Домлян?

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

BZI
разбира нещата
разбира нещата

Re: Домлян?

Мнение от BZI »

butnik написа:Язовир Домлян е в списъка на язовирите,които ще се дават,но на сдружения,именно в другата тема за билетите съм оповестил,че събираме членове.Нужно е поне 1000 члена да имаме.По този начин се взе Пясъка .
Готов съм за членство , само кажете какво трябва да направя или да инвестирам. Просто съм член №1
Изображение Пазете природата чиста !!!!
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Аз също съм крайно заинтересован от запазването на Домлян,защото само той остана в нашият район.Колега я разясни за какво точно става въпрос-как ще се стопанисва язовира и т.н.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

На сепарацията на с.Баня върви яко бабушка и каракуда , и то едри :D
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

IDA написа:На сепарацията на с.Баня върви яко бабушка и каракуда , и то едри :D

На какво върви бачо Илия . Захранки някви? Има ли мноо народ?
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

BZI , обади се на shekira да ти обясни подробно ,ей -сега мина покрай нас с едни мазни днескашни бабушки , че и бая!
Изображение
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

BZI написа:
butnik написа:Язовир Домлян е в списъка на язовирите,които ще се дават,но на сдружения,именно в другата тема за билетите съм оповестил,че събираме членове.Нужно е поне 1000 члена да имаме.По този начин се взе Пясъка .
Готов съм за членство , само кажете какво трябва да направя или да инвестирам. Просто съм член №1
Колега няма как да си номер едно,понеже членуващите се приближават към необходимото число.Пуснати са документите за Домлян и още един язовир в Асеновградската яка,който ще запазя в тайна.Взели сме и две ловни стопанства,така,че и без твоето членство ще се управим.Отговарям ти така,понеже долавям ирония в писането ти,в нужния под форум съм писал как може да станеш такъв.До преди една седмица бях председател на това сдружение и клуб,предадох поста на колега от управителния съвет,поради невъзможноста ми да движа многото административни документи,плащания,пъттувания и пр.задачи,нямам такова свободно време.Сега съм само в управителния съвет.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Аватар
dekata
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от dekata »

Аз мисля,че колегата беше напълно сериозен както и аз.Тук няма място за ирония щом става дума за единственият оцелял и свободен язовир в нашият район.Този язовир има нужда от спасение от мрежарите,а от там нататък той ще се отплати.
„Големият проблем с тъпите копелета е, че те са толкова тъпи, че не могат да повярват, че човек може да бъде умен”. Вонегът!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=38&t=12875,това трябва да е достатъчно.Извинявам се на колегата,то с тия членове се побъркахме :D
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Да не се мине някой да иде на Домлян!!! Вчера до като дърпахме каракудите на Ведраре , покраи нас минеха едно семество , наши познати, беше ги хванала морска болест от гледане на ялова плувка при половинметрови вълни- ясовира още не е "тръгнал" , нито горе по ръкавите , нито в дълбокото- няма никакви признаци на живот и е пълен до горе с леденостудена вода :?
Изображение
BZI
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от BZI »

butnik написа:
BZI написа:
Колега няма как да си номер едно,понеже членуващите се приближават към необходимото число.Пуснати са документите за Домлян и още един язовир в Асеновградската яка,който ще запазя в тайна.Взели сме и две ловни стопанства,така,че и без твоето членство ще се управим.Отговарям ти така,понеже долавям ирония в писането ти,в нужния под форум съм писал как може да станеш такъв.До преди една седмица бях председател на това сдружение и клуб,предадох поста на колега от управителния съвет,поради невъзможноста ми да движа многото административни документи,плащания,пъттувания и пр.задачи,нямам такова свободно време.Сега съм само в управителния съвет.

колега като се замисля не искам да съм член просто искам Домлян да се стопанисва добре. И ако това не става ......................... някои ли4но ще се запознае с моята особа :evil:
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

В събота бяхме на Домлян с колегата shеkira . Като цяло язовира още не е тръгнал. Ловихме на самото втичало на мраченишкия ръкав на 5.50м дълбочина. До обяд-само ситни костурчета. Работата потръгна след като се сложихме искуствен вердевас и по 1-2 пинки на куки номер 18 , поводи 0.08. До надвечер направихме по двадесет и няколко мерни кефала , без нищо едро 8) Колегата изпусна от брега една огромна черна мряна , а аз по същия начин една много едра бабушка 8)
Изображение
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

Получих информация че Пловдивската ИАРА в момента са в Карлово , на хотел!!!! Домлян е здраво зарибен и вече няколко седмици между кефалите и бабушките кълвът шаранчета от 200 до 500-600гр. Ние си отхващахме и си отпускахме последните излети. Умната , да не изпищи някой в събота или в неделя!!!! :D :D :D Аз утре пак съм там 8)
Изображение
tetko
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от tetko »

IDA написа:Получих информация че Пловдивската ИАРА в момента са в Карлово , на хотел!!!! Домлян е здраво зарибен и вече няколко седмици между кефалите и бабушките кълвът шаранчета от 200 до 500-600гр. Ние си отхващахме и си отпускахме последните излети. Умната , да не изпищи някой в събота или в неделя!!!! :D :D :D Аз утре пак съм там 8)
A днес как беше? Дай малко по подробно.
Какво , на какво, къде ?
Утре ако не вали може и аз да се поразтупча до Домлян.

Наслука.
За един ден на риба , Господ два дена дава !
Бачо Илия
учете се от него
учете се от него

Мнение от Бачо Илия »

0т 10.00 до към 14.00 по няколко кефала на пинки , най-големия , 30 см. Дълбочина -над 7 м (с осмицата лових като със щека , плувката на 40-50 см от върха). Точно потръгнаха , времето се сбагяса и до там :cry:
Прикачени файлове
IMAG0228.JPG
IMAG0228.JPG (83.29 KiB) Преглеждано 566 пъти
IMAG0224.JPG
IMAG0224.JPG (142.35 KiB) Преглеждано 563 пъти
IMAG0223.JPG
IMAG0223.JPG (139.36 KiB) Преглеждано 564 пъти
Изображение
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Работи в Пловдив,но е от Хисарския район.... по точно
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”