Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Годност
Модератор: Paublo_Eskobar
Годност
Като мине срока на годност на някоя стръв купена от магазина- най-вече царевица тя разваля ли се или може да се използва и след това
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Годност
Специално за царевицата - 'иляди хора целенасочено я вкисват и то в промишлени количества
Вкисната е идеална за захранване, че и за стръв при риболов на шаран, амур и т.н.
Отделен е въпроса, ако ти мухляса - тогава на боклука
За захранките гледай сроковете на годност, че после им се губи аромат, свойства. И паяжини хващат понякога

За захранките гледай сроковете на годност, че после им се губи аромат, свойства. И паяжини хващат понякога

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
аз имам предвид за тези от рибарския като кук
мерси колега
мерси колега
-
- фен клуб-скобар
Буквално имат паяжина вътре в пакета!bachoivo написа:Специално за царевицата - 'иляди хора целенасочено я вкисват и то в промишлени количестваВкисната е идеална за захранване, че и за стръв при риболов на шаран, амур и т.н.
Ако не е мухлясала,става.pike90 написа:аз имам предвид за тези от рибарския като кук
мерси колега

В тоз гьол,риба няма!