Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Искър - всичко за и по реката
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- новобранец
Re: Искър - всичко за и по реката
Днес на Карлуково почти никакъв риболов. 10 риби за целия вир, а местните колегите споделят, че през седмицата са хващали големи количества.
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Реката вчера при Мездра бе ниска и бистра. Не знам как не са й се отразили всичките дъждове дет паднаха тия 2 дена.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
В понеделник на Мездра беше 50 см по висока спрямо неделяBayivan написа:Реката вчера при Мездра бе ниска и бистра. Не знам как не са й се отразили всичките дъждове дет паднаха тия 2 дена.
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
- Бай Иван
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:

Явно е била като вада.
-
- научил се да хвърля
Понеделник пуснаха стената на Панчарево мощно и за 2 минути прецакаха всичко...
- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Вторник на Карлуково мощно капо, водата вървеше нагоре-надолу с 50 см в рамките на час, къв ти риболов... хора имаше и казаха, че предните дни се ловяло добре, но този ден определено не стана работата.
- io6kata
- вече хвърля и на тежко
Как е реката при Мездра избистри ли се вече ?
-
- научил се да хвърля
Четвъртък бях под стената на Панчарево. Реката е все така висока. Ако се е успокоило нивото или ако някои знае телефона на който може да се позвъни на яз. Панчарево преди да се отиде за риба ще съм безкрайно благодарен.
- vanko1988
- фен клуб-скобар
Днес беше доста висока и малко по-по мътна от необходимотоio6kata написа:Как е реката при Мездра избистри ли се вече ?
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Реката в района от Самоков до я.Искър е висока, но цвета е добър. Панчерево не е пуснато и до вецовете в дефилето е перфектна за риболов, надоло не сме ходили. Рибите не са активни, може би са пресечени, но тези дни трябва да има добър риболов, ако се задържи хубаво времето
Това е от мен

Здравей Виктор! Ако правилно съм разбрал, подаваш информация за река Искър от стената на язовира до ВЕЦ "Панчарево". Какви са очакванията ти за риболов в този участък? Интересно ми е също така, какви риби преследваш по това време на годината от устието на язовир Искър до град Самоков?vbakalov написа:Реката в района от Самоков до я.Искър е висока, но цвета е добър. Панчерево не е пуснато и до вецовете в дефилето е перфектна за риболов, надоло не сме ходили. Рибите не са активни, може би са пресечени, но тези дни трябва да има добър риболов, ако се задържи хубаво времетоТова е от мен
Колеги,моля някой да даде инфо за ниво и цвят на р.Искър при Роман или Кунино и дали си заслужава разкарването?
Veleka написа:Здравей Виктор! Ако правилно съм разбрал, подаваш информация за река Искър от стената на язовира до ВЕЦ "Панчарево". Какви са очакванията ти за риболов в този участък? Интересно ми е също така, какви риби преследваш по това време на годината от устието на язовир Искър до град Самоков?vbakalov написа:Реката в района от Самоков до я.Искър е висока, но цвета е добър. Панчерево не е пуснато и до вецовете в дефилето е перфектна за риболов, надоло не сме ходили. Рибите не са активни, може би са пресечени, но тези дни трябва да има добър риболов, ако се задържи хубаво времетоТова е от мен
Има някое кленче-но не са активни в тия участъци на Реката.
Има и някоя пъстърва-но те са забранени в момента,а под стената на язовира-трудно се ходи
в тоя период от годината-кал,и безрибие го очакват.

Риболовци.
-
- научил се да хвърля
От стената на Панчарево надолу има места с много хубав кефал над кило. Стига да нацелиш мястото и тактиката е уникален риболова цяла зима там. Само е гадно като дигнат стената и риболов няма. Затова пак питам ако някой знае сайт или телефон за връзка да се пита дали са я вдигнали. Защото става напразно разкарване...
Ето като дете,Баща ми работеше между Враня и Горубляне до Реката-и ме взимаие лятото с него-та
я знам ква беше преди,сега не ходя-но Риба има.
От другата страна на реката пък имаше развъдници за шаран,лин и щука.
я знам ква беше преди,сега не ходя-но Риба има.
От другата страна на реката пък имаше развъдници за шаран,лин и щука.

Риболовци.