Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

язовир Цонево
язовир Цонево
Здравейте колеги, вчерареших да използвам прекрасния ден и да отида до язовир Цонево. От Бургас съм, запалих колата и за около час пристигнах. Настаних се под моста с прекрасен изглед кум този феномен Чудните скали. Разпънах въдиците подредих си работното място, захраних и риболова потръгна. Това беше един страхотен семеен излет с барбекю, смех и спокойствие. Само не можах да разбера защо беше толкова мръсно?! Навсякъде около мен се търкаляха кутии от царежица, кутии от стръв, торби от захранка, стари чорапи и друго белио и какво ли още не. Призовавам всички колеги и любители на природата , нека да запазим малкото останала ни природа и да имаме някакво самосъзнание. Едно топче торби за боклук не е по скъпо от една доза червей и едно изхвърляне на боклука няма да ни отнеме целия скъпоценен ден. Нека да запазим природата и водоемите си чисти, за да може и утре пак да има какво да се закачи на куките, освен парче вестник автомобилна гума или плакат на гола мацка. Поздрави и наслука!
- oneillbgm
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: язовир Цонево
Мръсотията е мерило за колегите ни.
Fishing gear - Quick Effzett DAM/MAD Madcat
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
– Ще имаме едно знаме, на което ще пише: „Свята и чиста република“. - Апостолът на свободата
За съжаление, колко е по-достъпно мястото толкова е повече боклуци се генерират от "колегите". Това е много наболял въпрос... Налага се като дивите животни да си търсим по-затънтени и по-рядко посещавани места, за да не сме зарити в боклуци, отпадъци и изцапани салфетки и мокри кърпички...
А язовирът е толкова красив и богат...
А язовирът е толкова красив и богат...
Аматьорски Спининг Клуб "С Брат ми"
поголовно е на почти всички язовири, просто трябва да се прескочат поне още две поколения, че към днешна дата процента ужасни идиоти спрямо общото население е много преобладаващ, за съжаление..
Друг пример - http://www.nariba.com/forum/viewtopic90801.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Измекярщината е поголовна.
Единственото, което мога да направя е да съм ясен и категоричен при възпитанието на децата ми, те поне да пазят след 10-15 години...
Друг пример - http://www.nariba.com/forum/viewtopic90801.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Измекярщината е поголовна.
Единственото, което мога да направя е да съм ясен и категоричен при възпитанието на децата ми, те поне да пазят след 10-15 години...