Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на фидер
naRiba.com

Форум

филстар premier multi feeder
Модератор: Paublo_Eskobar
филстар premier multi feeder
Здравейте колеги, искам да притежавам въпросния фидер.
Наближават празници и искам да си направя подарък.
От къде може да се поръча нов или използван, но без забележки.
Благодаря на всички отзовали се.
Наближават празници и искам да си направя подарък.
От къде може да се поръча нов или използван, но без забележки.
Благодаря на всички отзовали се.
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Re: филстар premier multi feeder
Пиши в google-то filstar premier multi feeder Онлайн магазини да искаш
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- hshopov
- разбира нещата
https://megafishing.bg/product/3580/fid ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Malemi написа:коркоман принципно са хубава марка , вярвам им
-
- разбира нещата
Добре че е наличен във всички сайтове, та колегата ще има избор от къде да го вземе.

Аха, при бърза справка в гооглето се оказа, че настина сайтовете са в изобилие, обаче точно те тия фидери са дефицит.
По притеснителното е, че и в сайта на филстар не го откривам, което ще рече, че трябва да се преориентира към друг фидер.
По притеснителното е, че и в сайта на филстар не го откривам, което ще рече, че трябва да се преориентира към друг фидер.
написа:Обърни си шапката с козирката назад. Шарана си мисли, че си тръгваш и започва да кълве.
- azareus
- ще става разбирач
kRaikkonen написа:Добре че е наличен във всички сайтове, та колегата ще има избор от къде да го вземе.

"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Ще видиш зор с откриването на наличен,по НЕпретенциозните се ориентираха правилно и трудно се намира.Успех .
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Коледа наближава, надявам се на чудо.butnik написа:Ще видиш зор с откриването на наличен,по НЕпретенциозните се ориентираха правилно и трудно се намира.Успех .
Аз ще се обадя на човека, от когото си купих моя фидер (същият като желания от теб). Ако го намери ще пиша в темата или на лично 

Очаква се доставка на филстар около десети януари.
Днес продължавам да търся.
Чакам Коледния дух да се появи и да намеря този фидер.
Чакам Коледния дух да се появи и да намеря този фидер.
- Port_Royal
- разбира нещата
Трудна ще ти е мисията колега да откриеш филстара,от доста време го няма на пазара.Аз преди време открих един в кварталния магазин,последна бройка и го пратих на колега от София.Успех с търсенето!
Иначе пръчката си заслужава покупката определено. 

Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Port_Royal написа:Трудна ще ти е мисията колега да откриеш филстара,от доста време го няма на пазара.Аз преди време открих един в кварталния магазин,последна бройка и го пратих на колега от София.Успех с търсенето!![]()
![]()
![]()
Иначе пръчката си заслужава покупката определено.
Надеждата умира последна.....
Дядо Мраз и Дядо Коледа не четат ли http://www.nariba.com" onclick="window.open(this.href);return false;
да видят какво си търся, и да се сетят.
да видят какво си търся, и да се сетят.
Колега,аз като търсих една пръчка в филстар я имаше в сайта,но когато отидох в склада я нямаше,вероятно и няма да я има или ако я има ,ще е с друго име и друг цвят евентуално.Аз знам за ново зареждане в края на януари началото на февруари,но уви Коледа е след 7 дниrado25 написа:Аха, при бърза справка в гооглето се оказа, че настина сайтовете са в изобилие, обаче точно те тия фидери са дефицит.