Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

с. Борец (пловдивско)?
Модератор: Paublo_Eskobar
Re: с. Борец (пловдивско)?
Предполагам нямал си успех,рибите не са научени на топчета,но не пречи да се пробва.Може би трябва да се дипнат в даден аромат и да им се предложи захранката по по-пикантен начин.
-
- новобранец
Здравейте колеги някой скоро да е ходил на този язовир и условията тази година дали са същите и пътя как е ?
Условията са същите.
Бяхме днес с 3 въдици на плувка. Хвърлихме около 2 кг захранка. Нямахме пипане. Стояхме от 8 до към 11:30. Имаше колеги от 6 сутринта, които нямаха риба.
На язовира имаше поне 20-25 коли, повечето бяха с по 5-6 въдици тъй като таксата е 5 лв на човек - без ограничение на въдиците.
Обиколихме целия язовир към 11, за да видим дали да се преместим някъде или да ходим на друг водоем. От всичките имаше само 2-3, които бяха извадили по 2-3 риби.
Времето днес не беше лошо - не беше слънчево, но дъжд не е валяло, вчера валя около 5-10 мин дъжд в Пловдив, но по пътя до язовира нямаше кал, така че там вероятно почти не е валяло.
Честно казано - не съм очарован от водоема, не знам дали изобщо се пуска риба вътре или е оставена на естествено размножаване.
Ако някой има друго мнение - нека каже, може просто денят да е бил лош.
Бяхме днес с 3 въдици на плувка. Хвърлихме около 2 кг захранка. Нямахме пипане. Стояхме от 8 до към 11:30. Имаше колеги от 6 сутринта, които нямаха риба.
На язовира имаше поне 20-25 коли, повечето бяха с по 5-6 въдици тъй като таксата е 5 лв на човек - без ограничение на въдиците.
Обиколихме целия язовир към 11, за да видим дали да се преместим някъде или да ходим на друг водоем. От всичките имаше само 2-3, които бяха извадили по 2-3 риби.
Времето днес не беше лошо - не беше слънчево, но дъжд не е валяло, вчера валя около 5-10 мин дъжд в Пловдив, но по пътя до язовира нямаше кал, така че там вероятно почти не е валяло.
Честно казано - не съм очарован от водоема, не знам дали изобщо се пуска риба вътре или е оставена на естествено размножаване.
Ако някой има друго мнение - нека каже, може просто денят да е бил лош.
На 27ми бяхме имахме 3 шарана и 6кг каракуда.
Аз бях преди 2-3 дни.
Всички пълно капо... 2 пъти пипна за 6 часа...
Всички пълно капо... 2 пъти пипна за 6 часа...
Преди няколко дни ..... капо , колегата до нас извади няколко костура , и толкоз за цял ден
- harigt
- научил се да хвърля
Колеги,някой има ли телефон за връзка със собственика или някой,който отговаря за водоема
Бате Хари