Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Инфо за р. Струма!
Модератор: sapuna
- Jumpi
- фен клуб-скобар
Re: Инфо за р. Струма!
Не съм казал, че ги ядете е хахах виждал съм да се носят риби и да се хвалят хората на други. Може би в този форум са тези 3% от хората който пускат рибата.

- Martin Mihailov
- учете се от него
Земляк защо се джьнкяте за глупости.Всички го знаеме как е.А това с пускането ми прилича на приказката гузен негонен бяга.Jumpi написа:Не съм казал, че ги ядете е хахах виждал съм да се носят риби и да се хвалят хората на други. Може би в този форум са тези 3% от хората който пускат рибата.
Аз ходех по тая река кога бях по млад,но реката даже беше по мръсна.
Тогава веднъж изядох парче скобар-и ми меришеше яко,мрената черната-и тя не ми хареса.
На река Искър е Друг вкус Рибата,но с тия прагове вече и е трудно да навлиза от река Дунав.
Имайте предвид.че Цялата менделеева таблица е у месото на Рибата-вие решавате с какво да се тровите.
Тогава веднъж изядох парче скобар-и ми меришеше яко,мрената черната-и тя не ми хареса.
На река Искър е Друг вкус Рибата,но с тия прагове вече и е трудно да навлиза от река Дунав.
Имайте предвид.че Цялата менделеева таблица е у месото на Рибата-вие решавате с какво да се тровите.

Риболовци.
- Martin Mihailov
- учете се от него
Нормалное скобар дати мирище тои се храни предимно с водорасли.Я хвани клен или костур давидиш дали мирише.В последно време има и кротушки а от стари рибари сьм слушал че кротушката живее в чиста вода.
-
- новобранец
Браво колеги но не сте прави за рибата и живарника.какво по хубаво да си хванеш малко пресна рибка и да си хапнеш моя малкия много обича риба. Хора различни затова е интересен живота чао и наслука на всички.
-
- фен клуб-скобар
Гузни,гузни колко да сме гузни-само този август за 5 риболова съм върнал над 80 кила риба:)Няколко мъжаги от тука също като Наско,Асен ,Топсофта и още други:)Няма нищо лошо да се вземе някоя риба за детето или за жената-говориме като цяло за безумното изнасяне!Martin Mihailov написа:Земляк защо се джьнкяте за глупости.Всички го знаеме как е.А това с пускането ми прилича на приказката гузен негонен бяга.Jumpi написа:Не съм казал, че ги ядете е хахах виждал съм да се носят риби и да се хвалят хората на други. Може би в този форум са тези 3% от хората който пускат рибата.
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Я по-добре за тъщата...!?DJONI RINGO написа:.....Няма нищо лошо да се вземе някоя риба за детето или за жената....

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Миналия декември ги дърпах точно от тераската, на моста нямаше места. Пет човека бяха около надписа на арабски и пускаха чак до камъните. Точно под тях имаше полупотопена в реката автомобилна гума, като закачат скобар го намушкат в гумата, някой слезе и го прибереJumpi написа:
п.п Мренка, от тая тераса можеш и цяла година да не хванеш скобар.

Нямаше с какво да направя един клип, да ви отворя как по кюстендилски се вади кораб от 6 метра височина

Значи двамата колеги са от Кюстендил ... Абе Джони, като им показа на твоите земляци някоя и друга хитринка, що не ги научи и да ги пускат чат - пат?
-
- фен клуб-скобар
Значи двамата колеги са от Кюстендил ... Абе Джони, като им показа на твоите земляци някоя и друга хитринка, що не ги научи и да ги пускат чат - пат?
Батка,аз не съм проповедник по хуманност;)Всеки си носи глава на раменете! Видял съм,разбрал съм! Това което ми казваш го знам много добре-гнусно е, За съжаление понякога Совите не са това,което са;)
Батка,аз не съм проповедник по хуманност;)Всеки си носи глава на раменете! Видял съм,разбрал съм! Това което ми казваш го знам много добре-гнусно е, За съжаление понякога Совите не са това,което са;)
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Е на клипа се вижда, че пускат. Значи има някакъв ефект.
Аз взимам понакога по двайсетина мренки и пръскач. Жената и децата ги обичат /покрай тях и тъщата намазва
/. На скобара достойнствата са му само на куката. В тигана се представя много зле и не ми е атрактивен.
Аз взимам понакога по двайсетина мренки и пръскач. Жената и децата ги обичат /покрай тях и тъщата намазва

-
- фен клуб-скобар

Последно промяна от DJONI RINGO на Пет Ное 20, 2015 5:29 pm, променено общо 1 път.
Личен лекар на скобарите
Личен лекар на скобарите

Малко инфо пресно пари!Трима души вчера и днеска обиколка на доста места около Благоев 1 скобар!Как е good! 

Нека влачат баките сега!
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Е дано просто да е решил да не кълве, че другия вариант хич не звучи добре. То тия дни май почти навсякъде рибата пасува, тва топло време ли я сбърка, кво стана...
На всякъде има риби, но не барат. Със 100 зора хванахме по 5-6 сряда. Топлото ги обърка.

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?