излизаше на всичко, но на рибе беше най-активен. На торен като че ли излизаха по-едри парчета. Блеснички, воблери и силикони отказваше, въпреки че гонеше дребосъка здраво. Другите места не успяхме да проверим, на стената вече имаше колеги, не знам как беше положението при тях.
- thebigtourist
- новобранец
Колеги, някой би ли надраскал набързо, моля как се стига до "понтоните", ходил съм само на Радибош и други места не зная на този язовир. Благодаря предварително!
-
- вече хвърля и на тежко
Случайно някой да е бил на язовира скоро?Почвам да се опасявам , че бракониерите ще са повече от редовните рибари на този водоем.Дали на Радибош има някакъв риболов ,или рибата се дръпна вече към понтоните ,или като миналата година ще се скрие някъде незнаино къде и ще си зимува спокойно.Знам ,че много колеги посещават язовира дори и през седмицата .Моля за някакво инфо ,мерси предварително.
Някой ловил ли е щука в този язовир.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес минах покрай язовира.На Радибош вече няма риболов.На Понтоните беше пълна лудница , нямаше място въобще.Какво ловят да пишат.На стената имаше три коли но не съм спирал.
- Martin Mihailov
- учете се от него
На понтоните е ясно баи Киро лови 3 лева такса но е требвало да спреш на стената да видиш имали слука и да кажеш.
- кирил великий
- разбира нещата
По изключение днес в неделен ден ходих на риба - Лобош с един колега от чужбина-гост. Бяхме на стената и...съответно _І_ И така капотирани бяха общо взето всички по стената и залива откъм с. Лобош. Рибата се е изтеглила. Утре малко снимки.
- кирил великий
- разбира нещата

Красив неделен ден на Лобош, пълно капо на стената. Не само за мен, моя авер - Краси и колегата от Румъния, но и за всички отляво в залива. Наблегнахме на почерпката. Дойдоха две момчета от Понтоните с три тлъсти костура - моделът им съм го снимал. Не съм им искал разрешение да им пускам лицата и съм ги резнал. Костурите са хванати на силиконки много рано сутринта и след това кълването е спряло. Въпреки че качихме госта на наета лодка срещу 10 кинта на Понтоните не му клъвна нищо на блесните и на воблерите. Силикони нямаше.
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на понтоните,добър риболов на червеноперка,костур и уклеи,както и на бибан.Нямаше много хора .Времето беше добро ,като се има в предвид ,че валя цяла нощ.
-
- вече хвърля и на тежко
И малко фон.
- Прикачени файлове
-
- 2015-11-28 13.44.14.jpg (404.45 KiB) Преглеждано 1772 пъти
В неделя на понтоните-пълна лудница.Ловяха се основно дребни костурета.Неприятно впечатлениие у мен оставиха двама колеги,които ловяха и с парашути.Когато попитах пазача,няма ли да им направи забележка,той ни отговори,че не го интересува и ако щат да хвърлят и варел с хлорна вар.Не знам дали от ИАРА правят проверки на това място,където по това време се събират много хора,но много прост и алчен народ се навъди.
Нищо не ме размеква така,както твърдия алкохол!
- кирил великий
- разбира нещата