Пръскане срещу хлебарки

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Re: Пръскане срещу хлебарки

Мнение от аксел »

действа,направо ги трепе......доста глупости прочетох на тема как най-евтино да си уморим бълхите заедно с домашния си любимец!!!!!
валатът не най-лошото нещо на света
Аватар
G.Petkov
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от G.Petkov »

konty написа:Според мен най-ефективния начин е да се извика фирма която се занимава с това. Преди години се възползвах и гадовете изпукаха безвъзвратно. За справка - апартамент около 100квадрата беше нещо към 40лв и хората си дават гаранция за резултата...

След години наред тормоз и много пари без никакъв резултат,
И аз постъпих така и вече 5 години няма хлебарки - нито идват от комшиите :!: !
Взеха ми 25 лева.
А беше чист ужас преди това :shock: !
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

Martin Mihailov написа:
Don4o_62 написа:който иска да се отърве от всякаква пълзяща,скачаща и хапеща гад,да пита в агроаптеката за ДИАЦИДОЛ,скоро излезна и още не са го развалили и разредили :lol: и струва само 1,50 лв. за шишенце 10 мл. за 5 л. вода,пробвайте после ще ме черпите :drinkers: :D
Колега знаешли дали деиства на котараци
нали е за третиране върху животни и площи,пише си на опаковката,пръскай котарака спокойно,а тия фирми ще напръскат и какво....след време пак ще тръгнат от каналите хлебарките а бълхурниците те накачат и в големите магазини ,щото селяните ги разнасят като дойдат за промоций,няма кво да се лъжем,по селата е пълно с бълхи щото го няма това третиране на животните във вани както едно време
тоя препарат засега действа и трепе мазни тлъсти черни хлебарки и охранени дебели бълхурници :mrgreen: ,пък кой квото иска да си пише
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти :mrgreen:
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

ДИАЦИДОЛ-ът,Дончо е "шуменски" НЕОЦИДОЛ-препарат от групата на органофосфорните инсектициди/подобно на прочутото ДДТ/,доста силно отровно вещество ОСОБЕНО за котки......то си го пише и на упътването към препарата,ама кой да чете........този препарат се натрупва и в тъканите на човешкия и организъм и едно от действията му е ,че води до импотетност,внимавай с жената......../шегичка де/.
Аватар
miroki
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от miroki »

Ние викахме фирма 3 пъти подред, целия блок и общи площи мази, тръбни канали. И никакъв ефект. Трите пръскания, различна фирма.
Смених всички препарати. Умрели виждах от старост.
Почнаха да се разхождат по мен докато спя.
Последно повторих с фендона шишито на половин литър и нищо.
С един аерозол Брос. Напръсках и изметох една лопатка. Но пръсках всеки ден и пак имаше.
Сложих от кубчетата на клинес. Дали съвпадна със застудяването или не, но изчезнаха на 90% за един ден. Появяваха се само малки, но и те изчезваха полека. Преди вечер, като светна и беше като пещерата на Индиана Джоунс.
Колко ще изкара не знам. Но има ефект.
Изработка на сайт: http://www.sitemiroki.net
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

аксел написа:ДИАЦИДОЛ-ът,Дончо е "шуменски" НЕОЦИДОЛ-препарат от групата на органофосфорните инсектициди/подобно на прочутото ДДТ/,доста силно отровно вещество ОСОБЕНО за котки......то си го пише и на упътването към препарата,ама кой да чете........този препарат се натрупва и в тъканите на човешкия и организъм и едно от действията му е ,че води до импотетност,внимавай с жената......../шегичка де/.
Камене,стига ми цитирай дебелите книги :lol: ама щото е 1,50лв. та стана много отровен :lol: а скъпите препарати дето за нищо не стават,не са отровни особено за бълхи и хлебарки :lol: ,стига ми се превземайте с научни трудове а гледай практиката какво прави,и колегата по горе добре е описал,как пръскал и чак стигали до старост :D писах какво е ефикасно,пък който иска да го пробва,при нас на работата всичко е наред откъм гадини,също и на никой жената не се е оплакала че на мъжа и оная работа била все на 18 и 30 :mrgreen: откак пръскахме :D
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

Напръскай с Фипронил спрей,примерно Фиприст спрей и ще видиш ефекта,но е скъпо.
аксел
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от аксел »

.......Дончо не случайно,има срок за забрана,употребата на месо и мляко от третираните животни и той не е малък,а пък той часовника все някой ден ще замръзне в позиция шест и половина,важното е да не стане по-рано от предвидения срок.
Аватар
Don4o_62
учете се от него
учете се от него

Мнение от Don4o_62 »

стига си шашкал хората с твойте размисли кво е вредно,цигарите са вредни ама млатиш по една кутия чибук на ден,ама за това не казваш нищо :lol: ,рибата от Студения е с тежки метали ама само там ходиш :D тука говорим да се напръска 1 - 3 пъти,какви карантини те гонят и т.н. глупости,ще кажеш че сме в ядрен период :mrgreen:
AlbinoTrout
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от AlbinoTrout »

Колеги в някой ветреинарни кабинетеи взеха да продават ампули Циперметрин. Една ампула за 10 литра вода , но аз я растварям в литър. Пръска се по всички тайни места където не минаваме с мопа. Най-важното е ,че е безвреден за хора и животни. Към 3 лв е някъде. Аз съм доволен. По големите сгради пръскат основно с него.
Добре е всеки месецд ас ептъска до пълно измиране.
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”