formax altiva carp feeder

Модератор: Paublo_Eskobar

zarkoo
новобранец
новобранец

formax altiva carp feeder

Мнение от zarkoo »

здравейте мисля да си купувам фидер и съм се спрял на тези двата някои има ли ги да сподели впечатления от тях ще се използват за шаран на платено и на река:
https://www.fishing-market.com/shop/%D1 ... ltiva-3.60" onclick="window.open(this.href);return false;
и този от обявите във форума :
https://www.nariba.com/obiavi/obiava/%D ... lty-a13838" onclick="window.open(this.href);return false;
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Re: formax altiva carp feeder

Мнение от kevlar »

Колега,от двата фидера според мен,по-добре ФЛ-а.
Ако не дай си Боже нещо се случи,Сапуна е насреща.
3.9м с по голямата акция-дано си готов с макарата!
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
zarkoo
новобранец
новобранец

Мнение от zarkoo »

за макара видях във обявите една риоби екусима за 45 лв ама вече е продадена :(
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

За тази въдица,имаш нужда от по-голяма макара,ако искаш риоби виж Vertigo 5000 или Spro opera 040
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

https://www.nariba.com/obiavi/obiava/Ma ... 150-a21453" onclick="window.open(this.href);return false; - Това е въдицата! Не си взима боклуци, които след 1 седмица и ти ще пуснеш в обявите!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

+1 за предложението на Влади :) Maver Genesis Xtreme Feeder 13ft акция до150гр. :) :drinkers:
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
zlatanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zlatanov »

да този мавер го видях на черния петък в спортдирект беше намален и излизаше на 82лв с доставакта но нямах пари тогава :(
I love it when you call me big poppa
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,
Аватар
zlatanov
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от zlatanov »

zlatanov написа:да този мавер го видях на черния петък в спортдирект беше намален и излизаше на 82лв с доставакта но нямах пари тогава :(
в същия ценови диапазон http://www.bulit2000.com/energo-team-bl ... der-feeder" onclick="window.open(this.href);return false;
Throw your hands in the air, if youse a true player
'Cause I see some ladies tonight that should be havin' my baby, baby,
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

zlatanov написа:
zlatanov написа:да този мавер го видях на черния петък в спортдирект беше намален и излизаше на 82лв с доставакта но нямах пари тогава :(
в същия ценови диапазон http://www.bulit2000.com/energo-team-bl ... der-feeder" onclick="window.open(this.href);return false;
Това,е по-близо до цената на пръчките показани от колегата!
''Боклуците'' които са показани са двойно по-евтини от Мавер-а!Тази цена,не ви ли говори нещо?!
Всеки може да предложи по-скъп вариянт!!!
Аватар
dunavski
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dunavski »

Според мед по-важно е да изясниш какви риби в какви исловия смяташ да ловиш. От там може да се ориентираш за дължина и акция, марката не е от особенно значение. Фидер за шаран на платено и федер за река са тотално различни пръчки, неможеш да ползваш една за всичко.
Член на - Canal Lure Anglers, Birmingham Anglers Assoociations, Angling Trust, International Flyfishing Federation
Изображение
zarkoo
новобранец
новобранец

Мнение от zarkoo »

dunavski написа:Според мед по-важно е да изясниш какви риби в какви исловия смяташ да ловиш. От там може да се ориентираш за дължина и акция, марката не е от особенно значение. Фидер за шаран на платено и федер за река са тотално различни пръчки, неможеш да ползваш една за всичко.
по скоро за река Искър,Вит
Аватар
LukaBrazi
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от LukaBrazi »

Колега тук ще намериш достатъчно инфо-http://feeder-fishing.bulgarianforum.net/forum
Тва е батко сметка направена по системата "сто коча,двеста мъди"
Balakchia
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Balakchia »

Здравейте
Използвам темата ,за да попитам за един друг фидер на Формакс- Формакс Ендура Карп.
Ако някой ползва такъв ,би ли споделил впечатленията си от него?Става ли за платени язовири?
Като начинаещ в този риболов , би ли ми свършил работа или ще ме разочарова?
charlii
новобранец
новобранец

Мнение от charlii »

Имам formax altive carp feeder от скоро.Не съм го използвал още заради времето,но като чета мненията май съм сгрешил с избора.Основно ловя на мач,но това лято се зарибих по фидера,и цяло лято с мач пръчката практикувам фидер риболова, малко си беше смешничко ама кво да се прави.Силно се надявам да ми върши работа тази пръчка за цената си.
Slavi_82
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Slavi_82 »

charlii написа:Имам formax altive carp feeder от скоро.Не съм го използвал още заради времето,но като чета мненията май съм сгрешил с избора.Основно ловя на мач,но това лято се зарибих по фидера,и цяло лято с мач пръчката практикувам фидер риболова, малко си беше смешничко ама кво да се прави.Силно се надявам да ми върши работа тази пръчка за цената си.
Пич за тая цена на въдицата няма аналог на пазара + факта че е 2 карбонови връхчета я прави много много добра и по чувствителна.
Само за инфо ще ти кажа че 1 карбонов връх е 10-15 лв а в комплекта има 2 х 10 лв грубо + другия стъклопластов връх и пръчката ти излиза без пари
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”