Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Спининг около Плевен.
Модератори: Павел Иванов, sestrata
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Re: Спининг около Плевен.
Бате Герги Шампионgergi762 написа:Ае мъчих ги и аз тее кленове,ма не ма е....т.Викам,бе аз що не ви ... мамата и газ към Дъбника.Там няма никой.Идеално.Малко силконе-миликоне и оп,рибки.
Гепих няколко,но снимах само тази,няма време,па и някой не бяха и за снимка поради маломерност.Те това е за сега.

- Bigmarlin
- сериозен играч
Супер,Герги
!

-
- новобранец
Днес на р.Вит в Плевен беше много зле.Реката беше много бурна и скъсах 3 блесни.
Преди една седмица на същото място се виждаха в водата кленове около кило, но това преди дъждовете и тогава не можах да ги хвана.Ако някой знае как се хващат да пише
Преди една седмица на същото място се виждаха в водата кленове около кило, но това преди дъждовете и тогава не можах да ги хвана.Ако някой знае как се хващат да пише

- reelbigfish
- новобранец
според мен по-голям шанс ще имаш на воблер по това време..като намалее водата
Големия клен е изключително хитро създание,и не е лесно да бъде излъган.Лично аз блесните ги забравям още края на август.vesko chobanov написа:Днес на р.Вит в Плевен беше много зле.Реката беше много бурна и скъсах 3 блесни.
Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днес остана и малко време за риба отново на близката рекичка. С първото хвърляне ме споходи мерна зъбатка, която пък направи доста атрактивна борба с лайт такъма и 0,16 монофил. Имаше въртележки, имаше и пируети абе кеф.

След това намерих и кленовете, ама много леко пипаха. Толкова много празни удари и откачания, не бях имал досега. Този дребос е единствения който успях да реализирам.

Рибата е активна все още, но пък е много капризна.

След това намерих и кленовете, ама много леко пипаха. Толкова много празни удари и откачания, не бях имал досега. Този дребос е единствения който успях да реализирам.

Рибата е активна все още, но пък е много капризна.
Браво freeman, a не те ли е страх така с тея щуки и това 0,16?И как нанизваш халкичките на воблерите на тази карабинка?
Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Миии, нали съм тръгнал за клен с 0,16. Тая година какво става, уж за кленове пък то скобари, костури и щуки. Миналата година търсех всичко пък то само кленове. Рибешка му работа. Тези карабинки като и свикнах, забравих другите модели. Халката я нанизвам без да разкопчавам карабинката и смяната става много по-бързо отколкото с другите. Някой път толкова се увличам, че в бързината не закачам воблера и полита необязден във водата. Честит празник.
Па,а честито и на теб и на всички рибари.Повече риби и снимки и емоций 

Остави само стъпки
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Днес ходих за два часа на малкия в Кайлъка да джигна, но на силикон нищо не се обади. Веднъж един клендак съпроводи crackjack 58, и след като наблегнах само на него реализирах две костуретки педарки.

Утре ще ги търся на Вита.

Утре ще ги търся на Вита.
- Bigmarlin
- сериозен играч
На малкия пробва ли на плажа
Там съм виждал да хващат и съм хващал бели рибки,макар и не на джиг
Там съм виждал да хващат и съм хващал бели рибки,макар и не на джиг
- freeman.bg
- вече хвърля и на тежко
Ми днес ходих на реката и освен, че загубих crackjack-а никва друга не я свърших. Много ме хвана яд щот е на излет и половина.
-
- ще става разбирач
[quote="freeman.bg"]Днес ходих за два часа на малкия в Кайлъка да джигна, но на силикон нищо не се обади. Веднъж един клендак съпроводи crackjack 58, и след като наблегнах само на него реализирах две костуретки педарки.
братле на малкия в Каилъка каде ги пробва по стената ли?
братле на малкия в Каилъка каде ги пробва по стената ли?
заимало са е едно немане
-
- ще става разбирач
събота реших да си пробвам късмета и ранния следобед се озовах на малкия в Каилъка.Водата беше много мътна и знаех че капото ми е сигурно но все пак реших да проверя новите придобивки.Обиколих половината язовир и пробвах всички нови и почти всички стари примамки и реших че ще се местя надолу по барата.Там нещата бяха същите барата беше бърза и мътна и след 2 закачвания в подводните клонаци реших че е време да се предам и да чакам по добри дни
заимало са е едно немане