Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

На платено около София
Модератор: sapuna
Re: На платено около София
Колеги,къде мога да отида и да има пъстърва,но да е активна , защото ще съм с едни приятели,които са нови в спорта:).На Суходол става ли и на какво да я търся.
Благодаря
Благодаря
-
- вече хвърля и на тежко
Привет колеги,
Малко прясна информация от Пожарево. Пъстървата е доста активна. В неделя направихме излет с колеги и имаше слука, докато не задуха много силен вятър. Сутринта даваше много добре на спининг. Отчетоха са воблери - Duo Riyuki, StrikePro и един китайски. На блесни успех имаше на - Caperlan бяла с червено - купувана от декатлон, клатушки на Smith. Странното беше , че на нито една изкуствена примамка не взе два пъти, а все на различни. Излизаха доста сулки на изкуствени примамки, но понеже бяха маломерни около 35-40 см и си плуват обратно във водата. След това откъм 9:30 до 11:00 само на плувка - камола с 2-3 бели.
До нас имаше колега, който направи много добър риболов на шаран - 3 броя, два по около 2 кг и един около 3.
Малко прясна информация от Пожарево. Пъстървата е доста активна. В неделя направихме излет с колеги и имаше слука, докато не задуха много силен вятър. Сутринта даваше много добре на спининг. Отчетоха са воблери - Duo Riyuki, StrikePro и един китайски. На блесни успех имаше на - Caperlan бяла с червено - купувана от декатлон, клатушки на Smith. Странното беше , че на нито една изкуствена примамка не взе два пъти, а все на различни. Излизаха доста сулки на изкуствени примамки, но понеже бяха маломерни около 35-40 см и си плуват обратно във водата. След това откъм 9:30 до 11:00 само на плувка - камола с 2-3 бели.
До нас имаше колега, който направи много добър риболов на шаран - 3 броя, два по около 2 кг и един около 3.
На Панчарево някой да е ходил наскоро? Благодаря предварително.
Привет колеги някой можели да ми даде инфо за Рибарник БУМБАКА-Волуяк кава е таксата и рибата заплаща ли се благодаря предварително
-
- новобранец
Kолега за десет лева може да хвърлиш две пръчки.Разрешен улов е до три килограма,над три доплащаш.Собственика се казва Слави и ми е бивш колега от Виваком,поздрави го от Вальо от Мрамор.
Колега, не си губи времето.Пълен ужас.Изпуснали са щуката и яде пъстървата.Ще го източват на 28.georgiew написа:На Панчарево някой да е ходил наскоро? Благодаря предварително.
Колеги как е положението на Герман и пуснал ли е американка?
Благодаря
Благодаря
В събота бях на платения в герман, обаче много духаше и постоях един час и си тръгнах. Резултата - 1 дъгова.
Здравейте, кълве ли шарана все още някъде, че да се опитам да си хвана за Никулден?
-
- новобранец
Яко кълве на Женския пазар,а и ще ти излезе по евтино колега!starsky написа:Здравейте, кълве ли шарана все още някъде, че да се опитам да си хвана за Никулден?

На Богоров, но трябва да е под пет или на Герман.starsky написа:Здравейте, кълве ли шарана все още някъде, че да се опитам да си хвана за Никулден?
Някой скоро да е ходил на платените на Житен или Волуяк да каже как е положението ?
От колко до колко работат.. Кълвът ли пъстървите , колко са големи , на какво кълвът, по колко дават да се взима и т.н

От колко до колко работат.. Кълвът ли пъстървите , колко са големи , на какво кълвът, по колко дават да се взима и т.н

Колеги, здравейте, прощавайте, ако въпроса не е за тук, нo сега се ориентирам във форума.
Интересува ме платения на Герман дали работи сега и от колко часа е отворено?
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
Последно промяна от Trubadura на Чет Яну 07, 2016 3:21 am, променено общо 1 път.
Мисля че работи от 7:30
- кирил великий
- разбира нещата
Trubadura написа:Колеги, здравейте, прощавайте, ако въпроса не е за тук, н сега се ориентирам във форума.
Благодаря предварително.
По принцип от 8.30, а понеделник сутрин е от 11.30