Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Пръскане срещу хлебарки
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: Пръскане срещу хлебарки
действа,направо ги трепе......доста глупости прочетох на тема как най-евтино да си уморим бълхите заедно с домашния си любимец!!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
konty написа:Според мен най-ефективния начин е да се извика фирма която се занимава с това. Преди години се възползвах и гадовете изпукаха безвъзвратно. За справка - апартамент около 100квадрата беше нещо към 40лв и хората си дават гаранция за резултата...
След години наред тормоз и много пари без никакъв резултат,
И аз постъпих така и вече 5 години няма хлебарки - нито идват от комшиите

Взеха ми 25 лева.
А беше чист ужас преди това

- Don4o_62
- учете се от него
нали е за третиране върху животни и площи,пише си на опаковката,пръскай котарака спокойно,а тия фирми ще напръскат и какво....след време пак ще тръгнат от каналите хлебарките а бълхурниците те накачат и в големите магазини ,щото селяните ги разнасят като дойдат за промоций,няма кво да се лъжем,по селата е пълно с бълхи щото го няма това третиране на животните във вани както едно времеMartin Mihailov написа:Колега знаешли дали деиства на котарациDon4o_62 написа:който иска да се отърве от всякаква пълзяща,скачаща и хапеща гад,да пита в агроаптеката за ДИАЦИДОЛ,скоро излезна и още не са го развалили и разредилии струва само 1,50 лв. за шишенце 10 мл. за 5 л. вода,пробвайте после ще ме черпите
![]()
тоя препарат засега действа и трепе мазни тлъсти черни хлебарки и охранени дебели бълхурници

Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ДИАЦИДОЛ-ът,Дончо е "шуменски" НЕОЦИДОЛ-препарат от групата на органофосфорните инсектициди/подобно на прочутото ДДТ/,доста силно отровно вещество ОСОБЕНО за котки......то си го пише и на упътването към препарата,ама кой да чете........този препарат се натрупва и в тъканите на човешкия и организъм и едно от действията му е ,че води до импотетност,внимавай с жената......../шегичка де/.
Ние викахме фирма 3 пъти подред, целия блок и общи площи мази, тръбни канали. И никакъв ефект. Трите пръскания, различна фирма.
Смених всички препарати. Умрели виждах от старост.
Почнаха да се разхождат по мен докато спя.
Последно повторих с фендона шишито на половин литър и нищо.
С един аерозол Брос. Напръсках и изметох една лопатка. Но пръсках всеки ден и пак имаше.
Сложих от кубчетата на клинес. Дали съвпадна със застудяването или не, но изчезнаха на 90% за един ден. Появяваха се само малки, но и те изчезваха полека. Преди вечер, като светна и беше като пещерата на Индиана Джоунс.
Колко ще изкара не знам. Но има ефект.
Смених всички препарати. Умрели виждах от старост.
Почнаха да се разхождат по мен докато спя.
Последно повторих с фендона шишито на половин литър и нищо.
С един аерозол Брос. Напръсках и изметох една лопатка. Но пръсках всеки ден и пак имаше.
Сложих от кубчетата на клинес. Дали съвпадна със застудяването или не, но изчезнаха на 90% за един ден. Появяваха се само малки, но и те изчезваха полека. Преди вечер, като светна и беше като пещерата на Индиана Джоунс.
Колко ще изкара не знам. Но има ефект.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
- Don4o_62
- учете се от него
Камене,стига ми цитирай дебелите книгиаксел написа:ДИАЦИДОЛ-ът,Дончо е "шуменски" НЕОЦИДОЛ-препарат от групата на органофосфорните инсектициди/подобно на прочутото ДДТ/,доста силно отровно вещество ОСОБЕНО за котки......то си го пише и на упътването към препарата,ама кой да чете........този препарат се натрупва и в тъканите на човешкия и организъм и едно от действията му е ,че води до импотетност,внимавай с жената......../шегичка де/.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Напръскай с Фипронил спрей,примерно Фиприст спрей и ще видиш ефекта,но е скъпо.
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
.......Дончо не случайно,има срок за забрана,употребата на месо и мляко от третираните животни и той не е малък,а пък той часовника все някой ден ще замръзне в позиция шест и половина,важното е да не стане по-рано от предвидения срок.
- Don4o_62
- учете се от него
стига си шашкал хората с твойте размисли кво е вредно,цигарите са вредни ама млатиш по една кутия чибук на ден,ама за това не казваш нищо
,рибата от Студения е с тежки метали ама само там ходиш
тука говорим да се напръска 1 - 3 пъти,какви карантини те гонят и т.н. глупости,ще кажеш че сме в ядрен период 

-
- ще става разбирач
Колеги в някой ветреинарни кабинетеи взеха да продават ампули Циперметрин. Една ампула за 10 литра вода , но аз я растварям в литър. Пръска се по всички тайни места където не минаваме с мопа. Най-важното е ,че е безвреден за хора и животни. Към 3 лв е някъде. Аз съм доволен. По големите сгради пръскат основно с него.
Добре е всеки месецд ас ептъска до пълно измиране.
Добре е всеки месецд ас ептъска до пълно измиране.