Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мач
naRiba.com

Форум

Избор на телемач
Модератор: Paublo_Eskobar
-
- разбира нещата
Re: Избор на телемач
+1colorado написа:Focus Competition telemach... без значение дали е 2010 год модела или по по-новия...

- dimmitov
- ще става разбирач
Ако човек много започне да разпитва какава пръчка и макара да си вземе ще стигне до заключението че ако не си продаде колата и не си купи Shimano Antares по-добре изобщо да не ходи за риба
Хората ловят риба с китайски телескопчета за по 10лв. и пак изпитват удоволствие от риболова, може ли с пръчка за 60-70лв при това телемач да не се кефиш.И с lamborghini aventador кефа сигурно е невероятен ама се кефим и с Голф-а? Прекалява се с прехвалването на някой марки за риболовни пренадлежности според мен.

Хората ловят риба с китайски телескопчета за по 10лв. и пак изпитват удоволствие от риболова, може ли с пръчка за 60-70лв при това телемач да не се кефиш.И с lamborghini aventador кефа сигурно е невероятен ама се кефим и с Голф-а? Прекалява се с прехвалването на някой марки за риболовни пренадлежности според мен.
НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА ИЗЛОВИ ВСИЧКАТА РИБА С ВЪДИЦА

- bobo_33333
- кандидат преподавател
Все пак ,човек има право на избор,пък и има не чак толкова добри въдици за 60-70 лв.dimmitov написа:Ако човек много започне да разпитва какава пръчка и макара да си вземе ще стигне до заключението че ако не си продаде колата и не си купи Shimano Antares по-добре изобщо да не ходи за риба![]()
![]()
И не всички телемачове са еднакви-еднотипни има по твърди ,по меки за всеки вкус.Това е удоволствието от риболова,да си прайш кефа с въдица,която ти е по сърце.
Не да мааш с някоя гьостерица от 10 лв у някой аквариум
Аз там съм пораснал...
Аз се двоумях между този и: http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... bgroup=321" onclick="window.open(this.href);return false;miroslav97 написа:Здравеите на всички.Предстои ми покупка на телемач и ще ви помоля да ми помогнете с избора.Аз съм начинаещ и мога да отделя до 60-70 лв. Насочил съм се към това http://www.riboco.com/index.php?mod=pro" onclick="window.open(this.href);return false; ... o-MARKSMAN с дължина 4,50.Моля някои ако е ползвал тази въдица да даде мнението си или очаквам други предложения .
Купих си втория, имам вече два излета с него и на втория път извадих 2,7кг. шаранче. Удоволствието беше невероятно.