Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от fishingman »

Здравейте, днес не вали, е поне за сега и смятам да се спусна до Невестино. Дали си струва да ходя или да отмарям? след тия валежи сигурно е дигнала нивото доста и не става за риболов. Дайте инфо. Благодаря!
Аватар
Jumpi
фен клуб-скобар

Мнение от Jumpi »

Безмислено е да се ходи по невестино на тая голяма вода... то влачи толкова много боклуци. Реката е кална.
Изображение
kiret0
новобранец
новобранец

Мнение от kiret0 »

Как е нивото, утре дали ще става около Благоевград...
isi67
новобранец
новобранец

Мнение от isi67 »

високо ниво кална
roamer
новобранец
новобранец

Мнение от roamer »

Каба Тоньо написа:Доста агресия и арогантност се лее по страниците на тази и други теми. Жалко, сигурен съм че повечето колеги сме приятни люде и общото хоби и общата страст / в случая към любимата за мен река Струма/ би трябвало да е основа за сближаване и своего рода приятелство макар и задочно.

Пускачи и месари, знайни и незнайни герои, гордост на базата на написани мнения... Свойско относшение,твои и мои, надменно и предизвикателно поведение към хора които видиш ли били регистрирани еди кога си, сякаш това е мерило за добро отношение.
Тъжно ми е за индивиди които събирайки гордост и себеуважение на базата на хванати риби и още по зле на написани мнения си позволяват безцеремонност. Колко ли празен и безмислен е животът им. В същност виждаме ги и по улиците докато шофираме.Отношението там е същото.

Повече риболов по малко приказки за празни кълванета :fishing3:
Много точен пост, колега.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

fishingman написа:Здравейте, днес не вали, е поне за сега и смятам да се спусна до Невестино. Дали си струва да ходя или да отмарям? след тия валежи сигурно е дигнала нивото доста и не става за риболов. Дайте инфо. Благодаря!
Днес приятел е минал през Невестино на път за Македония. Бях го помолил да спре и да обиколи двата моста, да види какво е положението.
Реката е била голяма, бърза и пълноводна, но явно през нощта е поизбистрила - бели пластмаси са се виждали до 40 см дълбочина, цветът според него е бил перфектен. Колегите са били групирани основно при барището - по десетина от двете страни на реката, един под платформата, под Кадин мост - никой.
Погледал е 10 минути, никой не е извадил риба, почти всички са мятали в близост до брега.
Как е положението около Благоевград, някой очевидец?
Аватар
vbakalov
новобранец
новобранец

Мнение от vbakalov »

Инфо конкретно от днес нямам, но ако времето се задържи хубаво до сряда, четвъртък реката ще е перфектна :fishing2: :)
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Вчера и онзи ден брат ми пътува до Невестино и сподели, че реката от събота е паднала поне с 20 см и е поизбистрила. Имало е доста рибари които са ловили по някой скобар. До сряда или четвъртък ще бъде перфектна. Това от мен!!! Наслука!!
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

Около Благоевград, високо ниво , цвят кафяв! На Бело поле видях само двама. Но нищо не хващаха. Никой нямаше по реката е след Благоевград!
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Калине, благодаря за инфото, да ти се връща редовно 8)
Фишинг, очевидно имаме някакви разминавания с теб или откъм информатори, или откъм разбирания за нормално ниво при Невестино. :wink:
Най - добрият ми агент за кюстендилско днес е минал през Невестино без да лови. Според неговите данни реката е прекрасна като цвят, но остава сравнително висока. Има една пясъчна ивица под бента от страната на чешмата, към днешна дата е била под вода.
ristich
новобранец
новобранец

Мнение от ristich »

Вчера (неделя) реката беше доста висока и кална след Благоевград. Това в 11 часа. В 13:30 часа, гледайки отново от колата в движение, ми се видя още по-зле. Имаше няколко човека на моста на Железница, но не спирах да видя как е риболова.
Пазете природата!
Аватар
калин кацаров
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от калин кацаров »

спадна ли реката, че утре мисля да ги ловя :)
Аватар
Martin Mihailov
учете се от него
учете се от него

Мнение от Martin Mihailov »

Реката не спада. Днеска ходих на новия вец на Лобош на разузнаване.За в бьдеще заради тоя вец язовира щесе изпуска само отдолу което ще рече че целогодишно в реката ще постьпва вода около седам осьм градуса.
Аватар
mrenka
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mrenka »

Днес отидох под Четирци с приятел и по негов маркер установихме 20 см надолу за 3 дни, реката беше доста поизбистрила. Риба малко и то само в плитките участъци. Около 16 часа се замъти леко, по - скоро намаля бистротата и като събрахме такъмите установих, че някаква гадост е оцветила влакното. Някой вече беше писал за такова нещо, май при Невестино.
За Благоевград нищо не се чува, но утре приятел пътува за Петрич. Помолил съм го да спре при Симитли и да ме осветли като хората. Ако има добри вести, може и да се обадя.
Аватар
fishingman
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от fishingman »

Тези налепи по влакното най вероятно е от водата дето изпомпват от открития рудник при Катрище. Некакви гадурии плуват в реката, а може и от някоя фабрика или казанджийница.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”