Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболова около Русе
Модератор: sapuna
- dan10
- фен клуб-скобар
Re: Риболова около Русе
Изобщо не е сеч, както казва колегата... Я се хванат 2-3 риби на човек я не! Имало е само на марината буна.. Много народ, както вика колегата, но вече не е като миналата седмица:)
-
- вече хвърля и на тежко
Оня с караваната е там от месец и нещо, иначе миналата седмица имаше навалица и нахалници бол с 5 пръчки на човек, но ми хващаха топките. През деня периодично дава на няколко места мряна и ако я търсиш навътре в течението без да те закачи някой дядка. Периода на активност на рибата е след 16:30 до 17:30ч. и сутринта 6:30 до 7:30, който желае да пробва, но да си вземе и успокоителни със себе си, пълно е с бай Ганьовци.
-
- новобранец
Здравейте отново,
имам два въпроса за монтажите за Дунав.
Ползвам следния монтаж:
http://media.snimka.bg/images/004797439.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Разликата при този, който аз правя е че слагам пружината подвижна над оловото.
Та..в тази връзка въпросите са ми:
По какъв начин точно е монтирана пружината на снимата отгоре?
Удачно ли е да оставя пружината подвижна над оловото ( при мен то е 100 - 120г )
имам два въпроса за монтажите за Дунав.
Ползвам следния монтаж:
http://media.snimka.bg/images/004797439.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Разликата при този, който аз правя е че слагам пружината подвижна над оловото.
Та..в тази връзка въпросите са ми:
По какъв начин точно е монтирана пружината на снимата отгоре?
Удачно ли е да оставя пружината подвижна над оловото ( при мен то е 100 - 120г )
Аз слагам първо оловото, като го отделям от пружината със нещо като стопер, пружината и куките на нея. Ползвай по-къс повод.
Първо пружина,подвижно олово и къс повод до 10 см и КЪСМЕТ ама с яка сопа поне с акция до 250,айде СЛУКА и да пишете 

ЗдравЕйте колеги никой ли на лови с чепаре.На кранчето и корабната вчера са направили
по 3 4 кила риба.За какво е форума твоята РИБА Е САМО ТВОЯ запомнете го 

Колега, с чепаре е забранено да се лови на Дунава!!! Запомнете го!!!
С тия тъпанари в министерствата всичко ще ни забранят,очаквам и леПТА живот.
Както е забранен и нощния риболов, риболов на уклей под 15см, прибирането на улов надхвърлящ 3 кг, с изключение на единичен екземпляр с по-голямо тегло. Запомнете го !!!boqnski написа:Колега, с чепаре е забранено да се лови на Дунава!!! Запомнете го!!!

-
- новобранец
Събота на Батин...
нямаше вода никаква... до 10:15 нито едно кълване, червейте седяха по час и отгоре в водата и ги вадех живи и здрави, непокътнати.
За сметка на това успях класно да окопая колата в калта до праговете и трактора, който ме издърпа успя да ме блъсне и да ми окриви ламарините..
Класен завършек на сезона..
нямаше вода никаква... до 10:15 нито едно кълване, червейте седяха по час и отгоре в водата и ги вадех живи и здрави, непокътнати.
За сметка на това успях класно да окопая колата в калта до праговете и трактора, който ме издърпа успя да ме блъсне и да ми окриви ламарините..

Класен завършек на сезона..
Някой да знае рибарски магазин, в който продават подаръчни ваучери?
Днес на корабната КАПО НА ЧЕПАРЕ

Честит празник колеги, много здраве и емоции по водоемите

8- декември мина, който драл студентки, драл.
Рибите как са, дерете ли?
На корабната може да се направи до около 5кг за ден платики само.
Рибите как са, дерете ли?
На корабната може да се направи до около 5кг за ден платики само.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.....и на крана, и на крана
Само че не е целодневно, а на интервали. Днес може да е преди обяд, утре след обяд. Основно косат и платика и чат пат морунаж.....

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."