Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
Re: Риболов в Софийска област-язовири,кариери,реки....
10лв на пръчка уловената риба не се заплаща,няма норма на улова,възможни са всякакви техники за риболов вкл.спининг
-
- вече хвърля и на тежко
Има норма на улова.
-
- научил се да хвърля
аз бях преди две седмици пазача минава веднъж да събере таксата и после колкото можеш да уловиш толкова си взимаш в моя случай бяха много каракуди,които в последствие подарих и 12 пастърви с една пръчка хванах повечето на тройка бял ,но имаше и на камола с бял
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Има ли някой планове за събота да посети водоема?
Ако някой има кола и си търси компания, аз съм насреща и ще участвам в разходите за транспорт и т.н.
Пишете ЛС, моля.
Ако някой има кола и си търси компания, аз съм насреща и ще участвам в разходите за транспорт и т.н.
Пишете ЛС, моля.
- кирил великий
- разбира нещата
Пичове, на кое от гьолчетата на скрийншота на Безден дава щуката?!
- Прикачени файлове
-
- Без име.jpg (254.03 KiB) Преглеждано 2542 пъти
-
- научил се да хвърля
По пътя от софия посока селото малко след като влезеш веднага в ляво(малкия издължен гиол на картАТА)
- кирил великий
- разбира нещата
- pac_master_boy
- новобранец
И аз така знам, но последния път пазача каза, че лимита е 6 пъстърви на пръчка. Колега sa4kov, пиши как е положението ако ходиш. Благодаря.Иво Андонов написа:10лв на пръчка уловената риба не се заплаща,няма норма на улова,възможни са всякакви техники за риболов вкл.спининг

-
- вече хвърля и на тежко
Колега спининга е разрешен. Най-вървежни са клатушки с големина 3.5-5 сантиметра. Цветовете в зависимост от времето. Общо взето налита доста на клатушки от типа http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=178" onclick="window.open(this.href);return false;sa4kov написа:pac_master_boy написа:Последно до преди 6 декември зарибяваха всяка седмица с пъстърва. През уикендите имаше доста хора, сега като стана малко по-студено може и да са оредяли. Друго освен пъстърва вече едва ли може да се търси. Знам че има бели риби, чиито размери са точно на позволената норма, но никога не съм ловил и не знам дали ѝ е сезона сега.dragonaz написа:Колеги, бихте ли споделили някаква информация за Пожарево?
Как е риболова сега там на пъстърва.
Често ли зарибяват.
А какви са условията на този водеом колега, позволяват ли риболова със спиннинг , сега гледам в страницата им във ФБ ,че скоро пак са пускали пастървички - ЦЪК
Ползвам такава с розов отенък и е много уловиста специално на пожарево. Розовеещи воблери също са уловисти - Smith D-Contact & DUO Riyuki са тествани ловят. На блесна имах успех на един пантер мартин 4-ка жълто с черни точки и на бели моски и мепсове.
Като цяло зареди се с някоя друга клатушка - розови, оранжеви + класическите цветове и ще имаш успех. Вървежните места за спининг са стената и около нея , както и спирката.
- sa4kov
- научил се да хвърля
milenminds написа:Колега спининга е разрешен. Най-вървежни са клатушки с големина 3.5-5 сантиметра. Цветовете в зависимост от времето. Общо взето налита доста на клатушки от типа http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=178" onclick="window.open(this.href);return false;sa4kov написа:
А какви са условията на този водеом колега, позволяват ли риболова със спиннинг , сега гледам в страницата им във ФБ ,че скоро пак са пускали пастървички - ЦЪК
Ползвам такава с розов отенък и е много уловиста специално на пожарево. Розовеещи воблери също са уловисти - Smith D-Contact & DUO Riyuki са тествани ловят. На блесна имах успех на един пантер мартин 4-ка жълто с черни точки и на бели моски и мепсове.
Като цяло зареди се с някоя друга клатушка - розови, оранжеви + класическите цветове и ще имаш успех. Вървежните места за спининг са стената и около нея , както и спирката.
мерси колега за инфото

ДОГРАМАТА МИ ХЛОПА!
Днес накой да е посетил Герман или Панчарево?
Утре мисля да посетя един от двата водоема с главна цел пъстърва.
Всякаква информация за условия и жокери ще са ми полезни, за да не се фитна много.
Утре мисля да посетя един от двата водоема с главна цел пъстърва.
Всякаква информация за условия и жокери ще са ми полезни, за да не се фитна много.

Пробвай на Панчарево по-добре
-
- вече хвърля и на тежко
Днес на Пожарево от09.00 до 12.00 нямам пипане .На стената се ловеше най добре.Времето беше супер,но слуката пак не бе с нас.
- Стонин МаХенд
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
не са създадени и пригодени за тази цел, но може да опиташsa4kov написа:milenminds написа:Колега спининга е разрешен. Най-вървежни са клатушки с големина 3.5-5 сантиметра. Цветовете в зависимост от времето. Общо взето налита доста на клатушки от типа http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=178" onclick="window.open(this.href);return false;sa4kov написа:
мерси колега за инфотоаз по мислех като ходя да разходя воблерите на къцата дето постоянно ги хвали , не знам дали ги знаеш
но май се очертава работен ден..... пфф ше видим
-
- научил се да хвърля
На пънча има ли някакви шансове за костур на силикон около гъбата с минералната вода?