Какво кълве на яз.Сопот?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Какво кълве на яз.Сопот?

Мнение от akoto13 »

Здравейте приятели. Тази седмица ще се разхода до стената на язовира. Искам да попитам дали има по брега малки слънчевки за стръв? Също ми е любопитно, дали костура се лови на силикони и на блесни? Ще съм благодарен, ако някой напише един ред по въпроса. Мерси
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Отговора на всичките ти въпроса е НЕ. :wink: Ако ловиш от брега стената е забранена и има охрана и гони :)
По-добре с жена на риба, отколкото сам на работа.
Аватар
akoto13
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от akoto13 »

Здраве да е, ако ме изгонат ще отида от към селото. Може и по реката за кленове, там е много по- интересно. :drinkers:
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Radoy
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Radoy »

Menkata написа:Отговора на всичките ти въпроса е НЕ. :wink: Ако ловиш от брега стената е забранена и има охрана и гони :)

Мене не ме гониха ... бях 2 седмици подред ... всеки говори на ... живо рибе се ловял костура ... до са тая годин от 4-5 излете на блесна нямам удар ... глдам ги на рибе ловят по 100-150 гр костури ,НО ... тая седмица като отидох с рибета ... колегите 3 костура бяха изкрали по +400 гр и 1 над килото на блесна ... сам си прави извдите ... явно на мн не ми върви ...
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

Radoy написа:
Menkata написа:Отговора на всичките ти въпроса е НЕ. :wink: Ако ловиш от брега стената е забранена и има охрана и гони :)

Мене не ме гониха ...

Интересно!Явно си късметлия,но има охрана и наистина гонят.Иначе вчера капо на стената :fishing7:
Аватар
ivan2775
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от ivan2775 »

Колеги,излезе ми свободно време за риболов интересува ме има ли шаранджйски биваци или е късно,миналата година имаше по това време.Благодаря.
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

А на мен ми е интересно дали друг път са източвали толко язовира?Нормално ли е или просто само тази година така се получи?
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Нормално е,той сега е даже добре за сезона.През 2013г.,есента го източиха на половина,умишлено и при онова временно управление на ДПС кадрите му е...ха мамата на рибата.Но,това вече е минало ,сега предстой зарибяване,днес и ние се включихме със средства ,вече за пролетното зарибяване. :wink: Така ,че не забравяйте ,отделяйте по някой лев ,зима дълга и на пролет пак ще има пари за зарибяване :idea: :)
Всичко може,но не всеки го можe.
Изображение
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

Оо добре ще събираме за любимото ни язовирче :)
Аватар
Menkata
фен клуб-скобар

Мнение от Menkata »

ivan2775 написа:Колеги,излезе ми свободно време за риболов интересува ме има ли шаранджйски биваци или е късно,миналата година имаше по това време.Благодаря.
Четири бивака има на язовира.Един на лесидренския залив,два на паметника,един от към голяма желязна.Язовира е със съвсем нормално ниво за сезона.И мостовете не са се показали.Който може да дава някои лев за пролетното зарибяване,надяваме се да пуснем лин!Язовира е с много засилен контрол.
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Ей,колеги,нищо ли не се случва по язовира :? подочух ,че излизала бяла риба на влачене и джиг,малко ме съмнява :)
Кога ще е най приятния момент-зарибяването,времето много благосклонно тази година.
Изображение
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Мите, този с когото имахме уговорка за зарибител не може да хване.
Сега действаме да вземем от друго място, по-далеч е но зарибитела е по-евтин!
Би трябвало да стане до 10-12 дена.
Аватар
Диканаров
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Диканаров »

Аз вдигнах гълабите и не ще съм сред вас при зарибяването. Мите последните ми два риболова бяха пълно капо! И на стената и на мостовете и на малкия и голямия Резван и на дядо Банчо и на Дълбокия залив нямах дори почукване, а рибетата ми са акробати! Дори си ги донесох в София. Не срещнах колега с лодка, дето да е хванал нещо. Къде е тази риба и защо не кълве е загадка за мен! Времето бе като по учебник, стръвта отлична, местата култови и да си без почукване и на тежко и на леко си е пълна мистерия. През октомври имах 4 добри риболова на костур и бях с голями надежди за ноември, но уви! От април, когато извадих две бели по лакът друга бяла не съм хващал, а дано на вас да тръгне и аз да съм бил котсуза! :oops:
Няма малки и голями, има хванати и изтървани!
Аватар
MITKO70
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от MITKO70 »

Йоско ,няма значение кой ще осигури зарибител,важно е да стане зарибяването.Не се съмнявам че ще се справите.
Бат Веско ,и на мен ми се струва странно това с белите,просто са си останали малко,това е истината.А ,тези дето пускат такива информации,са ми ясни,същата работа и при шараните.Те кълват по 0,700-0,800 кг.,те има викат по 1,5 кг.били :D
Изображение
Аватар
iogo
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от iogo »

Зарибяването ще стане утре /21.11.2015 събота/ на водният клуб от към село Голяма желязна!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”