Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Заключено
mitaka_dimitrov
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....

Мнение от mitaka_dimitrov »

За жалост по-големия процент от платените водоемите е така. Наистина някой хора не знаят как се прави бизнес. Жалкото, че човек, намирайки малко свободно време, иска да си направи кефа, давайки една камара разходи, а то се оказва, че няма къде...защото на повечето места го лъжат и буквално обират.
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Ммм днес отново в ранни зори пристъпих към заветния щукарски гьол...
Прикачени файлове
FB_IMG_1449490239074.jpg
FB_IMG_1449490239074.jpg (62.6 KiB) Преглеждано 2009 пъти
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

mitaka_dimitrov написа:За жалост по-големия процент от платените водоемите е така. Наистина някой хора не знаят как се прави бизнес. Жалкото, че човек, намирайки малко свободно време, иска да си направи кефа, давайки една камара разходи, а то се оказва, че няма къде...защото на повечето места го лъжат и буквално обират.

Интересно ми е колко струва арендата на подобен водоем и защо не се организираме нещо от форума да спретнем едно водоемче и да се пуска само с форумен билет на него , разбирасе плащането ще е толкова като да може да се издържа водоема... а съм сигурен ,че тук ще се намерят 1-2 човека без работа които да се наемат със стопанистването...макар и скромно.. аз бих дал пари в една такава кампания... но капка по капка вир става , всеки може да помогне с каквото може в подобен проект. Някой предлагал ли го е ?
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

mclsdreal написа:Ммм днес отново в ранни зори пристъпих към заветния щукарски гьол...
Колега може ли да разкажеш повече за този водоем.Платен ли е,къде точно се намира?Как да го откриеме ако не е само той в околноста.Мерси предварително
Иво Андонов
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Иво Андонов »

https://www.google.bg/maps/place/Bezden ... d50f891bfb" onclick="window.open(this.href);return false;
тук се намира водоема,платен 6лв пръчката рибата не се плаща
Аватар
mclsdreal
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от mclsdreal »

Колегата над мен е обяснил коректно схемата. Само да допълня, че на изкуствена примамка е почти невъзможно да се мята, тъй като водораслите са много,а местата за такава примамка са мноооого малко. Слагайте дебело влакно и повече рибки от магазина :drinkers:
rumen_vasilevvv
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от rumen_vasilevvv »

Мерси за информацята,живи и здрави дано да се похваля и аз с някой трофей.Наслука
Аватар
LSFC
новобранец
новобранец

Мнение от LSFC »

Аз на Никулден ходих на цимента в Герман, защото бях сигурен, че поне ще си хвана риба за празника. Бях с още 2 момчета, съответно 3 въдици - мач, фидер и боло. Фидера го бях взел уж за шаран за баща ми, но хванах само две пъстърви на него на.... царевица :lol: Иначе на болонезата и мача ги сцепихме и беше буквално гол след гол. На гьола имаше сигурно над 100 човека, а интересното бе, че доста от тях останаха капо :shock:
Vankata33
новобранец
новобранец

Мнение от Vankata33 »

Здравейте колеги, излиза ли нещо на Челопечене, по-специално се интересувам от хищник. Благодаря предварително на отзвите ! :)
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

Няколко страници по назад сме говорили за хищника по столичните баластриери...
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Vankata33
новобранец
новобранец

Мнение от Vankata33 »

empar написа:Няколко страници по назад сме говорили за хищника по столичните баластриери...
Прочетох ги, но ме интересува по специфична информация, от коя страна да я гоня, от към залятата гора, от към канала или някъде другаде ? :/
Аватар
empar
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Мнение от empar »

От брега става навсякъде където успееш да слезеш до него. Най-квалитетните места, според мен, са гората и върху самото сметище, ако успееш да понесеш миризмата. Най-добре, разбира се, става с лодка, понеже най-добрите укрития за щуката са абсолютно непристъпни за замятане от брега.
'начиии толко' много кълвеше....хвърляш-вадиш, хвърляш-вадиш и по едно време толко' се разкълва, че немаш време да хвърлиш.....САМО ВАДИШ!!!
Аватар
dragonaz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от dragonaz »

Колеги, бихте ли споделили някаква информация за Пожарево?
Как е риболова сега там на пъстърва.
Често ли зарибяват.
Изображение
Аватар
pac_master_boy
новобранец
новобранец

Мнение от pac_master_boy »

dragonaz написа:Колеги, бихте ли споделили някаква информация за Пожарево?
Често ли зарибяват.
Последно до преди 6 декември зарибяваха всяка седмица с пъстърва. През уикендите имаше доста хора, сега като стана малко по-студено може и да са оредяли. Друго освен пъстърва вече едва ли може да се търси. Знам че има бели риби, чиито размери са точно на позволената норма, но никога не съм ловил и не знам дали ѝ е сезона сега.
Изображение Изображение
Аватар
sa4kov
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от sa4kov »

pac_master_boy написа:
dragonaz написа:Колеги, бихте ли споделили някаква информация за Пожарево?
Често ли зарибяват.
Последно до преди 6 декември зарибяваха всяка седмица с пъстърва. През уикендите имаше доста хора, сега като стана малко по-студено може и да са оредяли. Друго освен пъстърва вече едва ли може да се търси. Знам че има бели риби, чиито размери са точно на позволената норма, но никога не съм ловил и не знам дали ѝ е сезона сега.

А какви са условията на този водеом колега, позволяват ли риболова със спиннинг , сега гледам в страницата им във ФБ ,че скоро пак са пускали пастървички - ЦЪК
ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Заключено

Обратно към “Водоеми и реки”