Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Счупен връх на карбонова пръчка?
Модератор: emo vasilev
Счупен връх на карбонова пръчка?
Здавейте нов съм във форума казвам се Боби и моля да ме извините ако не ми е на място темата.Става на въпрос за теле карп оксижен 3,5лб счупих му върхът и искам да го подменя със нов но не оригиналният а със друг но със същата акция може да ви се стори странно но така съм решил ,ако някой е правил това упражнение може и с малко по мек връх нека да сподели как се справя пръчката , примерно със връх 3лб
- begleca_sv
- кандидат преподавател
Re: Счупен връх на карбонова пръчка?
аз счупих това лято върха на един телекарп и го замених с плътен тези кухите са пълен ташак...
Обичам природата, но не само на картинка !!!
а върхът същата дължина ли ти е като старият ти и акцията ,и как ти се струва пръчката сегаbegleca_sv написа:аз счупих това лято върха на един телекарп и го замених с плътен тези кухите са пълен ташак...
- begleca_sv
- кандидат преподавател
няма как да стане същия става по къс и здав акцията се променя става повече нормално е ....
моят оригиналният връх е 30см цялата дължина ,на 4мм ширина в най дебелата част ,а може ли с толкова як връх да счупа следваща секция защото натоварването ще се пренесе на неяbegleca_sv написа:няма как да стане същия става по къс и здав акцията се променя става повече нормално е ....
- begleca_sv
- кандидат преподавател
нз аз мятах с мойта и не съм имал проблем