Искър - всичко за и по реката

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

Публикувай отговор
Аватар
trepachoo
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Искър - всичко за и по реката

Мнение от trepachoo »

NITro`bE написа:
trepachoo написа:Aми вчерa бях между Оряховицa и Брегaре и не беше бистрa!Стоях 2 дни.
Е покажи улова като си стял 2 дни :D
риболов в момента няма !
Снимките ще бъдат заклеймени като месарски,а и няма смисъл да давам безплатни жокери.Ето една грозна мрена ,обаче от следобедната ми разходка с фидеро.
Прикачени файлове
CAM01387.jpg
CAM01387.jpg (1.12 MiB) Преглеждано 2635 пъти
CAM01383.jpg
CAM01383.jpg (1.55 MiB) Преглеждано 2635 пъти
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Събота- дефилето 20клена размер 300-400гр и една мрена кандидат кило.Рибите стоят в бързейте.
Неделя-Староселци под моста 3-4 човека стояха на фидер без успех.На болонезето излъгах 10тина кленчета около 300гр и една мрена между 1,5 и 2кг.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
staso_79
новобранец
новобранец

Мнение от staso_79 »

Браво за уловите, момци! Това си е перфектен резултат, мряната особено е разкошна! Все така да ловите и да ни радвате със снимки! :)

Аз както се очертава ще съм чак другия месец за риба, че от толкова отговорности спряха да ми отпускат фъндък за риболов :D С тва напрегнато ежедневие добре ми се отразява по-често да ходя, ама... Ако имам слука ще снимам и аз да се похваля следващия път, но при всички случаи ще кажа как е минало и какво е положението на реката. Успех колеги и браво още веднъж!
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Колко ли градуса е водата, по долното течение, сега?
ristich
новобранец
новобранец

Мнение от ristich »

Според мен е около 11 градуса, без да съм я мерил. Съдя по температурата на Дунав и по активността на видовете риби.
Пазете природата!
Shampio0*
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Shampio0* »

ristich написа:Според мен е около 11 градуса, без да съм я мерил. Съдя по температурата на Дунав и по активността на видовете риби.
Това значи, че повечето шаранови са все още в ход, така и така, има ли движение в долното течение, или слабо ?
Повторението е майка на знанието,и баща на затъпяването...
Mirotg1
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Mirotg1 »

Shampio0* написа:
ristich написа:Според мен е около 11 градуса, без да съм я мерил. Съдя по температурата на Дунав и по активността на видовете риби.
Това значи, че повечето шаранови са все още в ход, така и така, има ли движение в долното течение, или слабо ?
снощи качи рязко и размъти, а през деня докато беше по ниско нивото хванаха 2-3 мрени по кило
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

Я да попитам, па туко виж някой ме ориентирал :)
Понеже не познавам Искъра изобщо, а често минавам по магистралата и няма и 20-30 км ме делят от него,та 2 пъти в последно време кривнах и отидох на Карлуково тук : https://www.google.bg/maps/@43.1919324,24.0718389,19.5z" onclick="window.open(this.href);return false;

И при Роман ето тук :
https://www.google.bg/maps/@43.151196,2 ... 312!8i6656" onclick="window.open(this.href);return false;

Те местата не изглеждаха лоши и си личеше, че е ловено на тях по боклуците... но на първото за час и нещо нямах кълване и дъжда ме изгони. За това време видях само 2 риби да скачат...

На 2-рото откарах малко над 2 часа и след активна стрелба на бял убих пръскача :lol: За това време видях само 1 риба да скача... та си мисля, тези места може би не са перспективни по това време на годината и сигурно добрите места са ми под носа , но не ги намирам... Някой ако може да сподели къде в региона има читави места, може и на лични, пък язе риби не сбирам, ида с мир :) (тва ако изобщо ги хвана :lol: )
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

trepachoo написа:
Изображение
За мен е кощунство такива великолепни риби да свършват в тигана, но всеки сам решава. Едно време в шзо-то ни хранеха предимно с бамя и още тогава разбрах, че по плевенско са настанали гладни времена. Ама не съм и предполагал, че още продължават.
Трепайте ги, нивната мама 8)
Аватар
Бай Иван
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Бай Иван »

Напълно излишен коментар!!!!!!!!!!!! :evil: :evil:
dianstefanov89
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dianstefanov89 »

Някой знае ли какво е нивото под стената на Панчарево?
Kiril Hristov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Kiril Hristov »

Някой има ли инфо за Кунино?
galqrdo1
новобранец
новобранец

Мнение от galqrdo1 »

Вчера на Карлуково много интензивен риболов на морунаж.Кълве само под автомобилния мост.За жалост се месари наред.Ако искате да си хванете място трябва да отидете не по късно от 4 сутринта и не е гаранция.Има прилични риби но и много маломерни
Аватар
Skellington
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от Skellington »

galqrdo1 написа:Вчера на Карлуково много интензивен риболов на морунаж.Кълве само под автомобилния мост.За жалост се месари наред.Ако искате да си хванете място трябва да отидете не по късно от 4 сутринта и не е гаранция.Има прилични риби но и много маломерни
Колега, дали можеш да го покажеш на картата този мост, че след няколко дни имам път в тази посока и ми се явява на 25 км някъде да отбия, ако не да ловя то поне да видя мястото.

този ли е? :
https://www.google.bg/maps/dir/43.18344 ... m2!4m1!3e0" onclick="window.open(this.href);return false;
galqrdo1
новобранец
новобранец

Мнение от galqrdo1 »

Точно там е колега.Успех!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”