Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Ангиста
- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Re: Ангиста
Много уловисти тие червеи бе:)
Евала, разцепили сте ги!
Евала, разцепили сте ги!
- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
С тия червей Ако се Захрани сега на щъркела на яз.Искър ще е По-добре.
В хладилник-макс-10 дена и са фитка.

Риболовци.
Няма кой да ги чака 10 дни - вчера на едно платено до София - им направих показно на Пъстървите / направо свят им се изви/lusienn написа:С тия червей Ако се Захрани сега .........

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
Браво за хубавия репортаж.
-
- новобранец
А на червея релийййз 

- Skellington
- вече хвърля и на тежко
Толкоз чрЪв наистина не съм виждал, ей така се гарантира добър риболов 

Риболов на високо равнище.
-
- научил се да хвърля
Здравейте от толкова лутане и поради факта, че няма с кой да отида който е бил на Ангиста, още не съм я посетил. Имам няколко въпроса: Специални разрешителни изискват ли се за риболов, дали има забрана за река Ангиста в област Драма. И последното което исках да попитам е за един определен район.
На снимата която съм прикачил съм отбелязъл с 1,2 и 3,
значи едно (1) е мястото над моста на Ангиста след Димитра(Dimitra), на мапса се вижда, че има мантинела, някой знае ли колко трябва да карам, за да се отбия за местата 2 и 3.
И другото които на 3 се вижда в по-зелено да не е някаква защитена местност(парк, резерват и тн).
Някой ако му се занимава и би искал да помогне нека сподели и прикачи снимка как да стигна, да онагледи за да не го мисля! Благодаря предварително!
значи едно (1) е мястото над моста на Ангиста след Димитра(Dimitra), на мапса се вижда, че има мантинела, някой знае ли колко трябва да карам, за да се отбия за местата 2 и 3.
И другото които на 3 се вижда в по-зелено да не е някаква защитена местност(парк, резерват и тн).
Някой ако му се занимава и би искал да помогне нека сподели и прикачи снимка как да стигна, да онагледи за да не го мисля! Благодаря предварително!
- Прикачени файлове
-
- Untitled.png (567.73 KiB) Преглеждано 1274 пъти
-
- научил се да хвърля
Здравейте от толкова лутане и поради факта, че няма с кой да отида който е бил на Ангиста, още не съм я посетил. Имам няколко въпроса: Специални разрешителни изискват ли се за риболов, дали има забрана за река Ангиста в област Драма. И последното което исках да попитам е за един определен район.
- Прикачени файлове
-
- Untitled.png (567.73 KiB) Преглеждано 1274 пъти
Браво! Кофата с червеите е снимката на годината!
А някой замисля ли се, че нашите реки би трябвало да дават същия риболов, ако не бяха орките?А и в Гърция единици са като Пампаса, бая се разреди рибата там от нашенци и македонци
А някой замисля ли се, че нашите реки би трябвало да дават същия риболов, ако не бяха орките?А и в Гърция единици са като Пампаса, бая се разреди рибата там от нашенци и македонци
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
- emo vasilev
- сериозен играч
Вярно е Насе , но се учудвам как при такова мародерство от наши и македонци ,все пак има риба и то доста .Това е някакъв природен феномен на възпроизводство !
Колега borenceto86 ,имаш ЛС със секретна информация !
Колега borenceto86 ,имаш ЛС със секретна информация !