Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Водоеми и реки
naRiba.com

Форум

За щука хасково , димитровград околноста...
Модератор: sapuna
За щука хасково , димитровград околноста...
Има едни язовирчета между дряново и обручище .... Някои да е ходил или да има информация за там??
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Re: За щука хасково , димитровград околноста...
В момента водата на всички тези язовири и язовирчета се е покачила и има доста клечки и драки, които са под вода. Бях преди 3 дни и хванахме 1 читава и 2 малки щуклета. Основното оръжие беше сребриста блесна независимо от модел и марка, но ако не е ветровито и е слънчево доста колеги се хвалят с успех на попер. С оглед на растителността според мен е по-удачна примерно употребата на пригодени за тези условия примамки(Rapala Weedless Shad или Хърватското яйце на Kira - ПРИМЕРНО). Въпросните язовирчета държат доста щука и преди застудяването уловът й е бил като детска игра, но в момента не е много активна. В случай, че няма да я гоните на спининг, почти на всички от въпросните язовирчета има прекрасни места за рибка на тапа 

catch a fish or die trying !!!
Здравейте колеги, мисля да посетя споменатите от вас язовирчета тази неделя, ще бъда с лодка, та въпроса ми е - достъпни ли са с нормален автомобил и как бих могъл най -бързо да стигна до тях през Обручище ли се минава или има друг път. За всяка информация ще бъда благодарен, може и на лс.
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ще дам по-подробно инфо вечерта, колега, че сега съм зает 

-
- новобранец
Вчера бяхме там - пълно мъртвило, нито барване, но само на спининг и нямаме лодка. От лодка нещата може да стоят по различен начин. С обикновена кола може да имаш проблем тук таме и определено не можеш да идеш на всички места, но ако си внимателен не трябва да имаш проблеми, а и с лодката можеш да си обиколиш много по-качествено, аз ти говоря как стоят нещата от брега. Колкото до пътя, аз минавам през с.Дряново, но и през Обручище би трябвало да има път.
Ако те интересува нещо конкретно, питай.
Ако те интересува нещо конкретно, питай.
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Колегата, slayer88, е абсолютно прав ! Доста по-читавият път е този през Дряново, от всяка гледна точка, както и да го погледнем. Не знам от къде ще започне пътуването ви, затова нека опиша нещата от Симеоновград до въпросните гьоловеslayer88 написа:От лодка нещата може да стоят по различен начин. С обикновена кола може да имаш проблем тук таме и определено не можеш да идеш на всички места, но ако си внимателен не трябва да имаш проблеми

Koлеги, благодаря ви много за ценната информация, специялни благодарности на колегата Chromeo за изчерпателното упътване. Неделя сме там и дано има слука, ще ловим само на изкуствени примамки, дано щуката е активна.
И аз мисля да ходя сутрента но на тапи... Че на злато поле не бара ништо... Каде другаде в околноста в момента ходите за хишници ... За гарваново някои да каже нещо
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Гарваново реката или Гарваново язовира ? За реката не съм чувал нищо иначе язовира е под аренда, не съм наясно с такста, но по последни данни държи много щука. Но чух че са дръпнали доста риба, но щуката не знам дали е оредяла. Иначе реката до село Войводово държи щука.
Само да попитам... за Гарваново кой язовир държи щука ? По-малкия в близост до селото или по-големия (който се казва яз.Гарваново) след него?
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Големия язовир Гарваново 

А арендован ли е ?
- Chromeo
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
До колкото знам, все още е арендован.grozevm написа:А арендован ли е ?
Колеги събота неделя каде мислите да ходите в околноста.... Миналата неделя на злато поле пално мартвило... Вчера на марица около железния мост капо...
Колеги как е положението при вас каде ходите някфа слука... Миналата неделя бях на мартинка на тапи никфа активност един колега искара една хубавица на блесна 3-4 кг... Днес бях от 08:00 до 14:00 на миниорските 7-8 души имаше на тапи и блесни но никакав успех... Другата неделя се чудя накаде да хвана да ида ..?