Избор между 3 въдици

Модератор: Paublo_Eskobar

slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Избор между 3 въдици

Мнение от slonski1981 »

http://www.megafishing.bg/product/384/f ... -3-9m.html" onclick="window.open(this.href);return false; или
http://www.megafishing.bg/product/5276/ ... 3-90m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.megafishing.bg/product/5270/ ... 3-60m.html" onclick="window.open(this.href);return false;
това ми се върти имам 2 риоби екошима 3000 и 4000 и ми трябват 2 пръчки
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: Избор между 3 въдици

Мнение от slonski1981 »

моля модератора да я премести във фидер риболов мерси :) обърках се от толкова четене и търсене на мнения :)
mjoro
новобранец
новобранец

Мнение от mjoro »

поне да беше написал къде ше ги разхождаш тия колци...(река,море,язовир...океан....)........
slonski1981
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от slonski1981 »

язовир :)
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Едно добро предложение за пръчка - http://www.nordfishing77.at/shimano-bea ... -3047?c=33" onclick="window.open(this.href);return false; :) Ще заспи на макарата с размер 4000 :) За другата евентуално търси пикер или фидер с дължина на 3 или 3.30м. като за начало,щом ще ловиш на язовири предимно. :)
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Port_Royal написа:Едно добро предложение за пръчка - http://www.nordfishing77.at/shimano-bea ... -3047?c=33" onclick="window.open(this.href);return false; :) Ще заспи на макарата с размер 4000 :) За другата евентуално търси пикер или фидер с дължина на 3 или 3.30м. като за начало,щом ще ловиш на язовири предимно. :)

Ей шиманиста :lol: човека ти е посочил три примера с цени от 90 до 130 лева, къде отиде в облаците :shock: пък да не говорим че бийста е пълна боза за много пари :goodman:

Колегата ако се напъне още малко може да вземе този змей ЦЪК ако лови на езера с не много тежки хранилки.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

Даже мога да му направя Коледен подарък с него :wink:
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
kevlar
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от kevlar »

butnik написа:Даже мога да му направя Коледен подарък с него :wink:
Давай колега,хич не му мисли!!!
7-мата серия на Дренан е супер
''Времето е в нас и ние сме във времето,то нас обръща и ние него обръщаме'' - Васил Левски
Аватар
azareus
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от azareus »

Тоя "змей" е с транспортна дължина на манекенка, а връхчетата му нямат нищо общо с риболова на баби и платики по язовирите ... Иначе пръчката е уникална, но определено не е това, което колегата търси!
"Основен недостатък на човека е, че не предвижда буря, когато времето е хубаво..." /Макиавели/
Аватар
Port_Royal
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от Port_Royal »

Naas написа: Ей шиманиста :lol: човека ти е посочил три примера с цени от 90 до 130 лева, къде отиде в облаците :shock: пък да не говорим че бийста е пълна боза за много пари
За какво да взима тези сопи,като може да се избегне грешна покупка и след това продажба на пръчка,при положение че може да си вземе фидер който си заслужава.Не съм съгласен категорично с мнението ти за бийста,че бил боза.И не съм казал,че непременно трябва да си купи Шимано фидер,само съм дал предложение,нищо повече. :drinkers: :fishing9: :fishing7: http://www.nordfishing77.at/ms-range-fe ... -2990?c=33" onclick="window.open(this.href);return false;
Бъди себе си, доверявай се на вълшебството, следвай сърцето си, мечтай по много и се забавлявай!
boci_
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от boci_ »

Колега, на Трабуко фидерите са хубави и за парите си, си заслужават отвсякъде. Има един модел Синтиум пелет фидер на 3,60 (137 лв) и според мен е много универсална въдица. Тежи 250 грама, води се медиум-хеви. Това, което ми направи впечатление е, че със стъклопластовия връх (на око около 1 оз) фидера се държи като параболик. А с другия, карбонов, твърд връх, който отговаря на 3 оз (пак на око) си е бая по-стегната пръчка като цяло. Tака въдицата е за всичко коз - дребни риби, река, шарани. Водачите са много големи, на върховете също. Първият водач е 25 мм.
Имаше и на 3,90, но не я разпъвах, но сигурно е по-корава, защото се води хеви. Теглихме я на кантар и показа 299 грама.

Минус е, че е само с 2 върха, но винаги може да се вземе и ли да се пригоди още някой друг връх.

Пресцижъна е много подобен.
Последно промяна от boci_ на Пет Дек 11, 2015 4:23 pm, променено общо 2 пъти.
milenminds
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от milenminds »

+ 1 за Браунинга. Цена - качество от изброените е най-добре. Можеш да видиш и някоя Дайва Протеус фидер. Малко по-скъпа е с 20-30 лева, но и тя е опция.
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на фидер”