Инфо за р. Струма!

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
lusienn
и господ не е толокова добър

Re: Инфо за р. Струма!

Мнение от lusienn »

Е тая зима едва ли,намерих си друга дестинация с по вкусни Риби.

Но нищо не се знае-може и да дойда следващата година.
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

lusienn написа:Е тая зима едва ли,намерих си друга дестинация с по вкусни Риби.

Но нищо не се знае-може и да дойда следващата година.
Живи и здрави:)
Монтанеца и Вальо Колев -НАЙ ГОЛЕМИТЕ!!!!!

Личен лекар на скобарите :)
Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
Тук ''падрето''. :lol: Вино ще пием ли/
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Каба Тоньо написа:
DJONI RINGO написа:Още некое ,,падре,, няма ли да се появи и да почете морал?Ако имам възможност да се прибера за коледните празници,лично ще организирам ден на сближаването:) НЕ НА АГРЕСИЯТА:D Като отново лично,ще спонсорирам сбирката с 15-20 литра вино и 100 кебапчета!!!!!Пийс!
Човек силно се надявам да си дойда за седмица,но шанса е много минимален и свързан с отсъствие от работа точно по празниците и точно,когато английските киселяци и двуличници имат нужда от имигрантските очи,уши и ръце :)

DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Каба Тоньо написа:
Човек силно се надявам да си дойда за седмица,но шанса е много минимален и свързан с отсъствие от работа точно по празниците и точно,когато английските киселяци и двуличници имат нужда от имигрантските очи,уши и ръце :)Иначе виното ,което съм обещал си остава-може и ракия или литри бира:) Аз обичам такива сбирки а и съм ларж :)))))

Каба Тоньо
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Каба Тоньо »

DJONI RINGO написа:
Каба Тоньо написа:
Човек силно се надявам да си дойда за седмица,но шанса е много минимален и свързан с отсъствие от работа точно по празниците и точно,когато английските киселяци и двуличници имат нужда от имигрантските очи,уши и ръце :)Иначе виното ,което съм обещал си остава-може и ракия или литри бира:) Аз обичам такива сбирки а и съм ларж :)))))
Ами дано ти се отвори шанс. Баба ми живее в Рила и често съм по твоя край. Зимата или напролет една среща на хората обичащи Струма ще е забавна най малкото. :drinkers: Не им се впрягай на дъждовниците, то от толко дъжд кви да са освен вкиснати.
isi67
новобранец
новобранец

Мнение от isi67 »

тоя форум се превърна в махленска сбирка иначе малко инфо от днес от 13.30 до 15.30 ч ОТ ШЕСТ УДАРА ЧЕТИРИ БРОЯ много добри скобара стръв троха захранка хляб реката с перфектен цвят рибите си земаха много отчетливо толкова от мен.Място на риболова Бяло поле.
lusienn

Мнение от lusienn »

isi67 написа:тоя форум се превърна в махленска сбирка иначе малко инфо от днес от 13.30 до 15.30 ч ОТ ШЕСТ УДАРА ЧЕТИРИ БРОЯ много добри скобара стръв троха захранка хляб реката с перфектен цвят рибите си земаха много отчетливо толкова от мен.Място на риболова Бяло поле.

Кво му е Махленското-и къде видя сбирка :?:

Има Национална Среща всяка година-Заповядай там на Махленската сбирка.

Иначе инфо има и по други канали-Фейсбук,Месинджър,Вайбър. :idea:
:D Мир любов и щастие за всички

Риболовци.
DJONI RINGO
фен клуб-скобар

Мнение от DJONI RINGO »

Ми това е демократичен форум-хем може да си пиеме,хем да си ги ловиме:) Никой не е длъжен да чете и да идва! Тоя Иво Топсофта пак ги е ловил,но си трае! Пажин също е бил с него......опссссс Акира,обърках се :D

blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Утре мисля да провера на бело поле. Ако има желаещи да пишат :)
Лалала
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Вчера излезнаха 4 скобара. Като на хляб не искаше да вземе, удариха на бял червей.
Лалала
Аватар
Jumpi
фен клуб-скобар

Мнение от Jumpi »

Забелязал съм че като не се пише в тази тема риболова върви доста добре. Така си вадя изводите ... като няма спам има риба.
Изображение
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

Днес над моста над Бело поле, спрях да погледам, реката беше бистра, рибата не кълвеше,.. излезна и вятър...
Въпрос къде в момента мога да ловя на тежко и каква риба може да излезе? и Уклей сега кълве ли? Мога ли да го намеря улкеия на бистрака ?
Лалала
Ludia Shekspir
новобранец
новобранец

Мнение от Ludia Shekspir »

Интересен въпрос, на тежко, уклей, не е невъзможно........интересно дали нещо кълве въобще на Бистрака?????
blashko
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от blashko »

колега не си прочел правилно написъл съм на тежко какво мога да ловя в момента и къде като район а за уклей питам дали кълве а ни за тежко прочети първо после пиши. :) :) :)
Лалала
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”