Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Малко повече нерви покрай шараните
Модератор: sapuna
-
- ще става разбирач
Re: www.***.com
Veronika написа:така че престани да ме тровиш

- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: www.***.com
Похвално за добрия шаран!!!Veronika написа:www.***.com ако не си забелязал от миналия месец имам хванат и 5 килограмов шарантака че престани да ме тровиш.
В http://www.carpbg.com няма снимки на шарани които са ловени в арендовани/платени/ водоеми.
- HOOLIGAN
- ще става разбирач
Re: RE
Veronika написа:Да бе да.То Цонево е обект на промишлен риболов.Да не мислиш че е останало нещо за нас? 100 килограмови сомове чувам че още имало ама това нас не ни касае нали?

-
- новобранец
- Обратна връзка:
Veronika може ли и аз да попитам нещо защо си мислиш че всички искат "теб да тровят" колегата www.***.com просто изразява мнение и опит ? А според мен ти се палиш изкуствено незнам защо но подозирам че след този пост ще ме осветлиш. Лови си шарани докладвай тук да знаем всички споделяй опит но не се пали излишно и според моето скромно мнение за глупости.
- Cougar
- ще става разбирач
Re: РЕ
Като гледам как човечето си върти ръката и въпросителните , според мен превода е "Да не ти хлопа дъската?".Вероника написа:Ще обясниш ли какво искаш да ми кажеш с тези иконки?
Но http://www.****.com може да ми поправи интерпретацията защото съм сигурен че знае че си ОК, но при жените се случват други неща от време на време, а той е нямал подходящ emoticon за това явление.
Майтап да става, не искам никoй лично да се засяга.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
acioice това не му беше тук мястото защото не говоря за всички.
Напротив говориш във форум който се чете от доста хора ако този форум е станал частен и право имат да пишат и четат само определени хора кажете!!!! От доста време спрях да пиша (регистриран съм от доста време) а само чета по едно време беше станала анархия тук!!! Но е на път да се оправи нямам против всеки да пише и да чете но да спазва добрия тон ако нещо не му изнася има ЛС там да си се разбират не да пълнят форума с глупостии.
П.П. Извинявам се 4е се отклонявам от темата за шарана но съм леко принуден
- Cougar
- ще става разбирач
Re: Ре
А, това не е така. Като цяло всички само се закачаме но някои от нас го правят бая грубо.Вероника написа:Боря се за място в сайта бе хора.Щото голяма част от мъжете тук не понясят жени.

-
- новобранец
- Обратна връзка:
а бе ние си я обичаме ама опитваме да и обясним че няма нужда да се пали за глупости а да споделя опит, да показва големи риби и т.н. все пак това е форум за риболов не да се караме и да показваме кои какво магаре е
не искаме да я променяме просто да го дава по спокойно щото се изписват много редове и накрая всички пак много се обичаме 

- Нколай - рибаря
- новобранец
Re: Re
съгласен съм
между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого
между другото, ненавиждам платените водоеми - не можеш да направиш един шарански риболов като хората. Аз съм от Добрич и ходя само на Дуранкулак.
Там поне има шаран и можеш да останеш няколко дни без да плашташ на никого